Buna ziua fetelor,
Ma intereseaza o bona pt. fetita mea de 1an si 9 luni, cu program luni-vineri 8.00 - 18.00, pt. zona Aviatiei; sau o recomandare pentru o cresa/gradinita buna din cartier sau prin apropiere unde o pot da la varsta asta.
Cu multe multumiri.
Este "Gradinita mea" undeva sub podul (pasajul) Baneasa, mergand pe linia lui 5 catre capatul de la Baneasa, se vede pe partea dreapta o cladire portocalie. Cred ca ii gasesti si pe internet dupa nume si evident ".ro".
Multumesc pentru raspuns nana-sim. Poti sa-mi dai ceva detalii despre tarife, nr de copii in grupa etc...? Poate reusesc saptamana viitoare sa merg acolo sa vad despre ce este vorba dar pana atunci mi-ar prinde bine ceva informatii.
Fetelor, chiar nu poate recomanda nimeni o bona buna care sta in cartier?
Multumesc si astept recomandarile voastre!
Draga mea
Costa in jur de 100 euro, si sunt cam 8-10 in grupa, nu mai stiu, m-a interesat pentru finuta mea pe vremea cand stateam in Bucuresti, adica acum vreun an in urma, dar atunci pagina lor avea multe raspunsuri la intrebarile pe care le ai tu. Intra pe pagina si da-le telefon pentru ce nu gasesti. Finuta mea a fost tare multumita dar era ceva mai mare decat puiul tau, avea 3 ani si 3-4 luni.
Despre bone din cartier poti sa afli daca mergi in timpul saptamanii in Herastrau sau in parculetul de pe langa bloc, cel putin pe Smaranda Braescu se aduna mamici si bone la joaca.
Succes!