Copilasi de ianuarie-februarie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Saphir imi inchipi cat de greu trebuie sa-ti fie....sper ca mama ta sa primeasca viza.
Si totusi eu nu inteleg de ce nu-i dau viza??????

Emily, eu ma epilez vara cu ceara si iarna cu lama...o singura data am incercat cu aparatu si nu mi-a placut.
Sa stapanesti sanatoasa cadourile

Anca, si noi ne jucam de-a fatea scunselea ...si bineinteles ca si noi lesinam de ras cand o vedem in ce stil alearga

Azi a luat saraca la cazaturi cu duiumu.....ce sa-i fac???? peste tot se catara nu sta locului o clipa.

Aseara pe la 8:30 o iau so schimb si so bag la nani,se face 9...9:30...10...deja ma umplusem de nervi si ma rastesc la ea: da culcate domne odata!Fimea, beleste niste ochi cat cepele la mine si-mi zice :utete????.....mi-a trecut si nervi si tot am pupacito de-am albito

Anita si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Fetelor, noi suntem bine, insa lipsim din motive de oboseala. Vineri am muncit pana tarziu (ora 23), am ajuns rupta, sambata a fost Botezul (ohoho ce as avea de povestit) si apoi am ramas eu fara net. Cand s-a rezolvat problema, nu mai mergea site-ul.

Cu o mare intarziere (dar sper ca ati primit SMS, ca nu indrazneam sa mai sun la ora aceea):

Olivia Sa cresti mare si voioasa, sa fii sanatoasa, iubita, fericita si sa ai parte numai de impliniri si bucurii!
Adina, sa va traiasca motata, sa va aduca numai bucurii!

In rest recunosc ca nu am apucat sa citesc mai nimic. Sunt in urma rau si nici nu cred ca apuc. Ma pregatesc de delegatia la Cluj, asa ca daca nu intru maine seara din motive de bagaje, ramane pe vineri.

Pupici.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

LA MULTI ANI MAMICI SI FETITE! Maine este 8 Martie, va doresc sa aveti o zi minunata, sa primiti flori, cadouri, pupici si iubire multa.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Anca da miine fac 31 de ani, uite dovada

http://community.webshots.com/photo/275664765/289999815nhZLFZ

pai nici nu stiu ce sa povestesc mai intai...

sa va zic ca a venit si verisoara noastra care e educatoare aici si s-a jucat cu Ilinca si fiica ei de 6 ani si ce credeti ca mi-a zis???ca Ilinca mea e mai pregatita de gradi decit cred in sensul ca intelege multe, se joaca tare frumos cu copii si normal ca e o desteapta de fetita

Lume s-a simtit tare bine, s-a papat si s-a baut la greu eu 2 wisky si 1 pahar de vin si cum am tot fost atenta ca sa nu lipseasca nimic nimanui nu prea am mincat si seara cui credeti ca ii era rau??mie, normal...

Saphir mamica de bebeii dulci, sa ai grija si de tine printre picaturi ca sa faci fata micutilor.

Abia astept sa va vad in poze si tin pumnii sa ajunga mami tau la tine

he,he eu am inceput saptamina cu dreptul, de dimineata m-a sunat sora-mea ca i-au dat viza si va veni in iulie in concediu la noi pentru 2 saptamini...nu va zic ce bucurie pe mine.Apoi m-a sunat o prietena din Brasov sa-mi ureze prima, zicea ea, "LA MULTI ANI", ce frumos e cind cei dragi te suna de ziua ta...

Emilly cu gaza ei
Cea mai frumoasa si mai profunda traire omeneasca este misterul. (Albert Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Mamici, sunt nitel speriata.
Ailishei trebuie sa ii cada buricul si de la pranz am vazut ca sangereaza. Si sacum la baie, la fel...
E normal??? Pt ca la Amos nu imi amintesc sa fi sangerat atat de tare...

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Saphir incearca sa dezinfectezi cu ceva locul.Eu ii puneam mereu Baneocin pudra si apoi o compresa sterila.Ii sangera putin, dar cel putin sangele ala nu se infecta.Sa fie locul curatat mereu si va fi bine.
Usurel..ca e al doilea

-----------------------------
'Babies come into the world holding joy in their hands and when they open those small fingers, the whole world's supply is replenished.'

www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html" target="_blank"> BotezPrimele luniAlbum2
Sfarleaza
Bubu Plimbaret

Gabriela si Phillip (6.02.2004)
----------------------

Ajutati in OM sa traiasca

--------------------------------------------------------
www.stefanita.org/" target="_blank">Stefanita merita sa traiasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Saphir la fel am patit si eu cu Rachella....stai linistita si dezifecteaza bine locu.

Babee

Emily deci maine e ziua ta.........astept sa treca de 12 si apoi te bombardez cu urarile

Anita
si Rachella -17.o1.2004http://community.webshots.com/user/sugarbabe134

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

Mai, dar greu mai merge forumul asta...

Cum maine e 8 Martie: La Multi Ani! mamicilor, sa fiti fericite si sa va bucurati de puii vostrii!

Emilly, La Multi Ani!

Eu deja am serbat 8 martie cu prietenele, am iesit in oras sambata seara la un club de jazz, a fost foarte frumos.

Catalina si Laura (12 ian 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saphir spune:

Fetelor, merci de raspuns...m-am mai linistit.
Si sotul asa zice, ca e OK, numai ca eu m-am cam panicat nitel.
Babee si ce daca e al doilea??...eu deja am uitat de la Amos ce si cum Neuronul, sarmanu` e obosit si el.
Va pupacim.

Mami Saphir si pruncii
http://community.webshots.com/user/climamos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

Emilly, la mine se vede 21

Saphir, eu puneam spirt un pic de tot si apoi baneocin pudra

Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
know your mind, love your body

Mergi la inceput