Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_gabriela9 spune:

Oana, te rog o mica rectificare la lista: eu nu am nascut la Cluj cu dr. Cruciat, ci am nascut in Bucuresti la CFR 2, dr. Mihalache. Multam mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Oana, trimite-mi nr de mobil al tatalui tau si scuza-ma ca nu m-am gandit ca n-are bietu` om laptopu` dupa el ca sa comunici ieftin si rapid cu el

Dana

Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (aproape 2 luni, 4.850 kg,56 cm)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shinutza spune:

fetele, ma scuzati ca nu v-am mai scris nimic, insa am fost in grigore alexandrescu cu dulcea mea, are infectie urinara cu e.coli. e o tulpina destul de urata si rezistenta. i-a facut o gramada de investigatii, acum suntem acasica si facem tratamentul ambulatoriu.
imi pare rau ca nu am contribuit cu lapticul pentru oana, promit ca la urmatorul transport sa prestez si eu.
va pup ...

dulcea mea, amara mea ...
http://photos.yahoo.com/elena_bajenaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Oana, trimite-mi si mie nr. tatalui tau, je t'en prie.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Dragelor, dar aveti spor la scris, nu gluma
Eu abia fac fata sa va citesc.

Cu o mica intarziere vroiam sa urez lui BB David Sara

Multa sanatate bebelacilor bolnaviori , sa isi revina repede.
Am apucat sa vad si eu cateva albume, sunt superbi bebelacii vostri

Ana, intrebai undeva despre diversificare si despre suc pt BB. Parerile sunt impartite la cap. asta, dar se recomanda diversificarea mai devreme copilasilor hraniti cu formula, iar a celor alaptati exclusiv la san, mai tarziu.
Sfatul meu este sa incerci sa alaptezi cat mai multa vreme, asta in cazul in care o faci si sa lasi sucurile deoparte pentru ca mult mai multe vitamine are laptele tau si e mult mai sanatos.
Daca chiar vrei sa ii dai suc, eu zic ca e bine numai dupa 2-3 luni.Nu uita deasemenea ca sucurile provoaca si gaze. Asteapta sa treaca perioada de colici si apoi mai vezi.

Eu nu stiu ce sa ma fac cu a mea mandra, pentru ca am senzatia ca a facut noaptea-zi si invers. Asta noaptea ne-am jucat, hlizit si uitat la TV (ea), si acum doarme. Eu is chiauna, am reusit sa fur si eu un somn langa ei, la pranz, dar totusi cum sa fac sa o tin treaza...ca habar nu am. La Amos nu am avut problema asta si ma termina.
Am pus si noi cu Ailish, cateva pt inceput

O zi buna

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara18 spune:

Saphir, multumim frumos pt. urari, esti o scumpa!!!!!!am vazut pozele...sunteti cu totii niste frumosi si niste scumpi....pur si simplu cand m-am uitat la poze m-am emotionat asa tare , nu stiu de ce....sa fiti fericiti si sa vi se implineasca toate dorintele.
Apropo, iti sta super bine vopsita asa

Sara si David Ran,DN 08.02.2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">album poze bebe David Ran

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Buna fetele!

IN pprimul rand la multi anai bb-lui meu drag, focutza lu mami cumintesi scumpa , ingerasul nostru mic!

Multumim Oana mult de urari!

Azi am fost la controlul de o luna si avem 3800 g si 54 cm! Am crescut mai mult in lungime si mai putin in greutate!
Dr mi-a spus ca daca il alimentez mixt tr sa aiba un scaun pe zi !

Shobo tu ii dai completare la fiecare masa pt ca mie asa mi-a zis dr!

Am luat si eu reteta azi de lapte!
Da Erica, asa mi-a dat si mie, tot 3 cutii!Noi nu stim cand ajungem sa le luam , dar sigur la urmatorul transport contribuim, ca noi suntem deocamdata pe Milumil!!

KIta incearca pt cusatura Carpicon! Eu am dat de doua trei ori si e super!
Shinutza revenire grabnica si sanatate micei mici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu mi-ati raspuns in legatura cu febra :(

Amary,nu face nimic. Avem noi timp sa vorbim, doar nu au intrat orele in sac.

In legatura cu cutele de la picioare, eu am verificat, primele de sus nu sunt simetrice, restul da.
L-am intrebat pe profesorul in ortopedie la care am fost si mi-a spus ca asta nu e relevant.
Sa dea Domnul sa fie totul ok maine la eco.

Shobo, eu nu stiam ca picioarele flexate si desfacute trebuie sa atinga suprafata. Din ce am inteles eu trebuie sa se desfaca usor amandoua. Daca sew observa rezistenta la un picior atunci e posibil sa fie ceva.
La Rayan totul pare ok, insa, numai ecografie poate pune un diagnostic 100% corect.

Legat de diversificare, ma intereseaza si pe mine, mai ales ca Rayan este hranit exclusiv artificial, deci ma gandesc sa incep din luna a 4-a macar cu sucuri.
Habar nu am ce fel de robot sa imi iau, ce sa aibe, cum sa fac sucurile, din ce.
Citisem ca avem nevoie si de razatoare din sticla.

Piureul de cand poate fi introdus? Dar supa si cerealele?
Saphir, help!

Crinuta si Rayan

http://community.webshots.com/user/rayan22100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leta spune:

Erica, la mine pe reteta scrie "alimentat artificial" si tot 3 cutii am primit.

Leta si un bebe

Want my life back...

http://community.webshots.com/user/letadeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta, de ce nu ii pui un supozitor cu paracetamol? Are un pic de febra, poate o fi o reactie de la vaccin? Cel mai bine e sa iti suni pediatra, oricum daca mananca si nu tuseste sau ii curge nasul nu cred ca e racit.
Fetelor care aveti 'probleme" cu soldul, va dau un sfat. Sa faceti o ecografie, asa cum a zis Crinuta. Si mie mi-a zis neonatologul sa pun 2 pampersi. Insa pediatra m-a trimis la eco unde mi s-a spus ca s-au imbinat perfect oasele si nu e nevoie de nimic. Asa ca mai bine verificati la eco si stiti sigur ce si cum.
Noi facem azi vaccinul si suntem emotionati.
pupici multi

Mergi la inceput