Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Multumesc mult Simodina, esti tare draguta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Bine ati venit fetele noi! Ne-am luat cu felicitarile si nu prea v-am raspuns! Scuze!
O sa-ti raspund tie gabitaco, ca e urgent. da, cred ca e posibil sa fi avut ovulatie. probabil ca ti-a dat tratament pentru scaderea prolactinei si cresterea de temperatura asta cred ca semnifica. din pacate, nu stiu mai nimic despre endometrioza, desi era un moment cand mai multe de pe aici credeam ca o avem si pe asta!

Dariana, se zice ca un cuplu absolut sanatos si care presteaza la momentul potrivit are sanse de doar 20-25% sa conceapa un bb. Adica, nu putem controla totul! Daca mai avem si cate ceva afectiuni...

Rucsi, si mie, vreau sa te vad un pic mai constructiva, sa iei hotararea pe care o astept, sa mai inaintezi un pic... In rest, nu te risipi!

Chiar Ale, poate maine incerci si tu un test!

Ariadna si Chi, ce credeti voi ca daca s-au inmultit fetele pe aici nu vi se simte lipsa?!?!?!

Felicity,

Mergi la inceput

Tonnia, eu sunt o tipa tare ambitoasa si puternica . Numai ca , acum am un sentiment foarte tampit. Nu vreau, ca in dorinta mea nebuna de a avea inca un copil, sa fortez soarta . Vreau sa traiesc, sa am grija de copilul meu, sa ma bucur de el, pentru ca este tot ce am mai scump pe lumea asta. ( mai e si sotul meu, pe care il iubesc foarte mult. Din pacate parintii mei au murit ) De cand a murit cel mic,trec printr-o stare psihica groaznica , care sper sa treaca cat mai curand.Si atunci ma voi ridica din propria-mi cenusa...........si voi vedea ce voi mai face.
Am uitat sa-ti spun ceva foarte important pentru mine . Joi, pe 10 martie , voi deveni matusa. Adica sotia fratelui meu va naste un baietel pe care il va chema RARES ANDREI si pe care il iubesc mult Probabil ca aceasta minune ma va ajuta mult !Sa-mi tineti pumnii pentru joi.Naste prin cezariana si am emotii .

Ariadna, tot mai esti suparata pe mine ? Uite, tu poti sa ma certi, pe tine nu ma supar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna, fetele...
N-are rost sa fac test, am facut unul vineri, ziua 28, perfect negativ...
Asa ca...

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Am uitat sa-ti spun Tonnia. Eu il voi boteza pe nepotelul meu !Sper sa nu te plictisesc dar ma gandesc numai la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Rucsi, sa-ti traiasca nepotelul! Si lui nasa!
Da, cred ca tu esti foarte inteleapta, poate nu-i acum momentul sa lupti din toate puterile... Dar peste vreo 2 luni?

Ale, ziua 28 ce inseamna, cate de la ovulatie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadi spune:

LAURICI IUBITO FELICITARIIIII!!!!!
NU ai idee ce ma bucur pt tine!!!!Hai recunoste ca de la mine te-ai molipsit!!! Acum nu stiu care de la care ne molipsim dar sper ca amandoua o sa avem fetite. Asa-i comanda de la sot!
Nu-mi vine sa cred!!!! Desi aveam o presimtire!
Sa ai mare grija de tine si de bebe!!
Te pup, Lia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Buna dimineatza fetele!Pentru toate fetele8Martie e ziua noastra asa ca sa sarbatorim!
Azi mi-a mai crscut temperatura sunt ziua 15 si am avut 36.7..dupa ce pana acum oscila 36.3,36.4..poate e unsemn bun..ce ziceti?
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetelor! Si LA MULTI ANI!!!!
Eu sunt cea programata la eco. Dar deabia pe 18. Va fi a 14-a zi. Ciclul, de cand am lasat anticonceptionalele nu mai e ceas la 28 zile, ci la 25-26 zile. Credeti ca ziua aleasa pentru eco e una buna. Voi afla vesti relevante?

Va pup si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Rucsi mi-am facut pina la urma analizele de tiroida la Medsana, pentru ca dupa ce am stat 30 de minute in fata la Medicover ne-a zis ca nu merge softul...vezi, pina la urma tot la Medsana am ajuns sa le fac, chiar daca am dat cu 500.000 mai mult....acum joi o sa am rezulatele..le-am facut ca am vrut eu, sper sa nu am vreo surpriza si sa fie vreo problema...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput