Sunt disperata, am aflat ca sunt insarcinata si de doua zile am gripa sau raceala, nu stiu ce este, insa am citiot ca poate fi fatala pentru bebelus.
Voi ce stiti ?
Sper ca nu iti scriu prea tarziu. Doar acum am tropait pe aici si nu stiam de framantarile tale.
In primul rand, va trebui sa respiri adanc si sa te linistesti. Starea ta de tensiune nu are suport real - multe mamici care au copii superbi pot sa-ti confirme ca au fost racite in timpul sarcinii.
Ce poti sa iei in perioada aceasta ?
PARACETAMOL 2 tb / zi
CEAI DE TEI, SOC SI UN PIC DE MUSETEL cam 4-5 cani / zi (sa ciorpai toata ziua cate putin
) indulcit cu MIERE DE ALBINE si dres cu LAMAIE !!!
In plus, fructe la greu portocale, kiwi, mere.....
Ca bonus, poti sa incepi (daca nu o faci inca) sa vorbesti cu ingerasul mic si sa ii spui ca trece si incercarea asta. O sa vezi ca iti raspunde hotomanul - cred ca stii deja ca ai un baietel, iar baieteii zambesc intotdeauna mamelor ca sa arate ca tin la ele, nu-i asa ?!
Multa sanatate iti doresc !
la burtica !!!
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!
A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile. DEMOCRIT
Doamne, m-ai facut sa zambesc, desi sunt morcovita ptr ca am fost la medic ieri si de temperatura pe care am avut-o nu mi-a zis nimic in schimb a spus ca e putin in neregula cu sarcina (mi-a facut eco. si mi-a zis ca una din parti are ceva zone neregulate, de fapt partea de jos; ma suspecata de sangerari, dar nu am avut; in schimb chiar am dureri de burta).
Si eu am avut o raceala in prima luna de sarcina si la 6 saptamani cand am facut ecografie era sarcina oprita din evolutie.Eu cred ca numai ginecologul e cel care decide.Succes!
andreeat