Bebelusi de sept - oct 2004 (29)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

buna fetele!
LA MULTI ANI DE ZIUA NOASTRA! SA FIM SANATOASE SI CELE MAI IUBITE!
La multi ani si pentru bebei sarbatoriti azi!

David licurici esti asa un scump cum ne spui tu la multi ani! multumim si pupici... si tie angela petrecere frumoasa
Andreea multumim pentru felicitare! esti o scumpa!!! ce face Nathalie? Mai da-ne un semn de viata
azi i-am dat borcan de piersici simple fara mere cum i-am dat pana acum si a avut niste crampe de ma turbase plangea exact ca la colici plus parturi la greu, offf am crezut ca stomacul s-a mai maturizat pana acum. v-am spus ca acum o saptaman ajumate ma plangeam de diaree. aia i-a trecut, in schimb de atunci, face dupa fiecare masa caca exact ca atunci cand era nou-nascut, adica pastos si ca mustarul. ce o mai fi si asta, mi-e teama ca nu mai asimileaza nimic daca ea face mereu asa?
dati-va si voi cu parerea ca nu mai stiu ce sa cred.
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Angela, deci ii sunt mari papucii...ma gandeam eu...ca si eu am pentru Stefan da is mari... Si m-am gandit ca daca is mari sa nu i dau...

Maria Sa Stefan Speculant mic ( 19.08.2004) - POZICI
flori din gradina mea
Ana si Stefan, minunea lui mami si tati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

mihaela am vazut si eu cateva poze cu dintisori, ce scumpa e!
felicitari pe staul in fundulet!
a mea sta pret de cateva secunde si apoi cade ca un bolovan, in schimb o pun carutul sport al baietilor si sta de n-am treaba cu orele acolo.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

quote:
Originally posted by Andreea_si_Doru

Puteti sa intrati pe linkul de mai jos - v-am trimis un gand curat :

8 MARTIE - LA MULTI ANI!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea nasterii www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andreea multumi pt. felicitare!

Elena cu cipilica

Eliana si Elena (23.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muttzi spune:

La multi ani mamicilor de 8 Martie
La multi ani bebicilor care s-au serbat intre timp si nu am apucat sa-i felicit
Eu am apucat sa citesc pe sarite ca nu prea am avut timp in ultima vreme si de asemenea incerc sa raspund la cateva mesaje (sper sa nu fiu off-topic cu raspunsurile mele)
Naty, haioasa faza cu tetina. Am ras cu lacrimi.
Dana, Aissa eu am citit ca daca kk contine sange el apare negru afara.
Deci daca sangereaza undeva in interor nu o sa-l vedeti rosu in kk. Dana, daca ai vazut ceva rosu eu cred ca din cauza constipatiei s-a fisurat putin anusul si a sangerat. Aissa si eu cred ca ce ai vazut tu
in kk este de la alimentatie, daca ar sangera ar fi tot kk negru. Aropo de ceapa: eu stiu ca este laxativa.
Si eu stiam ca in ziua cu carne nu mai trebuie ou. Branzica se poate da in fiecare zi. Si eu am observat ca dupa piure de pere face kk mult mai moale.
Moss bine ai venit printre noi.
Ionela, iti tinem pumnii sa fie asa cum vrei tu.
Ana, la noi este inca frig si ii dau peste hainele de casa o salopeta de fas matlasata si cu fleece pe interior. In cap o caciulita de blanita. Dar sa stii ca si eu m-am intrebat in ce sa-l imbrac dupa ce se mai incalzeste vremea. Parca vad ca-l imbrac prea gros de frica sa nu-mi raceasca :) Inca nu i-am pus ghetute (salopeta are botosei la fel de grosi).
Mada, mie mi-a spus doctorita intr-o situatie asemanatoare ca sunt
scaune de supraalimentatie si sa nu-mi fac probleme. Acuma nu stiu daca se poate aplica si in cazul tau, dar cel mai bine este sa intrebi
doctorita.

Noi suntem in continuare la fel de mancaciosi si manacam tot felul de piureuri: mere, pere, piersici, banane, branza, morcovi, dovlecel, pastarnac, telina, patrunjel, ardei, ceapa. Cam astea ar fi toate alimentele introduse de mine pana acum. Dupa 5 luni o sa-i dau si carnita, ou, cartof etc. Inca se mai trezeste noaptea sa pape.

Va pup si va doresc distractie placuta si multe cadouri frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

LA MULTI ANI! De 8 MARTIE

Va doresc sa fiti iubite si fericite!
Astazi am fost rasfatate detalii maine .

DANINA&DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

LA MULTI ANI DE 8 MARTIE!
Angela, multumim lui David pentru inimioara
Andreea, super felicitarea.

O noapte feerica,

Marlen & ANDREAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

LA MULTI ANI MAMICILOR!

Pai cu ce sa incep? Cu serbarea, a fost super, toti copii au fost minunati si foarte emotionati (ei ca ei da' va dati seama noi mamicile ca eram ude toate). Ioana mea a fost mandra tare si chiar daca a mai tusit in timpul sarbarii, cand trebuia sa cante sau sa recite s-a abtinut mai ceva ca un om mare. Foarte fain, o sa vedeti voi ca nu mai e mult si va vine randul.

Mihaela, sotii nostri se cunosc? Am primit acelasi cadou ca si tine, cat despre PM iti multumesc pentru raspuns.

Alexia este o scumpica cu dintisorii ei!

Sa va spun ce am facut azi dupa ce am venit de la serbare, am profitat ca mama era la mine (ea a stat cu Dami cat am fost eu la serbare) si avea cine sa se ocupe de Dami in continuare, si desi sunt ardeleanca de la Deva (chiar unguroaica pe jumate) m-am apucat si am facut mucenici moldovenesti. Nu facusem niciodata dar imi plac foarte mult (sunt cei cu aluat de cozonac, stiti, da?) si pentru ca am gasit intamplator reteta pe pliantul de la Mega Image mi-am zis sa incerc si-s foarte mandra de mine ca au iesit super.

Naty eu zic ca nu-i musai sa-i dai la bebelina aceasi marca de cereale ca si laptele, la mine coincidenta face sa-i dau aceasi marca (lapte Milumil 2 iar cereale Milubrei cu morcov si mar) si abia astept sa faca 6 luni sa-l trec pe 7 cereale (care sunt bio) tot de la Milupa. La Ioana ii dadeam cereale Hero (porumb, orez si tapioca) si lapte Beba (de la Nestle)

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Am uitat sa spun, firisoarele din kk sunt de la banana, aceasi dilema am avut-o la Ioana si m-a lamurit Capraru la vremea respectiva numa' ca uitasem (deh varsta) dar auzindu-va pe voi vorbin mi-am adus aminte.

Geo, Ioana (20.06.1998) si Damian (01.10.2004)

http://community.webshots.com/user/giorgios72

Mergi la inceput