Bebelusi de sept - oct 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Neata fetelor! Va scriu inainte de cele 44 de pahare ca pe urma, hac, nu se stie, hac!!!
Glumesc, bineinteles, nu am mai baut de.....nici nu mai stiu.
Georgiana si mie imi plac mai mult mucenicii moldovenesti, dar anul asta n-am facut. Nu stiu, parca am fost aiurea, nu m-am pregatit deloc, n-am nici nuca, nici nimic altceva...asa ca pas.
Cat despre firicele, e clar, toata lumea zice ca e de la banana, asta trebuie sa fie. M-am linistit.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)
cu printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Buna dimineata mamici!

Eu sunt cu ochii cat cepele ca aseara am stat sa ma uit la spectacolul celor de la Flamingo Boys de Acasa si apoi bebelina mea m-a trezit pe la 3.30 sa-i dau sa bea niste laptic (60 ml), apoi la 7.30. Nici nu mai stiam cum e sa te trezesti noaptea...dar am gasit laptele pana la urma mai mult cu ochii inchisi...hihihi!

Aissa, uitasem ca astazi sunt cele 40 pahare...hihihi (cica se mai zice ca asta e ziua barbatilor).

Georgiana, super misto ca ai o fetita asa mare si iti spune poezii. Chiar ieri ma gandeam cum o sa ma simt eu cand o sa inceapa Alexia mea sa-mi cante "De ziua ta mamico,/ in dar ti-am adus inima/ si crede-ma mamico,/ un dar mai frumos nu se putea!".

Cat despre mucenici, azi am de umblat. Mai exact sa merg la soacra mea sa imi fac aprovizionarea cu mucenici moldovenesti si la mama cu "mucenici-ciorba".

Angela, il pupam pe Licuriciul mic pt inima mare pe care ne-a oferit-o!
De incaltat eu nu am decat o pereche de pantofiori dar ii sunt maricei desi mie imi par minusculi. Asteptam vremea frumoasa si sa ne creasca piciorul .

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

Buna dimineata,

noi suntem IAR muciosi .... inclusiv eu
dam iar sinupret, eurespal si vibrocil ... asta e.
Cu toate astea maninca bine "gogoselul" are in continuare aceeasi pofta de mincare.

Monica Robert si Razvan (10.09.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Neata!
Sper ca ati petrecut bine ieri si ca azi o sa continuati !!!!

La multi ani si felicitari pentru jumatatea de an pentru Deanna Christine, Matei Costin si Andrei!!!!

Mihaela, am incercat de mai multe ori da' eu nu pot sa vad nici un dintisor ... totae pozele in care s-ar vedea, la mine nu se deschid!

Angela si Licuriciul ei mic
DAVID LICURICI mic (3 sept)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Buna mamici!

LA MULTI ANI!!!bebicilor sarbatoriti azi!!

Angela la licuriciul tau mic pentru inimioara cadou de ieri!E un scump!

Geo felicitari pentru serbarea Ioanei! Ce frumos ca ai fetita mare care-ti spune poezii de ziua ta...si eu vreau!

Noi avem emotii(eu adica).....ne pregatim sa mergem la vaccin(de 4 luni-si care s-a amanat pana acum ca a fost bolnav bazucu!)!Ioiiii ce groaza mi-e!
L-am cantarit aseara pe bazuc si are 8100gr la 5 luni fix........azi urmeaza masurarea!

Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia spune:

