Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

quote:
Originally posted by buli

Emilly, la mine se vede 21

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

ce super!!!
sa stii ca m-am gandit sa iau o luminare cu 2 ca pe cea cu 1 o aveam de la Ilinca si cea cu 3 de anul trecut.Sau mi-am propus sa inghet anul la 30 dar am zis ca ce sa-i fac asta mi-e virsta.

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

si fiindca la noi e deja miine ...

Emilly, sa fii sanatoasa si fericita si iar sanatoasa si iar fericita samd

Mamici si fetite, La multi ani buni si frumosi, impliniti si plini de dragoste

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns firutza spune:

Emily.multa sanatate si un suflet mare-mare sa primesti toate bucuriile pe care ti le va darui Viata!Sa fii iubita si sa ai parte doar de fericiri!...Trecand la lucruri domestice:si eu folosesc aparatul de epilat[un Phillips]si e chiar ok.[a nu se intelege ca-s maso,dar e rezonabil]
Saphir,curaj mult ,asa-i ca te simti minunat cand te gandesti ca maine e ziua ta de atatea ori?!?Noroc la viza,cred ca ai mare nevoie de mama ta!
Despre noi:am fost ,pe seara, la fratele meu care are o fetita de 17 luni si asa ce s-au mai jucat copii.Eve vorbeste si Edi e tare curios cand o vede asa mica dar vorbareata,cred ca-i si putin gelos ca ne vede pe noi cum o tot rugam sa spuna si aia,si aia,ca la un moment dat s-a repezit la ea si i-a infipt mana in par.si tipa...dar noroc ca ea nu-i suparacioasa,ba nici nu vroia sa manance decat daca-i precizam ca e bun,e de la Edi...Ar vrea si el sa spuna ceva dar deocamdata nu reuseste decat in `japoneza`,romana mai tarziu .Am venit acasa l-am mai fugarit putin pana ce i-am pus pampersul,lapticul si pe la 11,cu putina revolta a adormit!Maine?!tati e de serviciu,vine tare tarziu,poate un film,o sampanie ,cine stie?!?dar cu siguranta multede la cel mai iubit dintr pamanteni!

Toate florile din lume vi le daruiesc!Sa aveti o zi de neuitat!Maine puii nostri ne vor face cu siguranta sa zambim!
LA multi ani,frumoase DOAMNE!

Firu&Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La multi ani Bianca!!!!!!!!!!!Sa fi fericita si iubita!!!!!!!!

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

LA MULTI ANI BIANCA(EMILLY)!
SA FII SANATOASA,FERICITA SI FRUMOASA( SI PESTE ANI CA ACUM) SI SA FII IUBITA DE DUMNEZEU SI DE TOTI CEI CE TE INCONJOARA!
WOW, nu stiu de ce, dar ramasesem cu ideea ca esti mai satena, chiar spre blond...sau a iesit in poza parul mai inchis??

MAMICI, LA MULTI ANI!SA FITI FRUMOASE SI IUBITE DE TOTI BARBATII ...AZI! DE MAINE.... DE CINE DORITI!

Tania cu Anduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)

...poze MOTZ!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

La Multi Ani! - Mamici, sotii, fiice si fetite
Azi e ziua nostra si sa ne bucuram de ea. Sa fiti iubite si fericite.

Emily, esti azi sarbatorita de 2 ori, ce frumos. Multa sanatate si fericire.
O floare tuturor, o zi minunata si o viata la fel.

Distractie placuta DOAMNELOR!

Cristina siDragos (31.01.2004)
http://community.webshots.com/user/Cristinanemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

LA MULTI ANI FETE FRUMOASE

Layla si Daniel Alexandru (29.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

LA MULTI ANI EMILLY

Sa ai parte de o viata dulce, plina de bucurii si impliniri alaturi de familia ta

LA MULTI ANI MAMICI

Noua ne-a cazut buricutul azi dimineata, asa ca mi-am luat de-o grija. Amos iar s-a trezit urland si iar is chiauna...fii-mea nu doarme noaptea decat in pat cu mine, is deja amortita pe stanga. Ce ma bucuram ca nasc si pot dormi si eu, in sfarsit pe burta...ti-ai gasit, tot nemiscata trebuie sa dorm

Va pupam si va dorim o zi buna.

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

La Multi Ani Emilly

La multi ani tuturor de 8 Martie

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Ajutati in OM sa traiasca

--------------------------------------------------------
www.stefanita.org/" target="_blank">Stefanita merita sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Va multumim tuturor de urari! Nu am mai gasit nimic, am vazut un msg ca s-au pierdut 3 zile de postari! Are un noroc Moata mea...as fi vrut chiar sa le si printez...asta e. ghinionul lui Moti!
Multumim si de SMSsuri, si de telefoane...sunteti niste scumpe!

Noi am facut duminica chef mare acasa, 21 adulti si 7 copii, nu intrebati cum am incaput. Poze inca n-am pus, am sa incerc s-o fac cat de repede.
De pe tavita Moti a ales:
1. seringa - dar a aruncat-o imediat cat colo
2. Rujul - de care nu s-a mai dezlipit
3. Pixul - si pe asta l-a tinut mult.
Gata, am intrat si noi in randul copilasilor, nu mai suntem bebelusi!

Pupam de 8 Martie toate mamicile, sa fiti sanatoase, iubite si fericite!

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput