Bebelusi de ianuarie - februarie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 3
V. Erica spune:
Leta, de care cutii din acelea mari de 700 gr., in care sunt 2 pungi de lapte? Curios ca si eu cu `mixt` am primit la fel.
Bestutza pe reteta ta ce scrie mixt sau artificial?
La multi ani puiului tau! Are o luna azi, nu?
Poate ne spune cate cutii a primit vreuna din fetele care alimenteaza mixt...
Acum 2-3 ani erau cutii de Bebelac de 350 sau 400 gr., nu din astea mari...
Shinutza, sanatate multa dulcei tale!
Gabiu, succes la vaccin, sa ne povestesti si noua cum a fost.
Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (aproape 2 luni, 4.850 kg,56 cm)
ana maria spune:
Shobo acum mi-am adus aminte ca eu i-am facut eco lui bebe la solduri si era ok. Am fost cand avea 7 saptamani la Ana Culcer la cabinet si la ecografiat din cap (la propriu) pana in picioare. Si mi-a zis ca e ok, si sa repet eco la 6 luni. Am si uittat la cate i-am facut....
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!
BDana spune:
Crinuta, nu iti face probleme in legatura cu febra, ca nu este mare si poti sa nu ii dai nimic. Monitorizeaza-i temperatura si doar daca continua sa creasca ia masuri. Primele semne de boala la un copil este pierderea poftei de mancare si apoi apatia. La tine nu se regasesc...
In alta ordine de idei: mamici, cum i-ati determinat pe bebeii vostri sa primeasca suzeta ca al meu o scuipa de nu se vede si m-am saturat sa o folosesca pe tzatzi pe post de suzetica?
lbelciug spune:
Fetele,
multumesc pt sfaturile privind ragadele. Mi-am cumparat azi Garmastan si dupa cateva ore de stat cu sanul la aer sa zic ca e ceva mai bine. O sa-mi cumpar oricum si mameloane de la Chicco.
Shobo, bibishor al tau e foarte simpatic. Sa-ti traiasca! Sa-i faci poze si mai de aproape ca sa-l vedem mai bine. :)
Oana, te rog frumos sa modifici in listuta data la care s-a nascut Matei. Este 21 febr, nu 20.
Liviana - mamica lui Matei
coraly spune:
Bestutza, vezi ca suplimentarea dupa fiecare masa poate sa insemne sfarsitul alaptarii. Eu ma confrunt acuma cu problema asta. I-am dat timp de o sapt. 1-2 biberoane dupa masa pe zi si de ieri dimineata a refuzat sa mai suga. Acum am renuntat la biberon si ma chinui enorm la fiecare supt, pt. ca nu mai trage, ci preseaza sfarcul, ca si la biberon, si in plus de asta geme si se zbate si nu-i convine, dar cu fiecare masa suge tot mai bine, asa ca sper ca in 2-3 zile sa uite de biberon. Eu il cantaresc cat suge.
citeste aici www.drjaygordon.com/bf/index.htm" target="_blank">http://www.drjaygordon.com/bf/index.htm
CORALY
aurelursu@k.ro spune:
Bestiutza si io ii dau suplimentare de la 2 saptamani si pana acu nu mi-a refuzat sanul, de fapt il prefera biberonului. Acu Doamne ajuta sa il tina!!!
pupici
kita spune:
Salutari pe ziua de azi!
Bestuza, multumesc de raspuns. Am folosit si eu si Carpicon (a treia pana la a cincea zi de la nastere cand mi s-a infectat cusatura, dupa care am facut inflamatie si m-a trecut pe antibiotice), si apoi am dat cu baneocin pudra; Saptamana trecuta la controlul de 3 saptamani de. a spus ca am probleme cu firele ca se resorb mai greu, iar eu o sa tot simt durere pana or sa se inmoaie si nodurile, caci cica eu pe astea le simt acum.
Eu am problema aceia cu rinichii la bebe si trebuie sa ma duc la dr. sa iau trimitere pentru eco. Voi unde ati facut eco?, chiar si la particular, si cam la ce scoruri sa ma astept?
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos
Shobo spune:
Bestutza eu ii dau supliment doar cind mi se pare mie ca nu s-a saturat, altfel nu! si asta se intimpla cam la 50% din mese. de exp. noaptea se cam satura cu sinul meu... poate maninca mai putin, habar n-am. dar ziua uneori cam cere ii dau Humana 50ml. as vrea sa rezolv insa treaba asta cu suplimentul si sa-i dau doar sin, inca studiez pb. cu marirea lactatiei. acum am primit sfat sa iau miere cu pulbere de soc si astept sa vad rezultatele.
si o sa beau si lapte cu juma' de ora inainte cum au mai zis fetele pe aici... sa vedem cum evolueaza lucrurile.
pupici
Mamica de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS
Shobo spune:
si inca ceva: eu cum il pun la sin cum suge SUPER, sa-l tina Dumnezeu asa! ca e un super bebe la sin, adica este extrem de atras de sin si cred ca oricite biberoane i-as da nu se puturoseste, el este pur si simplu atras de sin!, fara glume :) ... glume pe care le mai aude de la tati cind il vede cu ce pofta trage :)...
si de cite ori am vrut sa testez daca a lasat ceva inn sin (prin pompare) am vazut ca nu mai iesea nimic... deci trage ff bine!
multumesc mult pt aprecierile pozelor :) - o sa fac si de mai aproape :)
va pup
Mamica de bibisor
Dr. Tutunaru - ELIAS
BESTUTZA spune:
Erica Multzumim mult de urari! Fiecareia sa ne traisca si sa cresca mari ingersii daruiti de Doamne Doamne!
E la sotzul meu reteta , nu stiu, ma uit diseara!
Coraly si mie tot de asta mi-e frica! Taare de tot! Eu am momente cand am lapte si momente cand nu si nu! Si am observat ca atunci cand ma enervez un pic si unpic mai mult noaptea e durere cau bb! Altfel e super ok!
Am luat un biberon super de la Avent care are o tetina tare , tare si cu care sper sa ma ajut in promovarea suptului
Kita Ce problema cu rinichii ai?
Shobo - ce pompa ai tu?
Mie dr mi-a zis ca proba suptului nu are nici o relevanta! Ca bb nu ia constaant in greutate!