mamici care mai alaptati exclusiv, cum va descurcati cu befleiasii care au crescut si se enerveaza sa suga la san fiindca vine laptele incet ? Eu am ajuns dupa o saptamana de "chin" cam la saturatie, cu toate ca nu-mi vine deloc sa renunt la san. O saptamana aproape l-am infometat, fiindca nu am vrut sa-i dau cu biberonul sa nu se invete asa. Sugea cinci minute se enerva si se oprea iar dupa aceea incepeam sa ne plimbam prin casa cu carutul si sa stam numai in brate. Sugea din doua in doua ore si era asa de nervos ?! Dupa aceea nu am putut sa mai rabd si i-am bagat biberonul cu lapte praf iar bebeul nu mai scotea bieronul din gura pana se golea. Se bateau porcisorii la gura lui. Acum refuza sanul cu exceptia mesei de dimineata, cand sanii explodeaza de lapte. In restul zilei sa nu-l vada. Am inceput sa ma mulg si ma gandesc, oare cum a rezistat mamica, nu mai stiu cum o cheama care s-a muls cinic luni de zile; este o eroina. Poate daca asi avea timp liber ar fi mai usor si pentru mine dar mai am si baiatul cel mare, care este in clasa I cu care trebuie sa fac lectii si toate cele. Cred ca voi incepe si eu diversificarea cat de curand. Am uitat sa spun ca bebeul meu pe 14 martie face cinci luni si pana acum nu a mancat decat titi. Mai este cineva in situatia mea ? Poate imi da si mie un sfat caci sunt intr-o stare de stres maxime, incat ma mir ca mai am lapte ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Lucia, si eu il alaptez exclusiv pe bazuc, si mai nou cand papa(la maxim 2 ore jumate distanta intre supturi) parca face lupte greco-romane cu tzatzuca, asa se agita....dar am rabdare si astept sa se sature.....oricum am avut si eu situatii cand nu am avut laptic destul(cand nu am mancat de ex) si i-am dat formula, dar nu mi-am facut probleme ca nu o sa-mi accepte sanul dupa aceea.
Dar ma gandesc la diversificare, ca parca simt ca are nevoie de mai mult...i-am dat putin suc de portocale cu lingurita si a fost foarte entuziasmat!......asa ca azi vb cu pediatrul sa vedem ce zice de diversificare.
Pupici!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)http://alesio.shorturl.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Offff, eu iar cu probleme. Alexia mea are febra 38.6 si i-am pus un supozitor cu paracetamol. Habar n-am cum de a facut febra mai ales ca e prima data cand face febra in afara de vaccinul de la 4 luni.
Se pare ca din cauza asta s-a foit toata noaptea si nu putea sa doarma bine.
Acum sta in patut si se joaca cu jucariile ei.
De cand nu o mai alaptez parca nu mai are imunitate deloc...imi vine sa mor de ciuda ca nu a mai vrut sa suga!

Lucia, din pacate exact cum spui tu a facut si Alexia mea. Pt ca nu-i mai ajungea lapticul la ultima masa seara eu la 4 luni jumate ii mai dadeam 100 ml completare. Fata a invatat ca poate sa pape si mai usor, cu biberonul si incet incet a inceput sa feuze sanul. Ajunsesem apoi pe la 5 luni jumate sa pape doar dimineata si seara la san, dupa care doar dimineata pana s-a hotarat fata ca de la aproape 6 luni nu mai papa deloc la san. M-am muls vreo 2 saptamani si am cedat (eram asa de frustata cand dupa ce ma chinuiam sa mulg vreo 50-60 ml sa vad ca nu vrea sa pape decat vreo 30 ml...).
Din pacate la noi biberonul a fost preferat in locul sanului desi pana atunci o alaptasem exclusiv (nici macar ceai nu-i dadeam).
Sper sa nu fie cazul vostru si bebelina sa mai pape laptic de la tine macar o data pe zi.

Angela, nu stiu ce erori sunt pe situl cu poze dar nu pot sa le fac nimic. O sa mai incerc!

Pufymic, tinem pumnii pt vaccin sa nu-l doara pe bazuc si sa nu faca febra.

Frosa, sanatate multa si voua! E bine macar ca papa cu aceeasi pofta.

Pupici!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 6 luni +
Evenimentele din viata mea

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Bafta la vaccin Pufy!

Sanatate Alexiei!

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Geo, felicitari pentru Ioana. Abia astept sa-mi spuna si mie Alexuta poiezii.

Mihaela, multa sanatate Alexiei sa ii treaca repede febra.

Pufymic, succes la vaccin. Iti tinem pumnii nu faca febra.

Frosa, multa sanatate si voua.

Abia astept sa mananc si eu mucenici. E mama mea la mine si o sa-i faca in curand . Eu numai mucenici moldovnesti mananc si pana sa ajung in Bucuresti la facultate, nici nu stiam ca se mai fac si altfel mucenicii.

Cat despre 44 de pahare, cred ca acum e si sotul meu bucuros ca are cu cine sa bea macar un pahar ca este si tatal meu la noi.

Alexuta mea a inceput sa nu mai vrea sa bea laptele simplu. E un chin sa o fac sa manance macar 100 ml. Azi dimineata i-am pus o lingurita de cereale, doar ca sa ii schimbe gustul, si a mancat fara probleme.
La 10.00 i-am facut iar compot de mere si pere (plus o feliuta mica de banana) si a mancat aproape 190g. Ar mai fi mancat dar nu mai aveam . Cred ca o sa renuntam in curand la borcanase. Mananca mult mai bine compotul asta si tare ma bucur ca am gasit in sfarsit ceva care sa ii placa dimineata.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput