cum sa ma ingras cu 3 kg? help!
Fetelor as vrea sa ma ingras vreo 3 kilograme pe care le-am pierdut in urma unei crize de bila....ma chinui de 2 saptamani, am mancat mult, multe dulciuri si nu se observa mai nimic. Intrebarea mea este: cum sa ma ingras fara sa pun kilograme aiurea, adica: pe coapse, pulpe, fara celulita? Imi este clar ca mancatul dulciurilor nu este o solutie. Daca s-a mai discutat dati-mi un link...daca v-ati ingrasat cateva kg spuneti-mi cum.Sunt necajita pt. ca sunt prea slaba si mi se pare ca si la fata am slabit
...sunt prea palida!
Raspunsuri
nshiro spune:
Eu de cate ori merg in Romania ma ingras cate doua, trei kilograme in doua saptamani. Mananc prosteste si incontinuu! Daca face mama o oala de mancare nu ma las pana nu o termin. De exemplu mananac acum o farfurie de ciorba si peste jumatate de ora inca una si tot asa... cu multa paine!!!! (imi ploua in gura de pofta ce mi s-a facut)... Cu dulciurile nu ma omor, in schimb mancare gatita bag incontinuu cu vinutul sau berica de rigoare 
rocsana
Pusi spune:
Eu, in urma unei interventii chirurgicale am slabit vreo 4 kg,pe care, desi mancam bine, nu mai reuseam sa le pun inapoi. In urma cu cateva saptamani insa, am inceput un tratament pt.intarirea sistemului imunitar, si iau VIUSID! De atunci, am pus la loc si kg.pierdute, si ma simt f.bine. Poti incerca si tu Viusid, este un supliment alimentar(nutritional) ortomolecular, foarte bun. Se gaseste in farmacii, sub forma de sirop sau pliculete.
Cristina!
anca64 spune:
Am sa incerc si eu Viusid. Sa vedem: poate am noroc si pun cateva kg.
Multumesc pentru sfat! Ne vedem dupa ceva timp. 
Cu drag,
Anca
quote:
Originally posted by Pusi
Eu, in urma unei interventii chirurgicale am slabit vreo 4 kg,pe care, desi mancam bine, nu mai reuseam sa le pun inapoi. In urma cu cateva saptamani insa, am inceput un tratament pt.intarirea sistemului imunitar, si iau VIUSID! De atunci, am pus la loc si kg.pierdute, si ma simt f.bine. Poti incerca si tu Viusid, este un supliment alimentar(nutritional) ortomolecular, foarte bun. Se gaseste in farmacii, sub forma de sirop sau pliculete.
Cristina!
Fiquelle spune:
Vedeti si aici, ca s-a discutat intens:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33603
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
andrruzza spune:
ti le dau eu
chiar si 13, ca detin ...

nu te superi, da? glumeam
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza