discutii despre tratamente naturiste (1)
Raspunsuri - Pagina 5
livia spune:
Da poti face trat.nat.fiindca pt.asta l-am scris...pt.stimulare,obtinerea si mentinerea sarcinii si pt.unele afectiuni!!!
puuup!
marggot spune:
Draga Livia,
Multumesc mult pt.raspuns.Am urmat timp de un an si jumatate tratamentul dr.Ciuhri ,dar in cazul meu nu a functionat.In timpul tratamentului am avut transaminazele peste limita maxima,ba mai mult mi-au aparut pe piele niste bubite,am fost la dermatologie la dr.Nedelcu la Spit.Militar si mi-a spus ca am facut alergie de la muscaturi de insecte.Atunci am spus ca fac tratamentul pe baza de insecte la Ciuhri si mi-a spus ca de acolo mi se trage.Dupa ce am intrerupt tratamentul transaminazele au revenit la normal si sunt in continuare in limite normale.Sunt sub supravegherea dr.Sreinu de la Matei Bals,nu am inceput nici un tratament pt.ca el spune ca atat timp cat transaminazele sunt bune nu trebuie sa intervenim.In schimb urmez de doi ani un tratament homeopatic la dr.Dobrescu(inventatorul distonocalmului)si ma simt bine.Am sa incep acum si tratamentul pt mastoza,pt.ca stii cum e,te feresti de una si pana la urma te trezesti ca altceva iti face de petrecanie.Multumesc inca odata pt.raspuns si mai tinem legatura.Pupici.Marga.
MadaS spune:
Efecte neasteptate....eu tin de 1 luna un tratament pt un fibrom subseroscare a aparut in urma cu 1,5 ani si s-a dezvoltat rapid (are 4,5 /3cm).Majoritatea produselor naturiste pe care le-am luat le-am aflat de pe site-ul acesta(zmeur, naparasnic, elixir soc) dar au fost si unele mai putin discutate aici (catina, propolis) pe care le-am luat pe principiul "rau nu pot sa faca"
SURPRIZA: o rinita alergica ce ma chinuia exact de 1 an (m-am ales cu ea anul trecut, in februarie, intr-o perioada neagra, de stres intens, timp in care s-a dezvoltat si fibromul) A TRECUT TOTAl, inca din primele 2 sapt de tratament dand semne ca cedeaza.Nu ma asteptam sa tratez fibromul si sa scap mai inainte de alergie. Esential este ca si durerile cauzate de fibrom, pe care le aveam zilnic, de 4-5 luni, au incetat.Mi-e greau sa cred ca si fibromul a disparut, la dimensiunea aceea e greu, dar cel putin nu mai creste asa repede, sau poate deloc.Peste 2 luni fac o alta eco, o sa vad atunci.
Elixirul de soc si uleiul de catina par a fi responsabilii vindecarii alergiei (din ceea ce am citit in prospectele lor)
Oricum, din lecturile mele pe Internet am aflat ca excesul de estrogeni este responsabil pentru multe reactii alergice.
Cine se mai confrunta cu alergii poate incerca!
Pa, va las, ma duc pe topicul cu "fibrom uterin", la prietenele mele de suferinta...
Mada
uoana spune:
Livia am citit toate tratamentele tale...as vrea sa te intreb pentru amenoree ce tratament ar trebui sa urmez. Multumesc
livia spune:
uoana:daca ai fi citit raspunsuri mai vechi ai fi aflat ca trat.meu este pt.declansarea menstruatiei,ovulatie,fertilitate,vindecare unor afectiuni,mentinerea sarcinii etc.!!!Eu cand am facut(inceput) trat.nu aveam menstruatie de 4 luni!
danangie spune:
Buna LIVIA, postez aici ca am vazut ca e un subiect naturist.Pe mine ma interesa daca (virgula) cunosti un tratament naturist pentru ciroza hepatica decompensata.Te rog,daca ai timp sa-mi dai si mie un raspuns.Multumesc mult
"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."
Tia spune:
postat de mirelaishappy
Nou venit
Draga Livia,
Eu de cateva luni iau niste tablete numite Shecure reechilibrante hormomal.Este un produs 100% natural ,ayurvedic.Mie mi-a fost recomandat la o farmacie naturista si mai multe informatii am gasit pe site www.star-ayurveda.ro
Medicul nu stie de ele dar cert e faptul ca in urma efectuarii unei prime cure,acesta a stabilit ca nu mai e nevoie de stimulare.Vreau sa te intreb daca ai auzit sau stii ceva despre asta poate merg si in cazul altor fete dar ma tem sa ma apuc eu sa dau sfaturi ori indicatii!
Daca te mai prind acum iti multumesc sau daca ai plecat iti doresc sedere placuta in Romania si poate un raspuns cand te intorci!
Mirela
aliana spune:
intra pe site-ul asta se ofera trat. gratuit
e adevarat ca nu stiu daca este naturist
te rog foloseste PM pentru transmiterea mesajelor care contin elemente de reclama