Bebelusi de sept - oct 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 14
roandre spune:
Adela multumesc pt raspunsul cu Novocalmin. Pana la urma i-am pus un supozitor intreg (avea temperatura 37.9) dar dupa 10 minute a facut kk. Nu-i mai pun alt supozitor dar o sa vad la noapte cum se simte. Acum a adormit dupa ce a mai vomitat inca o data.
Se pare ca e racita pt ca ii curg mucii ca la robinet si mai sunt si aposi...si nu suporta deloc s-o sterg la nas!
Cat despre mancat nu mai are rost sa ma gandesc. Eu vreau macar lichide sa bea. La piureul de legume am renuntat astazi. De abia ce mai incvepuse si ea sa pape si iar s-a imbolnavit si nu mai poate manca. Asta e, macar sa fie sanatoasa!
Va pup si va doresc noapte buna!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
danyce spune:
Salutare,
Revin si eu, dupa cum am promis, dupa lupte seculare.
Ne-am simtit foarte bine la Ralu si Tristan in cele 6 zile cat am stat acolo si ii asteptam sa ne intoarca vizitele in mai. Acum ca ne-am reincarcat bateriile trebuie sa purcedem la treburi.
Anne33, Alma zice pa-pa cu balute(*papa e "tata" in olandeza), dar e doar o gangureala de-a ei, nu e nimik constient la varsta asta.Oricum, eu ma distrez de sunetele pe care le scoate. Azi a chiuit toata ziua si mai ales spre seara cand au fost ceva fete din vecini sa o vada.
Eu am alaptat-o pe Alma exclusiv pana la 2 luni si 1 saptamana , iar de aproximativ o luna si jumatate bea doar lapte praf. A fost usor racita doar cand era alaptata exclusiv (si eu fusesem racita in timpul alaptatului-nu in acelasi timp cu ea- si cred ca a primit atunci anticorpi ca nu a mai racit dupa aceea, chiar daca nu am mai alaptat mai tarziu si chiar daca nu o imbrac exagerat de gros, ci exact cum ma imbrac eu).Eu zic ca imunitatea ei e OK si nu cred in fabula ca alaptatul te fereste de toate bolile. Hai sa nu reincepem discutia despre acel subiect.In fiecare an apar alte tipuri de gripa si chiar daca vi se face vaccin antigripal aveti sansa sa o luati. Cunosc cazuri.Si mai stiu cazul nepotelei mele (fata cumnatei), care si la 7 luni este alaptata exclusiv si a fost 6 saptamani racita.
Mihaela, numai bine si sanatate bebelinei tale! 37.7 e OK. Cat despre Novocalmin, eu as mai intreba vreun medic ce e cu el, ca poate e prea puternic pt. un bebe daca scrie asa pe prospect.Poate se gaseste acelasi produs si pt. bb.
Geo, merci de aprecieri!Si bebeul tau e super. Ce fain ca ti s-a recitat poezie de 8 Martie!Ai fetita mare si cred ca la fel de cuminte.Si noi am fost afara vreo 2 ore si am cumparat un set foarte fain de lenjerie de pat.In sfarsit am gasit si eu fete de perne mari ca pt. pernele à la Romania, din alea adevarate.Cred ca mai iau unul zilele astea.Aici a fost azi mult mai cald in comparatie cu zilele trecute, ca am inteles de la socrii mei ca fusesera geruri puternice.Ce bine ca am scapat de ele!
Adela, si Alma se misca fff tare in cadita si ai zice ca a fost inundatie in baie de fiecare data dupa ce o spal.Eu am un suport in care o pun si pe care il lipesc de cadita ( are un soi de ventuze) si imi prinde tare bine ca altfel nu ar sta nicicum.
Julyia, da e super fain ca ne putem vedea, dar si intre noi sunt o droaie de km ca , desi eu stau la vreo 10-15 km distanta de granita cu Germania, Ralu sta mult mai incolo, chiar daca tot relativ aproape de granita.Sunt ore bune de condus sau cateva ore de mers cu trenul (eu le-am combinat c-am fost mai breaza).Si, daca vrei cu adevarat...(asa gandesc si actionez eu)poti. In seara asta tocmai am programat vacanta noastra din weekendul de Paste catolic, care va fi in Franta, prin Vosges.Asta ca-mi plac mie calatoriile, ca ador Franta si acolo sta fosta mea profa de conversatie franceza din liceu (ea e frantuzoaica 100%). Ce bine ca scap de gatit si cam tot atata ma costa si minivacanta asta (de vineri pana luni).Si ce bine ca mai am un sot caruia eu ii sunt seful (pe cand vine vineri, e agenda plina).Hai ca am cam deviat. Cred ca si bebelusului tau i-ar place sa se joace cu un alt bebe. Si mai cred ca e chiar important pt. bebei sa aiba ocazia sa petreaca timp cu pitici de varsta lor.
