Bebelusi de ianuarie - februarie 2005
Raspunsuri - Pagina 11
alipiticot spune:
2 link-uri tot despre ochisori ce curg.
Amaya merci cu sfatul cu musetel.Sper sa rezolvam si noi cu masaj,cu toate ca tot nu stiu sa i fac.
Bine a-ti venit Claudia si Saphir!
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24639&whichpage=1
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=23373&whichpage=1
Paula si minunea mica Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze
Ubi spune:
Adita - m-ai linistit, merci
Noi azi noapte am papacit rapid - 50 de min
Azi toata ziua a fost tare expeditiva cu mancarea si in rest a dormit...ea care avea ochii cat borcanele altadata...Doamne...poate o mai fi crescut si ea (poate s-a mai dezvolatat si creierul, poate e de la scosul afara la aer...nu stiu). Ieri de exemplu a stat de la 2 pana pe la 7 intr-o vesnica papaceala. Cum o punem jos, plangea si degetul in gura si apoi pumnul tot si eu aram pe pereti...Ptiu sa nu-i fie de deochi!
www.ubi.ro/alexandra
aurelursu@k.ro spune:
La multi ani, fetelor!!!
Io tot nu am inteles cum procedez cu laptele pentru Oana. Cui i-l dau, cand il dau? am dormit putin noaptea trecuta si nu functioneaza neuronii.
Adita cine iti face masaj ca ma intereseaza si pe mine?
pupici
oana cretu spune:
Adita, scuze pentru album, l-am trecut, trebuie facute atatea modificari, ca mai omit din cand in cand. Va rog sa ma atentionati daca se intampla si sa nu va suparati, ca eu va iubesc pe toate (si pe bebei) la fel de mult. Eu innainte salvam lista de pe pagina in word (toanta) in loc sa o salvez pe cea de la raspuns. De cand cu subiectul la bebei mi-am dat seama. Merci, adita, oricum!
Ana Maria, ma bucur pentru momentele tale de fericire cu Victoras. Te inteleg din toata inima! Si cu facutul unui al doilea la fel, cand vad cum creste parca as vrea sa opresc timpul in loc, sa ramana asa. Dupa care zic:"lasa, va veni si al doilea...".:)
Saphir, si Seb, de cand a fost bolnavior si am iesit din spital nu dormea noaptea decat cu noi in patut, ca vroia sa stea numai la san, dar Mirunda mi-a explicat ca simte nevoia de dragostea mea, sa ma simta aproape si asa era. Ca dupa aceea am invatat sa-l obisnuiesc usurel, il adormeam...dar de trei saptamani Seb doarme NUMAI pe burta, si asa a invatat sa doarma in patutul lui. Incearca si asa daca crezi ca nu se sufoca, daca isi intoarce capul, ca Seb. Ai un baietel adorabil, vrem sa vedem si fetita! Si tu esti o fata frumoasa tare. Ma bucur ca ni te-ai alaturat.
Alina, trecusem albumul tau pe lista de ieri.
Clara, bine ai venit printre noi, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si mancacios!
Claudia, bine ai revenit cu vesti, sper sa intri mai des, sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa si mancacioasa!
Alipiticot, dai dublu clic pe ce vrei sa maresti ca sa se albatreasca si dupa aceea dai pe size.:)
Kita, ai un copilas tare expresiv,e un scump sa-ti traiasca, sunt innebunita dupa poza cu tine si el in brate. Ai slabit si-ti sta bine tunsa asa. Sa va traiasca Andrei!
Fetelor, imi vine sa pup ecranul cand va vad bebelusii in poze! Sa fie sanatosi toti!
La multi ani Andrei (amary19) si David (Sara18)!
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu
http://community.webshots.com/user/sebastiengrigore
http://community.webshots.com/user/georgegrigore
V. Erica spune:
fetelor, cine stie sa-mi spuna cum fac sa arhivez un fisier de poze ca sa pun poze in album, ca nu vrea sa mi le accepte pt ca au peste 100 kb. Trebuie arhivate, nu? Cum fac? Please.
Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (aproape 2 luni, 4.850 kg,56 cm)
lbelciug spune:
Buna fetele,
spuneti-mi si mie va rog, ce ati folosit voi impotriva ragadelor? Eu m-am tot dat cu nistatin si glicerina, insa tot ma dor sfarscurile. Pe unul mi-a aparut si un punct alb care nu stiu ce este, dar doare tare...
De Meggy stie cineva daca a nascut?
Liviana - mamica lui Matei
V. Erica spune:
Liviana, la mine s-au rezolvat cu ulei de masline, dar m auzit ca si Garmastanul (crema de la Farmacie) ar fi foarte buna
Dana, Eric (3.1 ani) si Ruxi (aproape 2 luni, 4.850 kg,56 cm)
ja spune:
salutare
Despre diversificare...ce stiti?
Ca mie dr de fam imi zice ca de la sapt sa-i dau sucuri
si stiu ca prin carti scrie de la min luni,chiar luni daca alaptezi
(ca si noi)
Mie mi se pare cam devreme...avem de ieri sapt , dar inca nu iam dat
Voua ce vi se recomanda?
ana
Alina Maria spune:
Ana , mie mi s-a spus ca din luna a 4-a sa incep sa-i dau fructe precum mar ras , etc. Pana atunci doar lapte .
Liviana eu m-am dat cu o crema , nu mai stiu cum se cheama dar oricum cred ca orice ai folosi dureaza pana sfarcurile se obisnuiesc dupa care nu o sa mai ai nici un fel de problema .
Claudia eu zic sa iesi la aer pur si simplu chiar daca plange la imbracat , fa-i caldurica buna si iesi afara in prima zi 15 minute , si in fiecare zi 5 minute mai mult pana cand oi vrea tu , eu am ajuns si la 45 minute . Nu-ti fie teama e f.f.f. bine pt. bb. sa ia aer curat , bb. nu racesc asa repede . Mult curaj si orice ar face bb. plange sau nu iesi afara , e bine sa iesi in fiecare zi cam la aceasi ora .
Eu am iesit cu Mandy la 2 saptamani si de atunci in fiecare zi , deci nu-ti fa probleme .
Multumesc mult Oana , in rest ce-ti mai face Seb. , tu cum iti mai omori timpul ? fetele care nu sunteti in general , in Romania ce faceti in timpul in care dorm puiutii ? eu una m-am saturat doar de curatenie si mancare .
As dori sa incep sa fac ceva sport insa nu stiu ce , oare ce e indicat in caz de cezariana ?
Dar la sauna avem voie ?
Va pupacim eu si Mandy !
Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 saptamani
http://home.wanadoo.nl/w.deroo/
kita spune:
Ubi, multumim frumos pentru raspunsuri;ti-am citit raspunsurile si povestea nasterii ca pe apa si cu sufletul la gura; nasterea la mine a fost parfum, caci eu am avut direct contractii la 4 minute si suportabile pana la 3 minute (lucru care s-a petrecut in 6 ore);
Acum e ceva mai suportabila durerea, insa prefer sa stau in picioare sau in pat, dar cu popoul in sus, si numai la alaptat stau pe o parte; acesta este probabil motivul pentru care am patul tot plin de lapte si trebuie sa schimb lenjeria zilnic, dac nu chiar de doua ori pe zi. Dr. la al doilea control dupa nastere mi-a spus deja Silfiduta, si mi-a dat sa iau vitamine (cica sa aiba ce sa mai vada la controlul de 6 saptamani:)
Amaya, multumim, si va pupam! sper sa avem si noi rezultate
Saphir bine ai venit printre noi
Oana iti multumim pentru aprecieri; Eu la aproape 4 saptamani de la nastere mai am de dat jos cam 4 kg; am insa un burtoi flasc, si o gaura la buric de nu stiu cum o sa scap de ea.
Apropos, de silueta: eu am niste chiloti care strang foarte bine burta si putin si mai sus la stomac, insa cand l-am intrebat pe dr. daca e bine sa port asa ceva (l-am intrebat inainte de a naste)a spus un NU categoric; Eu una le cam dau tarcoale si as vrea sa imi spuneti macar una din voi ca purtati asa ceva, si ca nu sunt probleme, ca sa pot sa ii pun si eu pe mine.
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinasalavastru/my_photos