Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Initial creeata de laura2

O primăvară cât mai frumoasă tuturor! Am și eu o nelămurire. Luna asta am început să-mi iau temperatura bazală:
Primele 6 zile nu mi-am luat temperatura.
Ziua 7 - 36,6
8 - 36,7
9 - 36,7
10 - 36,7
11 - 36,8
12 - 36,8
12 - 36,8
13 - 36,7
14 - 36,9
15 - 37,1
16 - 37,1
Azi este cea de-a 16-a zi. Înseamnă că luna aceasta am ovulație, nu? Când se prestează: înainte sau în timpul ovulației?
Mulțumesc pentru atenția acordată.

quote:
Originally posted by maria_alexia

Buna Laura !
S-ar parea ca ovulatia a fost in z.13. Trebuie prestat in jurul zilei cu pricina, majoritatea spun ca sansele sunt maxime daca e chiar inainte (z. 12, 13, in cazul tau).
Te asteptam si pe la Endometru, ovulatie, temperaturi, unde acesta e subiectul zilnic .
Te pup

quote:
Originally posted by Sorina7

da, ovulatia a fost in ziua 13...cele mai mari sanse de bebe: daca ai prestat in ziua 13 si 14
daca si in alte luni ovulatia o detectezi cam prin ziua 13-14, atunci ar fi bun un algoritm 12-13-14, daca sunt probleme cu spermograma sotului, atunci ar fi bine 10-12-14 sau 11-13-15, deci la 2 zile, sa se poata reface "gigeii"

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina7 spune:

eu iti spun ce am citit si ce mi-a zis doctorul meu ginecolog, ca inhhiba ovulatia. Normal ca regleaza ciclul, pentru ca se da la persoanele care au problema cu faza luteala scurta din cauza deficitului de progesteron. Si atunci automat regland progesteronul (se da 10 zile, dupa intrerupere la 2-3 zile apare menstruatia), se regleaza ciclul, si incet incet se restabileste echilibrul hormonal, automat si ovulatia. Dar pe perioada cand se ia, mi-a spus clar si doctorul ginecolog ci cel endocrinolog, ca nu va fi ovulatie. De aceea se da din ziua 15 sau 16, cum e schema medicului, pentru ca pana atunci este normal sa ovuleze o femeie.
bineinteles, este ce mi-au spus ei, ca eu nu aveam de unde sa stiu. Daca nu este asa, atunci ei gresesc. Pana sa imi dea din ala nici nu stiam cu ce se "mananca" Utrogestanul.

in schimb la Duphaston (eu din ala nu am luat si nici nu mi s-a prescris), scrie ca nu inhiba ovulatia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Taniaaa...undee esti?Azi sper ca ai facut un test de sarcina nu?
Please da-ne si noua o veste buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna ziua deja, ca dimineatza s-a dus demult!
Ale sunt suparata si eu. Cand nu imi iese mie, imi pun sperantele in celelalte fete, ca doar-doar...

Eu sunt azi in ziua 27 (la un ciclu de 26) si ziua 13 DPO. Temperatura a scazut la 36.7 (de la 36.9 ieri) si nici un semn de nimic. Cred ca vor veni, totusi, rushii, dar ma lasa sa astept sa-mi faca surpriza. Ce m-a speriat cumplit a fost ca, bagand datele pe fertility, si fiind pe metoda "fertility awareness", programul mi-a zis ca nu mai poate sa-mi calculeze momentul ovulatiei si ca, de fapt, nu am ovulat!!! Am schimbat metoda pe "advanced" si data ovulatiei a "revenit" la z14. Ce parere aveti? Tonnia, ce zici, care e adevarul?

Cata iti tim pumnii stransi maine, sa fie de bine!

Coralia prezent la strigare!! Mai tarziu, dar am venit!

toate fetele optimiste

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Tania, bine ai revenit !
Sper sa te mai eliberezi si sa te vedem mai curand pe aici . Si nu uita vestile alea bune !

