Bebelusi de ianuarie - februarie 2005
Raspunsuri - Pagina 10
Leta spune:
buna, fetele,
eu am laptele la mine si acum plec din iancului spre bucurestii noi. Cui pot sa il las in drum???
da-ti va rog mobilele pe PM sa va sun acum ...
Leta si un bebe
Want my life back...
http://community.webshots.com/user/letadeea
sara18 spune:
Azi am implinit o luna :Ingeras mic ,sa ne cresti mare fericit ,sanatos si sa ai parte numai de bucurii si satisfactii toata viata!!!!!!!!!!!! Mami si Tati
suntem deja maricei.
Sara si David Ran,DN 08.02.2005
www.geocities.com/sara_semida/bebe_DavidRan" target="_blank">album poze bebe David Ran
Amaya spune:
Kita si bebele meu ii tine stransi, dar, la masaj, nu ai nici o treaba cu ochiul efectiv...masajul il faci in linie dinspre baza nasului spre coltul ochiului pana simti un os micut (incearca la tine mai intai si asa iti dai seama mai bine unde trebuie sa aplici putina presiune) si faci masaj incetisor cu degetul aratator in sens de dus-intors timp de cateva minute si ai sa vezi ca mai scoti din secretia aceea si asa se curata si se desfunda canalul....dar nu trebuie sa ajungi cu degetul in ochi...eu am tot scos pana n-a mai iesit nimic...de ieri dupa-amiaza n-a mai iesit secretie, mai sunt cateva picaturi care se strang in timpul zilei, dar atat; eu curat secretia din coltul ochiului cu betisoare de urechi si ii curat toata pleoapa cu dischete pt. demachiat, sunt mult mai fine decat compresele sterile cu care eu i-am iritat ochisorul lui bebe de atata sters...insa eu continui cu masajul pana se curata de tot...cum am spus, eu pe langa masaj i-am pus si picaturi de TobraDex. Sper sa dea rezultate si la tine...
Paula, nu mai da cu musetel!!! musetelul mai rau irita ochiul...curata doar cu ser fiziologic sau apa fiarta si racita...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze: http://community.webshots.com/user/glow_oana
claudia_maria spune:
Buna fetelor de 8 MARTIE va spun si eu La Multi Ani! tuturor mamicilorsa ne bucuram de bebelusii nostri si sa avem o primavara cit mai frumoasa
Oana te rog sa ne treci si pe noi pe lista,pe fetita mea o cheama ANA-MARIA CARLA sa nascut pe 05.02.2005 cu 3.560 si 52 cm,am vazut ca acuma treceti greutatea actuala ,noi acum avem 4.680 cu hainutele pe noi de masurat inca nu am masurat_o.
Noi suntem cuminti colicii ne dau de furca dar parca tot mai putin,dormim noaptea nu ne trezim dcit sa mancam si somn de voie iar, ,dupa baie nici noi nu dormim trec si 2 ore pina sa adoarma,dar noi inca nu facem masaj cum am citit ca faceti voi ,poate o sa incercam si noi.Eu nu am dat_o cu ulei decit o singura data si atunci a facut niste pete rosii pe piele si nu am mai dat_o.
Avem 4 saptamini si 2 zile dar inca nu am iesit la aer pin dupa botez adica peste 2 saptamini,am incercat azi sa o tin imbracata in fata geamului deschis dar a plins si nu am reusit sa stam prea mult o sa incercam de acum inainte zilnic ca sa ne obin\snuim cu aerul de afara.
CLAUDIA_MARIA
crinuta spune:
Adana, nu este o regula sa iti vina ciclul imediat daca nu mai alaptezi.
Uite, mie mi-a venit, sunt in a 3-a zi, dar eu am avut menstruatie imediat dupa ce s-au terminatr lohiile. Am avut cateva zile de pauza si apoi a inceput menstruatia, insa atatat de puternica, cu multe cheaguri, de m-am si speriat. Atunci a tinut cam 10 zile, dublu de cat ma tine pe mine de obicei. Acum sunt curioasa cat va tine.
Amaya, si eu trebuie sa ii fac masaj. La noi cand am apasat eu( daca am apasat unde trebuie) nu a iesit nimic. Asta e ce inseamna?
Crinuta si Rayan
http://community.webshots.com/user/rayan22100
Amaya spune:
Crinuta, nu iese de fiecare data...cateodata dureaza pana se strange secretie, dar este foarte important masajul chiar daca nu curge nimic (eu, de obicei, ii fac masaj in timp ce el papa, fiindca asa el este atent la altceva, dar oricum nu am vazut vreodata sa il doara, cu atat mai putin sa planga la masaj). Daca nu curge nimic cu atat mai bine, dar insista cu masajul...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
poze: http://community.webshots.com/user/glow_oana
V. Erica spune:
Claudia Maria, bine ai venit printre noi!
La multi ani!
Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (aproape 2 luni, 4.850 kg,56 cm)
Ubi spune:
Oana - si noi avem poze: www.ubi.ro/alexandra
Kita - cum te-ai refacut? Nu stiu daca ai apucat sa citesti mesajul meu.
Si noi avem bubite pe fata. O tamponez cu ser fiziologic sau spirt si o dau cu unguent- Pimafucort. Sper sa aiba efect. Am facut si o reactie la vaccinul din spital. Langa vaccin a aparut ca un fel de cos care se umple de puroi, se sparge...etc. Dr. a zis sa nu dau cu nimic ci numai cu sapun si apa. Ati mai patit careva dintre voi asa ceva?
www.ubi.ro/alexandra
adita spune:
La multi ani mamicilor! si la multi ani bebeilor care isi serbeaza azi ziua de nastere!
Ubi, nu-ti face griji cu vaccinul. asa trebuie sa fie. dr mi-a zis ca daca nu se intareste si nu face puroi mai trebuie facut din nou vaccinul. asa ca la voi e foarte bine.
Oana, mai trec odata adresa, ca vad ca inca nu m-ai pus pe lista http://community.webshots.com/user/adrianacalin
ana maria spune:
Erica bineinteles c a nu-l sun pe tatal Oanei pana cand nu am vesti de la voi toate. Am luat si eu doua cutii de Bebelac (am vazut ca e de la Nutricia, paca Oana zicea ca asta foloseste) si m-am intalnit si cu Anda si mi-a dat si ea ce pregatise pentru Oana. Asadar pana acum am de la Anda si de la mine pachetele.
Claudia bine ai venit printre noi!!
Alina Maria multumim pentru compliment, nu suntem foarte mari dar am crescut si ne bucur de orice progres. Sa stii ca si noua ne place tare mult de Mandy.
Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)
Succes si s-auzim numai de bine!!!