Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 17

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetelor.
Ploua cu gravide pe aici!Una dupa alta, buf, buf.

Felicitari, Roxee si Emi si mami. Sa aveti sarcini usoare si bebelusi frumosi si cuminti.
Nu stiu fetelor, dati-ne si noua sa bem dupa voi, ca nu se mai poate asa, eeee

Eu... sint in ziua 33 (record absolut), ma doare capu, semn prevestitor de rele, dar ma doare de o saptamina deja, azi dimineata am avut temeperatura 36.89 (ieri 36.74) si maine imi fac test. Mi-as fi facut de dimineata, dar i-a fost lenica lu' tati sa se duca de dimineata la farmacie. Nu sariti pe mine cu tot felul de incurajari, caci stiti ca am mai facut vineri (ziua 28, 12 DPO) care a iesit negativ.

Va pupa fata .

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ale..vrei nu vrei eu sa stii ca te imping sa mai faci un test...hai ca cine stie punctuletul vrea sa ne bucure pe noi si tu stai si-l tii secret
De obicei cate zile are ciclul tau?
Hey fetele cate gravidutze!!!Da Doamne la mai multe sa trecem toate la fericite!
Pupici fete dragi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Ale, si pe mine ma cam doare capul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

coralia, zau ca nu vreau sa tin nimic secret si nici sa va rapesc bucuria, dar eu chiar nu cred ca exista punctuletu' de care spui, cu toata parerea mea de rau... Prea n-am nimic in afara de durerea asta de cap... Nu tu o durere de implantare, nu tu o singerare cit de mica, nu tu dureri de sani, nimic, nada!

Si sa nu-mi spuneti ca fiecare femeie e alatfel si unele au simptome, altele nu, si ca nici doau sarcini nu seamana, ca nu ma convingeti. Pina nu vad io cu ochii mei ca am ramas gravida pe nesimtite, nu ma las.

Eu am ciclu de 28 de zile, de obicei, dar de la o vreme a luat-o razna. Cel mai lung a fost de 31 de zile, cu ovulatie in ziua 16, ca acum. Luna trecuta am ovulat in ziua 13, de ex...Iar fara grafic sau monitorizare te sui pe pereti de nesiguranta...

Tonico, mai, mai... draga de tine... Pe mine ma doare sfecla inainte sa-mi vina ciclul, de n-ar mai veni! Deci de asta zic io "prevestitor de rele".

Fac maine testu' si gata, scapam de chin. Ce-o fi, o fi!

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Ale te inteleg si stiu cum este asteptarea asta ...si la fel cunosc sentimentul care te incearca atunci cand vezi doar o liniutza,dar si cand o sa fie 2 liniutze cine o sa .
Iti spun eu ca va rasari "a doua liniutza" si la noi!
Tine-ne la curent cu testul ok?
Pe mine ma doare capul de ieri...acum parca tot mai rau..la mine nu are legatura cu nimic prevestitor ca sunt in z16..asa ca o pun pe seama oboselii.
Pupici fetelor!
Laurici scumpa tu cum te simti?Cand mergi la nenea doctoru' sa mai verifici punctuletul?Dar tu Roxee?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Ale eu sunt mai noua pe aici dar pot sa iti spun ca pana nu vezi rusii batalia nu e pirduta. SPERANTA MOARE ULTIMA.Bafta multa si .Sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Gabitaco..am citit mesajul tau postat la alt subiect..imi pare sincer rau pentru experienta prin care ai trecut.Maki..la fel.Este cumplit sa pierzi un copilas pe care il astepti cu atat drag!
Pupilici!Si mult curaj pentru toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Multumesc mult CORALIA76 si sper sa ajungem cu toatele cat mai curand la . Am inteles ca e loc berechet.Pupici multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Fetelor dragi,
pana la urma tot le dau de cap la hormonii astia !
Am gasit un site cu foarte multe informatii, inclusiv despre prolactina asta mare, care mie nu-mi da pace:
Sumarul:
http://www.infertilitytutorials.com/ovulation_members/pituitary.cfm
si detaliile:
http://www.infertilitytutorials.com/ovulation_members/hyperprolactinemia.cfm
Intreg site-ul il gasesc foarte util, sper sa va ajute si voua.
Gasiti acolo info si despre tiroida (Cata ) sau alte probleme hormonale.

gabitaco, tu ti-ai facut intreg profilul hormonal, sau numai prolactina?
Tania, nu te-am vazut deloc azi, te asteptam !

Eu una m-am hotarat: luna viitoare fac toate analizele hormonale!
Sunt toate din sange, nu? Sau si urina ?? Sa stiu cum sa ma prezint la laborator...

Maria (azi = z.25)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Maria Alexia...merci de site..este interesant....cit priveste analizele hormonale le faci din singe, importante in infertilitate sunt si mycolpasma si ureaplasma care se fac si din secretie, eu din secretie le-am facut pe astea...trebuie sa ias negative...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput