Servetele umede Domestos

Servetele umede Domestos | Autor: Karina

Link direct la acest mesaj

Am mai scris un subiect cu aceeasi tema, dar s-a pierdut. Asa ca revin cu intrebarea:
Servetele umede Domestos a mai vazut cineva, undeva ?
Eu le foloseam pt. curatatului capacului de WC, sau cind plecam pe undeva in deplasare, dezinfectam cu ele.
Nu tin neaparat sa fie Domestos, am auzit de la cineva ca s-ar gasi servetele umede Sano, tot dezinfectante. Dar eu n-am vazut nici de alea.
De la Carrefour mi s-a spus ca nu s-ar mai fabrica, o fi adevarat ?

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubi spune:

Nu se mai importa. Nici nu stii ce rau imi pare de ele, erau atat de practice si dezifectau, fara sa contina clor. Chiar ma gandeam cand mai ies peste granita sa-mi fac o rezerva. Dar chiar nu cunosc sa existe in Romania ceva similar. Ziceti daca stiti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

wet hankies, sunt grecesti, albastre la ambalaj. utilizate pt avion, masina, tren. eu cu alea sterg tot ce -miiese in cale pt bebe, inclusiv capacul de wc. se pot sterge si mainile cu ele, nu stergeti bebe la fund cu ele sau pe fataz ca irita.

se gasesc in cora. in carrefour nu le-am mai gasit.

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

freia, sint cumva cele micute, nu ? De sters pe miini. Si alea se gasesc greu, se gasesc mai mult celelalte culori care nu sint antibacteriene. Oricum sint cam mici, as prefera varianta mai mare, dar daca nu si nu, am sa ma multumesc cu ele .

Nu stiam ca se importa. Am sa-mi rog prietenii cind ies pe-afara sa-mi cumpere de acolo.

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

nu, e un pachet mare , ca cel de fixis, pampers sau ce vrei tu la dimensiuanea asta

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Hai ma Freia, spune-mi unde sint, ca eu nu le-am vazut niciodata si am cautat serios !

Karina + Bogdanel

Mergi la inceput

raionul de copii erau la un moment dat, daca nu le gasesti la raionul de servetzele, hartie igienica, tampoane

Freia si Alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

salut, se gasesc in romania la farmacie, sunt de 2 tipuri, pt zonele intime si pt maini.intreaba la orice farmacie, parca din cate imi amintesc sunt in pachetel albastru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

quote:
Originally posted by bubi

Nu se mai importa. Nici nu stii ce rau imi pare de ele, erau atat de practice si dezifectau, fara sa contina clor. Chiar ma gandeam cand mai ies peste granita sa-mi fac o rezerva. Dar chiar nu cunosc sa existe in Romania ceva similar. Ziceti daca stiti.....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=bubi" target="_blank">Mara mea

eu as avea ceva similar, dar sunt f. scumpe: 8 euro/ cutie 90 buc.cutia (rezerva este mai ieftina, dar nu avem deocamdata)

este vb de servetele dezinfectante pt. suprafete (nu pt.piele) de uz spitalicesc

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by slakje

salut, se gasesc in romania la farmacie, sunt de 2 tipuri, pt zonele intime si pt maini.intreaba la orice farmacie, parca din cate imi amintesc sunt in pachetel albastru.

cred ca alea sint pachetele mici...

Karina + Bogdanel

Mergi la inceput