Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari -18

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!
Abia am apucat sa jung la servici sa vad ce ati mai scris pe weekend ce s-a mai intamplat cu voi..si surpriza..nu am reusit nicicum sa deschid forumul....imi venea sa-i fac ceva calculatoruluidoar doar se deschidea DC.
Tanianici eu nu cred ca a fost ceva grav cu chestia aia dina 2-a zi de ciclu...o prietena de a mea s-a plans de asa ceva dupa o anexita..dar la tine sper ca nu a fost cazul asta..
Cata ma bucur ca ti-a iesit progesteronul OK..m-am gandit la tine sambata..bine ca mai auzit si vesti bune...si o veste si mai buna ar fi sa apara cele 2 liniutze si la tine
Alenenorocitii aia de rushi ar fi trebuit sa stea la ei,dar incepe un nou ciclu..asadar o noua speranta de bine
Lauricisanatate mutla tie si sotului ...sa decurga operatia cu bine si sa te intorci plina de speranta si numai cu vesti bune!
Maria..tu cum mai esti?
Eu sunt in ziua 7DPO..si mi-a crescut temp la 36.95..nu-mi venea sa cred azi dimineatza cand am luat-o..sper sa fie de bine si sa se mentina asa.
Pentru toate fetele,mi-a fost foarte foarte dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Danangie...la tine este prima monitorizare pe care vrei sa o faci? Eu ma pregatesc pentru ultima monitorizare...dar mai am de asteptat...intai sa-mi vina ciclu...dupa care cred ca abia in jur de 28 voi ajunge la monitorizare...eu am facut 3 si am ajuns la concluzia ca ovulez intre zilele 12-15, asa ca daca as presta incepind cu ziua a10-a pina in ziua a 17-a inclusiv...nu as avea cum sa ratez momentul ovulatiei...Tu daca crezi ca in ziua 17 ovulezi bifeaza si tu 3 monitorizari dupa care cred presteaza la 2 zile..., ok? Cit priveste progesteronul fa-l la o clinica medicala buna...ca sa fi sigura!Sper ca sperantele tale luna asta sa se transforme in realitate...si ale mele la fel...pupici...
Mirelaisahppy...multam frumos draguta de tine pentru cuvintele dulci care imi merg direct la inima...ma bucur ca ai o relatie asa de apropiata cu doctorita ta..conteaza foarte mult......poate imi zici si mie pe pm mai multe data despre ea...nume si spitalul la care este...daca vrei si poti, desigur! Sa speram ca, cu sau fara doctori vom ramine "grele"! Succesul sa fie de partea noastra!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Feteleee nu ziceti nimic?Stiu eu ca lunea nici iarba nu creste..dar haideti cu vesti!
Pupici pentru fete!

Mergi la inceput

Coralia...buna si tie...ai vazut eu sunt in a 10-a de DPO, iar tu in ziua a 7-a...vi tare din spate, nu?Ma bucur ca ai temp. mare....si eu am 37.2, dar cu toate astea eu imi astept rusii, ca nu imi fac sperante de bebe luna asta...nici un semn nu am...si la mine temp. se mentine ridicata pina cu 1 zi inainte de ciclu...astept...ca nu mai am mult de asteptat, doar sunt in ziua 25 la un cm...de 27 sau 28 de zile! Iti tin pumnii ca macar la tine sa fie cu ochisori!Pupicei pe obrajori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna fetelor
Raportez: z31 (la un CM normal de 30/31), temp. inca ridicata(36.9).
Fertility zice ca astazi s-ar intampla, in caz ca o sa se intample.
Mie mi-e frica sa simt orice, sa ma gandesc sau sa analizez. Pot spune ca nici nu astept nimic... Halal stare, nu ?

Iar ca sa inchei intr-o nota optimista, uite: incepe sa se arate primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Maria te inteleg perfect, si eu am trecut prin aceleasi stari cu cateva zile inainte. Chiar ajunsesem sa evit sa trec pe langa farmacii, pentru a nu arunca banii pe un test - eram singura ca il voi lua degeaba. Dar la tine e putin diferit, pentru ca te-ai incadrat mult mai bine decat mine cu prestatia - cel putin asa am inteles. Asa ca poate primavara va aduce vesti bune.

Coralia, sa stai cat mai mult acolo, in varful temperaturilor!

toate fetele

http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Fetele de ce sunteti voi asa pesimiste azi?Cata si marianu-i mai asteptati pe rusi ca le-am zis sa stea la ei ca altfel ii ciomagim pana se satura sa treaca pe la noi.Eu una pana nu-i vad sunt..bineinteles in mintea mea.Cine stie ,venirea primaverii nu ne aduce un puiutz?
Citesc mesajele fetelor care au asteptat si s-au chinuit cu tratamente ani de zile si in final au reusit..imi dau lacrimile numai cand ma gandesc la ele...si sunt convinsa ca intr-o zi si noi vom reusi..asa-i?

Mergi la inceput

Tania, Cora , multumesc mult
O sa va spun ce mai urmeaza, orice va fi venind.

Pupici pentru toate fetele dragute si saritoare de pe-aici

Mergi la inceput

Maria Alexia este pe felie...azi dai totul sau nimic, asa-i? Cunosc senzatia de nerabdare din ziua cu pricina...poate totusi nu vin rusii, ce zici? Eu luna trecuta nu am mai avut rabdare si am bifat testul inainte de ziua critica....desteapta am fost...am aruncat 200.000 pe un Clear Blue in loc sa astept...dar asa sunt eu...mi-am propus ca niciodata sa nu-mi mai fac testul decit dupa ziua "X"....tu ce ai de gind...daca azi nu vin rusii? Da Tania si eu cind vad o farmacie ma manica palma...totusi mi-am zis ca trebuie sa-mi infrinez impulsul de a intra si lua testul inainte de vreme...am citit si pe fertilityfriend ca majoritatea testelor negative ies atunci cind le facem inainte de ziua in care trebuie sa vina rusii...asa ca acum incerc sa ma fac ca nu vad farmacia...Coraliascuza-mi pesimismul...dar deja simt cu colcaie burtica...si stiu ca nu este vreo sansa sa fiu, dar nu sunt demoralizata...luna viitoare o sa pina o sa-mi sara ochii din cap ca la melc...chiar daca mai ajung sau nu la doctori!Si eu cred ca primavara asta se va solda cu bebe strumf pentru mine, chiar daca nu luna asta!Am rabdare!

Mergi la inceput

Draga Cata , cum reusesti tu intotdeauna sa ne ridici moralul !!!
Iar faza cu ochii melcului ...
Cu testele o sa ma abtin. Fertility zice ca cel mai devreme maine sa incerc, dar daca-i schimb metoda de calcul, zice ca poimaine.
Eu una m-am saturat de o liniuta, fac greva !

Mergi la inceput