Bebelusi de sept - oct 2004 (29)
Raspunsuri - Pagina 13
anne33 spune:
Giulia a spus ma-ma-ma,de mai multe ori.Ta-ta striga inca de prin decembrie,dar acum si-a dat seama cine munceste mai mult cu si pentru ea si...poftim recompensa.Pupe-o mama de fata desteapta.Si azi am iesit si noi afara,aproximativ o ora,binenteles infofolita bine si cu fularel peste nasuc si acu...iar are nasucu plin de mucisori,parca facuti la comanda,asa in cateva ore.Dar se saturase si ea saracuta de stat numai in casa.Si....mai nou daca vede pe cineva langa usa gata de plecare ,plange si ea cat o tin plamanii,o avea si ea un dor de duca....asa ca mine.
http://community.webshots.com/user/anne3321
NinaB spune:
intreba cineva de Mina? dragalasa si dulcea Mina...ehei...i-am facut .... drept care n-a mai putut scrie astazi...
roandre spune:
Uf, multumesc fetelor pt ca va ganditi si la noi. Alexia a avut toata ziua febra azi. Acum, mai pe la 7 avea 37.7 deci e cat de cat ok. Ii curge nasucul si se pare ca e racita. Ii mai pun un supozitor la 11 seara si sper ca pana maine sa fie ok. De mancat nu prea mancat, a mai vomitat de atunci de vreo 2 ori. Oricum n-o fortez si mai mult de 30 ml nu bea o data. Dupa inca o ora iar vreo 30 ml si tot asa o tinem.
Angela, doctora imi spunea ca e o perioada de acomodare a organismului cu faptul ca nu mai primeste anticorpi de la mine si pana se invata sa produca singur iar acum e mai sensibila. Mi-a zis oricum s-o scot mereu afara (exceptie cand e bolnavioara) ca sa se "caleasca" si sa nu raceasca de fiecare data cum da cu nasucul de aer rece.
Am si eu o intrebare: cum se da supozitorul novocalmin de 300? se pune unul intreg sau taiat pe jumatate (pe prospect am vazut ca scrie ca-i pt copii de peste 4 ani).
Eu sunt chiauna de cap pt ca atata plans si maraiala n-am indurat de cand s=-a nascut bebe si pana acum. Nimic nu-i convine, nu vroia nici in brate, nici jos, nici leganata...nimic!!!
Nici sa mananc n-am avut timp azi, dar nu-i bai...asa mai slabesc si eu! Oricum suferinta ei mi-a rupt sufletul.
Acum e langa mine pe birou si roade o curea de la scaunelul de masina.
Mari74, felicitari pt dintisor!
Ana_miti, mergi mai bine la doctor sau suna-l si spune-i problema voastra. Pana acum Alexia mea n-a tusit si nu te pot ajuta dar ma rog sa va faceti si voi bine!
Va pup si plec cu bebe ca iar a inceput maraiala....si suntem singurele acasa!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.
danina spune:
Lucia si eu alaptez exlusiv si la fel patesc in momentul de fata cu Dienuta mea mai trage un pic se uita pe pereti de am ajuns sa ma urc calare pe ea si sa ii dau sa suga, are momente cand trage de doua ori si gata de o iau razna. Ce pot sa fac decat sa sper ca o sa treaca si perioada asta.
Acum am ascultat o emisiune la radio si zicea pediatra ca la copii alaptati sa le dai ceai e o bomba oare chiar asa o fi ca eu ii mai dau un pic de ceai, ce naiba sa mai cred?
Mihaela ma bucur ca Alexiei ia mia scazut febra si sper sa fie bine.
Noi maine ducem proba de kk pt ca iese urat si colac dr ma suspecteaza de hepatita asta mi-ar mai trebui mi-am facut analize merg maine dupa rezultat uffff.
Am papat si noi sfintisori ca asa se numesc cei moldovenesti ca doar a venit buni si ea ii face cel mai bine asa ca suntem cu burtile pline, cat de pahare da 40 de pahare de apa .
Acum va pupic de noapte buna
DANINADIANA
georgiana.david spune:
Danyce foarte faine pozele, super bebeii.
Mihaela ce mai face Alexia? Sa va faceti repede bine ca se face frumos afara si trebe' sa ne intalnim in parc.
Azi am fost afara, a fost super, nici nu stiu cat am stat dar cred ca 3 ore daca nu mai bine, timp in care eu am impins la carut non stop iar Dami a dormit. Ma bucuram asa de tare ca vine primavara iar dupa o ora ningea. Oare cat mai avem de tras? Vreau sa scap de ghete si geci groase.
Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)
http://community.webshots.com/user/giorgios72
mcm spune:
Buna,
Noi am inceput azi sa papam cereale, le-am amestecat cu laptele meu si au fost acceptabile. Maine vreau sa-i mai dau cereale cu lapte si poimaine sa le amestec cu suc de fructe. Sper ca procedez bine.
Eu am alaptat-o exclusiv pana acum si intr-adevar n-a fost bolnava niciodata in afara de o usoara stare subfebrila pe care n-am stiut noi s-o interpretam si am intrat in panica.
Diversificarea asta imi da dureri de cap. Tot ce am citit si am auzit pana acum este contradictoriu.
Alexia Maria cocheta
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)
elyanne spune:
Mihaela multa sanatate piticei. Bine ca i-a mai scazut temperatura.
Julya multa sanatate si voua!
Toti puiutii care sunt bolnaviori tinem pumnii sa se faca bine cat mai repede!
Mai Nina eu intrebam ce ma face Mina (uite ca rimeaza)... adica ce vrei sa zici ca i-ai facut ?
Danina tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Mari74, felicitari pentru dintisor...
Tocmai i-am dat sa pape si a vomtat tot, nu stiu de ce. Acum o luam de la capat...
Elena cu cipilica
Eliana si Elena (23.10.2004)
ana_a spune:
Salut!
Sanatate maxima la puiutzi bolnaviori! Sa le treaca repede! Si nu sta-ti acasa! Merge-ti sa va asculte copilasii la plamani! Nu e de joaca!
Eu cu sotul meu ne-am vaccinat in toamna antigripal si uite ca am avut norocul pana acum sa nu ne imbolnavim...sper sa scapam de tot! Si nici Stefan nu a avut probleme, doar un pic de rosu in gat care slava Domnului a trecut cu bine. Nici eu nu-l mai alaptez pe Stefan si el saracu cere inca tzitzi da nu mai este! Intr-o zi nu am reusit sa mulg nimika! Abia s-a umezit pompa! Si de atunci nu l-am mai pus la san ca am zis sa nu-l chinui, mai ales ca el ar fi vrut! Si acum ma cuprinde cu manutele de gat si cauta tzitzi de ma ia plansul!
Eu mai am sa va spun ca Stefan de cateva zile e fff activ, se roteste pe toate partile, toata ziua se intoarce pe burtica da nu poate reveni la loc...si se chinuie, si de ciuda il apuca plansul, dar cred ca in curand va prinde jmecheria pentru ca eu ii arat de fiecare data.
Eu ies afara cu Stefan aproape zilnic, azi nu am iesit..ca inca nu am terminat cu curatzenia asta de primavara... dar maine neaparat ies chiar si pentru 10 minute ca e frig si ninge.Daca nu bate vantul tare eu il scot, cred ca ne face bine aerul, nu stam mult da facem o tura de curte....
Ellen, am vazut ca si tu i-ai dat puiului tau compot, sper sa nu gresesc..am citit mai demult... am vrut doar sa zic ca si eu ii dau in continuare si ii place fff mult, bea si sucul rezultat din fierberea fructelor cam 250 ml, il bea tot
Azi a mancat Stefan de m-a speriat! Un bol plin de pireu din dovlecel cu morcov si un pic de cartof+ o linguritza de smantana si un ficatel! Nu s-a lasat pana nu a gatat tot.Am observat ca daca ii gatesc mai ...omeneste mananca mai cu pofta. Am facut reteta de crema din dovlecel, cu faina si smantana si am mai pus un pic de morcov si ceva cartof, putin de tot am pus un ficatel si a iesit fff gustos, a mancat pe rupte! Azi i-am pregatit carne de vitel si maine am sa o combin cu ceva...inca nu stiu cu ce...
Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!
mari74 spune:
Mcm io am o nelamurire cu cerealele ca zici ca le combini cu lapte sau cu suc, dar pe cutie cel putin pe astea de aici si tind sa cred ca si pe cele de acasa scrie clar ca se pregatesc cu apa caci contin si lapte printre multe altele ....
Mama mia Ana_a da flacaul tau mananca nu gluma!
o noapte linistita va doresc !
mari
mcm spune:
Pe cutia de Reisflocken (fulgi de orez) de la Milupa scrie la fel de clar ca sunt fara lapte si se prepara cu lapte (formula Milupa dar eu am alaptat exclusiv si prefer sa-i dau laptele meu) sau fructe. Chiar aveam o nelamurire daca pot sa amestec cerealele cu fructe si acum vad ca este chiar recomandat. Eu special am cautat cereale fara lapte ca sa pot sa le amestec cu laptele meu. Exista si cereale cu lapte care se amesteca direct cu apa.
Alexia Maria cocheta
Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)