Sorina, multumiri de precizari. De Duphaston ziceam eu, de unde diferentele...

Iar gabitaco draga, in nici un caz n-o sa prestezi degeaba !!! Cred ca stii la ce ma refer
Si ai incredere in medicul tau !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Buna fetele!

Multa agitatie pe aici . Fetelor, a nins azi la noi cu fulgi mari , dupa ce s-a oprit fulguiala a iesit soarele putin si am simtit un aer primavaratec.

GABI si eu stiu ca progesteronul luat inainte de ovulatie o inhiba.

Alé , iti tin pumnii, nu dispera, doar n-om ramane codasele clasei! Sa stii ca m-am gandit la tine mereu. Sper ca mama ta se simte bine dupa operatie. Uite o floare de la mine sa-ti mai aline asteptarea.

Tonnia, si la tine ma gandesc mereu, de ce te-ai suparat? Si ma rog ce nu-ti convine ca bebeul o sa fie balanta? Copiii balanta sunt foarte cuminti, veseli, dulci, sociabili si usor de educat. E adevarat ca trebuie mereu sa-i lauzi ca sa dea randament. Eu sunt balanta si mi-ar place un copil in aceeasi zodie, dar acum nu fac nazuri.

Chi, iubita, de ce nu mai intri? Daca ai probleme, noi suntem alaturi de tine, sa stii.

Felicity .

Eu cred ca am avut ovulatie, acum continui cu termometrizarea si voi vedea daca se intampla ceva pozitiv. Stiti voi ce!

La toate fetele , multi pupici mici !

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Maria Alexia am introdus datele pe Fertility Friend si reiese ca ovulatia nu a avut loc inca. Eu sa prestez in continuare ca poate prind momentul. Am mai descperit un site www.conceptionstore.com care pare interesant.Are si aici un calculator pt. ovultie si dupa aceste ovulatia ar fi trebuit sa se produca astazi.Om trai si om vedea . Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chi spune:

Fetelor, scuzati-ma , dar sunt in perioada negarii si a , adica nu mai am chef si speranta de nimic, prestez tot programul artistic fara chef, imi beau ceaiurile si tincturile sarguincios,dar ... si cum o bucurie nu vine singura, la ultimul eco s-a vazut si un mic nodul endometriozic .
Nu sunt depresiva, mai rau, sunt indiferenta.
Dar va citesc zi de zi, ma bucur (e un fel de a spune) ca vad fete noi,pline de optimism, ma bucur la fel prezenta celor vechi, va pup pe toate si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Nu m-am suparat, Ariadna sau da, m-am suparat putin ca voi n-ati mai intrat deloc, deloc.
Cu balantele nu am absolut nimic doar ca nu prea stiu cum sunt, chiar n-am nimic, Doamne fereste, spuneam doar ca-mi plac in mod deosebit Scorpionii, dar nu-i bai! Iar de cand am mai auzit cate ceva despre balante, chiar ma bucur mult ca asa a iesit treaba!
In plus, incerc sa ma las de fumat si e infernal de greu, tu ai spus ca primele 2 zile sunt ma grele sau primele cate?

Chi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Tonicica, prima saptamana e greu, dar apoi ai sa vezi ca o sa fie din ce in ce mai usor. Trebuie sa faci ceva sa uiti de gest, eu cred ca eram dependenta mai mult de 'ritualul' fumatului decat de nicotina. Uite, acum dupa 2 luni nici prin cap nu-mi da sa mai aprind o tigare, sa ma mai trezesc dimineata cu gustul ala...Hai, te rog, nu fii suparata pe mine

CHI, iubita, nu ar trebui sa mai mergi la alt medic, sa mai auzi si alta parere? Nu fii indiferenta, te rog, mai bine intra si hai sa ne vaicarim impreuna, da?

"Cand prezentul va fi trecut, visele vor fi realitate"

Mergi la inceput