Va las acum si ma duc la nanic.Sa ne recitim cu bine maine. Pupici,
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Davina spune:
Merci mult de felicitari .
Noi am fost ieri si am facut vaccinul de la 6 luni ,Deanna nu a facut febra .Doctora mi-a zis ca e sanatoasa si ca arata bine .A cintarit-o si are 7900 kg si 67 cm .Mi-a zis ca e cu 75 % mai mare decit media la fete .Nu stiu ca e bine sau rau ,ce sa-i fac sa nu-i mai dau sa manince ? ca mie mi se pare ca nu maninca mult ...
Mi-a zis sa-i dau mai multe cereale ca contin fier si mai putin piureuri .Eu nu-i mai dadeam cereale ca mi se parea ca vomita de la ele .
In rest totul e bine .Eu o mai alaptez dimineata si seara mai putin ca nici ea nu prea sta la tita. Eu vreau sa n- o mai alaptez dar sotul imi interzice sa o interc ,zice ca-i face bine ... eu sincer m-am saturat de muls si sini durerosi .Deanna nu a fost racita niciodata dar nu sint sigura ca din cauza anticorpilor pe care-i ia din laptele meu .
Multa sanatate bebeilor bolnavi si la mamici .Sa va faceti bine cit mai repede .
Denyce -ce frumos se joaca Alma cu Tristan ,sint 2 scumpici mititei .
Ma duc sa papam tort pe care tati l-a facut dimineata pentru fiica lui .
Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25
mari74 spune:
Multam de raspuns Mcm aveam si io un pitic care nu ma lasa in pace ... da o sa caut si io de alea ce se fac cu lapte ca tre sa gasesc si pe aici.
mari
mcm spune:
Sigur vei gasi...milchfrei...
Alexia Maria cocheta
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
ana_a spune:
Buna dimineatza la toata lumea!
Sper ca bolnaviorii sa ne aduca azi vesti bune!!!!
pupici pe nasucurile infundate!
revin si eu mai tarziu
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
aissa spune:
Haideti fetelor, ca zice la TV ca numai maine mai e iarna si vine primavara!
Roandre, sper ca Alexia ta sa fie bine azi, sa nu mai faca febra si sa poata sa si pape. Mi-e mila de puii mici si bolnaviori, offf. Eu nu i-am pus supozitor cand a avut febra (ca avea diaree). Eu i-am dat picaturi de Nevralgin (7 la greutatea ei). Sper sa nu mai fie nevoie (cand am fost racita eu am luat din picaturile ei ca nu aveam nici o fiola de algocalmin si am bauta 60 pic. si mi-a scazut febra).
La fel si celorlalti bolnaviori le urez numai sanatate, nasuc desfundat si fara febra.
A mea nu stiu ce are de gand, sper sa treaca pe langa raceala mea. Cat am putut am protejat-o, azi am dat masca jos ca rar de tot mai tusesc, iar nasul nu imi mai curge asa rau. Dar ea de 3 zile tot stranuta. Nu are mucisori prea multi. Strange ceva dar nu s-a infundat, sper sa reusesc sa o tin la faza asta, macar, sa nu raceasca mai rau.
In rest, ieri fructe nu i-am dat, ii facusem suc de portocala dar, desi il strecurasem, s-a infundat tetina, nu a trecut si s-a enervat, i-am dat lapte si asta a fost.... La masa de piureu, bineinteles dupa lapte, am pus-o in scaun si surpriza mare a fost ca statea cu gura deschisa. Bine, ca dupa ce ii bagam in gura scotea tot afara si deschidea iar gura e faza a 2-a. Sper sa invete cum merge treaba ca nu e doar sa-i dea de gust si trebuie sa si inghita. Acum sa vedem ce facem cu kk, ca la 10 se fac 48 de ore de la ultima isprava. N-as vrea sa se constipe si de aia cred ca nici azi nu-i dau banana sau mar cu biscuite. Poate incerc iar suc de portocala.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
ana_a spune:
aissa sa te auda Cel de sus si sa vina primavara!!!
nici eu nu i-am mai dat banana la Stefan de vreo 3 zile si kk e ok, face de 2 ori pe zi si de fiecare data dupa ce schimb pampersucred ca asa-i place lui...pe uscat sa faca...iar la mar cu biscuite am renuntat de mult, mai ales ca a ineput sa manance cereale.
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
aissa spune:
Ana, la faza cu pampersul curat eu sunt convinsa ca nu face decat asa. Ca nu am prins alta miscare. Imediat ce o schimb are fata loc sa presteze.
E, dar eu nu ma supar, ca o semana cu mine si nu face decat la ea acasa si bineinteles numai unde e ffffff curat.
Despre vreme....ei zic, dar ninge acum in Bucuresti de nici vorba sa para a fi poimaine 10 grade cum zic ei. Dar speranta moare ultima, asa ca sa speram...
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa
roandre spune:
Haideti la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44809" target="_blank">Bebelusi de sept-oct (30)
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.