Bebelusi de iulie-august 2004 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

Buna Dimineata si de la noi .. chiar daca este cam pranz !!!
sunetm mai lenesi !!!
Ramona , ce bine ca plecati la munte ... cred ca acum este si mai frumos ... unde mergeti ????sa faceti poze
Luca se constipa de la borcanele de orice fel .. dar numai cele de legume ... nu inteleg de ce .. am incercat chiar sa-i dau juma facut de mine si juam din borcanel si tot s-a constipat .. ce-i drept nu am incercat decat Legume de gradina si pui cu morcov si cartof .. si cred ca pun astia morcov la greu ...din borcanel ii dau 2 zile maxim
daca ai lada frigorifica , fa-i mancarica de acasa si o tii in lada pana ajungeti acolo si apoi o pui in frigider
branzica o fac si pun in borcanel si ii dau max 3 zile ...
cu ingrijirea baieteilor la baie .. noi decalotam cat ne lasa sufletul si spalam bine ...
Fe o sa incep si eu sa-i dau .. dar tare as vrea sa-i fac niste analize inainte ...
bine ca mi-ati adus aminte ca-i sarbatoare .. ca vroiam sa spal
pupici
o zi frumoasa

Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Andreea, ai un baietel pe cinste !

De ce e nevoie de fier suplimentar acu? Trebuie neaparat ? se fac analize de control periodic a fierului din corp ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramses spune:

Mai am niste intrebari:
1.vorbeati la un moment dat de saltelute de patut;i-as lua una relaxa cum sunt pt paturi mari;stie cineva de unde?Se fac undeva la comanda?Cat costa?Sara inca doarme pe salteluta de la patutul-tarc,care mie imi pare cam tare.
2.fetele care dormiti cu bbii in pat,mie mi-e frica sa n-o strivesc peste noapte,dar nu prea am chef sa iau si patutul la munte,ce ziceti,sunt paranoia?!
Simo, o sa mergem la 3 brazi si sigur o sa facem si poze...M-am gandit sa gatesc de acasa si sa tin la rece dar nu stiu cum incalzesc acolo,ca e o camera de hotel nu vila cu bucatarie.
Pupam!

Ramona si bb-lusa Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sar`na de lamuriri cu spalarile bb-ilor !
Lia - pe mine m-a apucat paranoia cu fierul, na, ca toata lumea ia picaturi fel de fel, numai noi nu ... nu stiu ce sa zic ...
Ramses - sigur nu-i faci nika la copil daca doarme cu tine, fii sigura, dar daca ai pat pliant, merita sa-l bagi in gentuta lui si ai rezolvat. Saltele la comanda se fac la Bucuresti, la DomusFlex, eu merg azi aici la noi la reprezentanta, asta asa, ca gand la gand , avem aceeasi preocupare ! Eu vreau o saltea tare de tot , o fi bine ?! ...

Pupici la mamici si bebici !!!

P.S. Vreau primavaraaa, nu mai suport atata zapadaaa

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)
"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"
Giulia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea-nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

ramona - io mi-s experta la dormitul cu copilul in pat, am dormit cu alex tot timpul in primele 3 luni si daca e maraita rau noaptea mai dorm cu ea cateva ore chiar si acum. am tot citit pe net despre dormitul cu copiii in pat si despre asa-zisul pericol de a strivi copilul. ei bine, s-a intamplat numai in cazul in care parintii au consumat bauturi alcoolice sau au luat somnifere sau pastile care provoaca somnolenta.
in plus, mama este tot timpul constienta de puiul ei, chiar si in somn. mie mi s-a intamplat de nenumarate ori sa ma trezesc noaptea cu o secunda inainte ca alexandra sa inceapa sa se foiasca.
crede-ma, nu ai cum sa strivesti copilul! iar daca doarme linistita, va fi chiar o placere sa dormi cu ea lipita de tine... pupici

marcela si alexandra lia

pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37669" target="_blank">cum s-a nascut alexandra lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Buna,
Ramona, week.placut la munte!Cu incalzitu mancarii...i-a un termoplonjon si tine mancarea in apa fiarta ...prize tr. sa existe.
Alice si eu ma uit in fiecare dim la tonomatul de pe 2 cu Maruta...mi-a placut de A.Milea.
Daria noi nu luam decat vigantoletten...pediatru nu ne-a zis de nici un supliment de fe sau altceva...Noi suntem deocamdata doar la carnita...azi ii dau si ou.

Mi-e o puoofta de mucenici, de nu mai pot...da'imi fac io peste 10 zile ca acum nu ma lasa dieta

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunelsialbinutza spune:

Salutare gagici si de la noi.
Andreea... super zabmaretul tau.
Roxy (alicegh)bine ai revenit si tu, dulce foc Raducu... are mama baiat mare si leit tata-sau.

Alina mamica lui Bradut cel mic si nebunic (08.07.2004)

poze Bradut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Buna!
mamici, ve rog frumos sa imi spuneti si mie daca voi pasati pt bebei dovlecelul cu tot cu coaja si daca le-ati dat mar sau para cu tot cu coaja. multumesc mult.
O zi placuta in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Eli eu n-am auzit la copilasi asa mici sa se dea fructe sau legume cu tot cu coaja, si in carte scrie sa se cojeasca fructele si legumele si sa se puna la fiert fara coaja si seminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ramonaaaa si noi trebuia sa mergeam la 3 brazi de maineeee....hihii era culmea sa ne intilnim! da din pacate ioc plecare si eu as lua patul pliant cu mine....ca nu pot dormi cu pitaku in pat, vorba Feliciei....nu inchid un ochi noaptea ca el se foieste in somn si eu stau sa il pazesc. asa ca tu faci cum crezi, daca ai loc in portbagaj mai ales. distractie placuta!
eu decalotez da fara prea mare succes. adica inca nu "putem sa mergem la fete", vorba Alinei. d ao veni si ziua noastra.
Eli, marul si para fara coaja, dovlecelul la fel - dar cu seminte ca-s mici si tineri.
Daria si aici e urit si innorat..noroc ca a fost ceva soare de dimineatza.

Mergi la inceput