Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17
Raspunsuri - Pagina 9
maria_alexia spune:
Buna dimineata si multe, multe flori de 8 Martie !

Cora, ti-am zis eu c-o sa-ti iasa bine graficul, deja ai obtinut saltul de temperatura la un prag de .3, si e la fix ! Iti tin pumnii si mai departe ! ![]()
Eu tocmai am realizat (z.24) ca luna asta, cu temperaturile vraiste pe care le-am avut, ma ratat cu brio momentul, apoi am manipulat putin chartul de pe fertility (m-am inspirat de la Laurici si Cata, multumesc fetelor
) si ... arata altfel, mai pot si eu sa sper ! ![]()
Ma bate si pe mine gandul sa merg sa cer o monitorizare luna viitoare, dar nu prea stiu ce si cum, poate m-ati putea ajuta voi, va rog.
Intrebarile ar fi : are sens, din moment ce prolactina e mare? Cu tratament, am inteles ca as putea sa o "repar" chiar in doua saptamani, deci timp ar fi...
Apoi, cum se coreleaza echo cu profilul hormonal (pe care inca nu l-am facut) - care se face primul ?
Pupici
, sa aveti o zi plina de soare !
rucsi spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOATE FETELE,FEMEILE, MAMICILE SI VIITOARELE MAMICI
Tonnia , pe unde umblii ?
Catalina, sigur nu vei avea nimic. Iti tin pumnii.
Laurici, ce faci ? ceva semne de sarcina ?
Ale , mai fa un test daca nu ti-a venit !
Felicity, ce-i cu tine ? Ne-ai parasit ?
Ariadna ???? Ne e dor de tine.
coralia76 spune:
Rucsi sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!Si sa dea Domnul sa ti se indeplineasca dorinta de a fi
curand!
Maria ma bucur ca esti bine si peste vreo 4-5 zile astept un test cu 2 liniutze bine?
Tania te asteptam si pe tine!
Alé spune:
Neata, fetele, si la multi ani tuturor! Sa ni se implineasca dorintele cit mai curind!

Io am ajuns in ziua record 32 si nici un semn de nimic. Ma deranjeaza putin sinii, dar foarte putin. si ma doare capul, dar deja ma doar de o saptamina...
Azi dimineata mi-am luat temperatura si n-am decit 36.74, temperatura obisnuita pentru sfarsitul de ciclu, adica azi, maine ar tb sa-mi vina...
De dimineata cind a auzit bip-ul termometrului, iubitul meu a mormait in perna: "Ce faci, bebe, te-ai intors la prima iubire?". Dragul de el, imi venea sa-l mainic de dragalas ce era...
Dar ce folos...
_
Toate lucrurile se intampla cu un scop |
Infertilitate cauze necunoscute
tania-z spune:
LA MULTI ANI DE 8 MARTIE FETELOR DRAGI SI OPTIMISTE!!!

Cora graficul tau s-ar putea sa arate ca te apropii de ovulatie. Sfatul cu fertility e, dupa parerea mea, cel mai bun.
Maria, multumesc de mesaje, am sa raspund astazi, sper, ca am o zi groaznica. Ne dai luna asta o veste buna, please!!!
Laurici, cum iti merge?
Cata, ce ma bucur ca graficul tau a revenit la sentimente mai bune. Tinem pumnii stransi!
Eu mai am doua zile pana la venirea rushilor si temperaturile mele, la un CM de 26 de zile, arata asa:
ziua 15 -21 oscilant intre 36.8-36.9
ziua 22 - 37.0
ziua 23 - 37.1
ziua 24 - 36.8
ziua 25 (azi) - 37
Fetelor cu experienta, am vreo speranta? Cat sa mai astept pana la un test, ca e groaznica asteptarea asta.
Va
pe toate 
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
coralia76 spune:
Ale tu de obicei ai un ciclu de peste 32 de zile?vreun test ai facut?Poate intarzierea asta se datoreaza vreunui punctuletz mic ce va deveni

!
utocatalina spune:
Iepurila este tirziu ziua 14 pentru eco...la un cm de 25-26 de zile...cred ca ar fi trebuit sa mergi in ziua 10 cel tirziu 11...
Tania poate in ziua 28 sa faci test, cu conditia ca temp. de pina atunci sa ramina ridicata!
Coralia si restul fetelor mi-am propus sa refac progesteronul in ziua 22 vineri!
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
gabitaco spune:

LA MULTI ANI TUTUROR FETELOR OPTIMISTE SI TUTUROR FEMEILOR DE 8 MARTIE.

Am si eu o intrebare: se poate ca dupa ovulatie sa scada temperatura si apoi sa cresca din nou?
La mine temperatura a variat astfel: ziua 13- 36.19; ziua 14- 36.82; ziua 15( astazi)- 36.46.De ce oare a scazut temperatura? Mai e vreo sansa sa fie bebe sau am ratat si de data asta?Mentionez ca din ziua 16 incep tratamentul cu Utrogestan (3 pe zi intravaginal). Eu am mari sperante, mai ales ca parca luna asta ma simt altfel.
Pupici multe la toate.

maria_alexia spune:
Merci, Tania, si tie iti tinem pumnii ! 
La un CM de 26 zile, temperaturile tale ridicate ar indica numai faza luteala, pacat ca nu le ai si pe cele dinainte... E normal sa nu poti preciza ovulatia cu ele, probabil a fost prin ziua 13-14. Dar cum zicea si Cata, atata timp cat raman ridicate e de bine ! Fertility zice de obiei sa nu te grabesti cu testul pana in ziua CM + 1
Dar sa vedem ce mai zic si fetele cu mai multa experienta ![]()
Nu-mi raspundeti si mie la intrebarile mele cu monitorizarea, va rog ? 
coralia76 spune:
Fetele am citit mesajul lui roxee postat la "Aspirante optimiste ale Dr Moisa" in care zicea ca si-a facut testul ieri si a iesit POZITIVVVVfelicitari Roxee!!!

.Mai avem o viitoare mamicutza intre noi!!!!
Roxee ma bucur mult de tot!