Bebelusi de sept - oct 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offffff Mihaela ce rau imi pare de Alexia ta......Doamne ajuta sa-i scada temperatura si sa nu fie cazul de perfuzii!
si ne rugam sa fie bine!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Sanatate la bebicii bolnaviori!

Mihaela m-ai cam speriat cu legatura intre renuntatul la alaptat si imbolnavit!! De vreo cateva zile eu nu mai am lapte aproape deloc dar nu eram prea ingrijorata... mai ales ca nici David nu se mai omora cu tzitzi! Acum am vazut ca in 24 d ore fara alaptat si muls nu am scos mai mult de 20 ml lapte. am zis ca nici nu are rost sa mai pun copilu' la san, ca numa' il pacalesc!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Of of of, Mihaela eu zic sa mergi cu ea oricum sa o vada doctorul. E mai bine.
Ana_miti, mergi cu bebelusul la medic. Eu nu i-as da nimic fara sa-mi zica medicul.

Multa sanatate la bebeci, sa se faca repede bine.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Eu am mai pus 55 de poze in albumul de 4 luni+. Revin mai tarziu ca am ceva treaba acum. Sanatate si pupici bebicilor si mamicilor,

Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit

Alma, sufletel mic si iubit -noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele
ana acum am citit
eu i-am dat ilincai: eurepal sirop, vibrocil, eferalgan si ambroxol pt tuse, era ca si al tau racita fata febra. treaba va dura cam o saptamana ca e o jivina de virus ca umbla
spirtul, stie ca se face o dilutie cu apa, dar nu stiu cantitatile asa ca mai bine nu ii pune, alcool-ul ala sa-l traga pe nas nu e prea placut.
sare, stiu cumnata mea ii pune lu' fi-sa dar nu stiu daca chiar ii folosea...
Ceclodyne, eu nu stiu ce e... e antibiotic?
daca nu ai ajuns inca cu el la dr mai bine du-te totusi si iti tin pumnii ca stiu ca e nasoala tusea aia, chiar daca nu face febra

Mihalela tie nu stiu ce sa=ti spun ca raceala cu febra nu am avut inca parte, insista pe ascazutul febra sau macar sa o tii sub control sa nu creasca.
pupici pe obrajori bebeilor bolnaviuti

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

Mutti, multam mult de tot pt raspunsul in leg cu kk, sa stii ca si mie imi trecuse asa fugitiv prin cap treaba cu supraalimentarea.
deocamadata tot asa suntem deja azi si ieri pana la 12 facuse de 3 ori plus ca dupa amiaza inca de 2,3 ori.
mama se duce maine la med de fam care e si pediatrul ei si am pus-o sa ceara detalii, desi probabil multe nu o sa-i poate spune.
oricum pana la sf lunii eu vin acasa, la vaccinul de 6 luni, o sa vad atunci daca a luat in greutate( sau daca a luat mult).

noi nu am facut mucenici, am luat in schimb niste paste cu forme mai "altfel" ca sa semene cu mucenicii si acum o astept pe sora mea sa aduca nuca ca eu habar nu am cum se numeste, hihih,
sper ca ati mancat si pt mine o portie

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Sanatate la bebei sa se faca cat mai repede sanatosi!
Am si io un iepuras cu un dintuc !!

mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julya spune:

se pare ca nenorocita de raceala nu prea vrea sa ne ocoleasca....si eu am fost racita zilele astea, acu ma simt mai bine, in schimb a luat-o puiutul, nu are febra dar stranuta din ce in ce mai des si are o tuse seaca, ma rog sa nu se agraveze...si mie mi se pare ca a devenit mai putin rezistent decand nu-l mai alaptez...dar asa a fost sa fie...
multa sanatate puiutilor bolnaviori ...vom trece noi si peste asta...
numai bine va doresc...

Iulia si puiutul Adrian http://community.webshots.com/user/adrienut

Mergi la inceput

danyce, am vazut pozicile, scumpei copilasi...si char pare sa le fie bine impreuna...eu inca nu stiu cum ar putea reactiona Adrian langa un bebelus de varsta lui...probabil curios...oricum e foarte frumos ca sunteti aproape si va puteti intalni...

Mergi la inceput

mari74, felicitari pentru dintuc, inca un iepuras pe listuta

Mergi la inceput