semne de sarcina

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Fetele, daca nu ma insel, cred a sint veterana pe aici - ziua 35, aprox 19DPO (nu m-am monitorizat), ciclu normal si regulat de 28 de zile, si NIMIC. Am zis ca mai fac luni dimineata un test, daca nu se intimpla ceva pina atunci. Va tin la curent.

Maraki, imi pare rau pentru tine, dar macar stii ca a fost o intarziere normala si nu mai esti ingrijorata.

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Flori, ce faci tot in asteptare esti? Iti doresc din tot sufletul sa fie sarcina...Am si eu o intrebare la fete...este posibil ca in ziua 26 sa nu iasa testul de sange corect si sa fiu totusi ?

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Ale, pai daca pana luni nu iti vine eu cred ca esti .Ai simptome ceva? La mine nu a fost intarziere, am facut testul clear blue in ziua 23 si a iesit foarte vag + iar astazi in ziua 26 la testul de sange am iesit negativ.Stau si ma intreb: este posibil sa fie prea devreme pt testul asta si sa fiu totusiLuna trecuta am avut CM la 34 de zile..

Monica

Mergi la inceput

Fetele, mie mi-a venit ciclul de dimineata. Deci gata cu sperantele luna asta.

maraki, dupa cunostintele mele, testul de singe este destul de sigur. Nu se poate intimpla sa fii graviduta si el sa iasa negativ. La un ciclu de 34 de zile, mie mi se pare insa ca l-ai facut cam devreme ziua 26. Mai asteapta putin.

_

Mergi la inceput

Ale mi-ai dat o speranta.Imi pare rau pt tine ca ti-a venit CM

Monica

Mergi la inceput

maraki, am si eu doua intrebari pentru tine, ca sa-ti pot oferi mai multe raspunsuri si ceva mai documentate:
1. Ciclul tau are de obicei 34 de zile?
2. Ai idee cind ai ovulat luna asta?

_

Mergi la inceput

Ale CM de obicei imi venea cam cu 3 sau 4 zile mai devreme decat data anterioara.Luna trecuta a fost prima oara cand am facut monitorizare si am putut sa numar zi dupa zi pana am ajuns la 34.Am fost la dr in ziua respectiva sa fac eco vaginala si mi.a venit CM chiar atunci cand eram urcata pe masa.Am facut si testul de sange si au spus ca nu am fost gravida.Ovulatie luna asta nu stiu exact, exact ziua, cert este ca dr mi.a spus sa prestez in ziua a 11 a, in ziua 12 am fost la ea si la eco a iesit totul super ( asa s.a exprimat dr. ) si mi.a recomandat sa prestez neaparat in ziua 13 dupa care nu ar mai avea importanta ...eu am prestat si ziua 15, 17,19,22.Sper ca am dat cat de cat niste informatii utile ca sa ma poti ajuta cu o parere

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Cred ca am innebunit de tot!Nu am nici un ciclu,mi s-a parut...Deci astept in continuare!Va dati seama in ce hal de incordare sint!Mai astept 1-2 saptamini si refac testul daca nu se intimpla nimic.

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Buna fetele ,sa va spun cum a fost la mine : CM regulat la 28 de zile .CM pe 25 Ianuarie ,scurgeri abundente incepind cu ziua 25 dupa CM ,in zilele 27 ,28 dureri de burtica fara CM .In ziua 28 ,seara test Femina FF slab pozitiv.In ziua 29 dureri de sini ,ziua 30 test femina clar pozitiv (cu urina de seara )La eco s-a vazut sarcina la 4 saptamini (pe 21 Feb nu a venit CM pe 31feb. eco ) Nu am alte sintome .Va astept la mamici de Noi .-DEc . Succes!
6+
Mirela si Cosmin 2 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, eu mi-am facut si testul de sange si mi-a iesit negativ. Nu mai inteleg chiar nimic... Sunt in ziua 32 la un CM foarte regular de 25 de zile si aproape nici o simptoma. De ieri au inceput sa ma doara putin sanii. Nu mi-a intarziat CM niciodata in viata mea, nu sunt alte cauze care ar putea intarzia CM luna asta, si totusi testele de sarcina imi iasa negative. Voi ce mai credeti? Ca eu sincer sunt de-a dreptul nedumerita...

Aduna pietrele ce ti se arunca... Sunt inceputul unui piedestal.

Mergi la inceput