Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

Toma_lly mersi mult de incurajari... Sper sa reusesc sa-mi pastrez calmul...desi daca ar fi sa ma caracterizez intr-un singur cuvant acela ar fi...STRES......asta sunt eu... "mama stresului"...Da ma descurc eu cumva...ma bag pe calmante... vad eu ce fac...da de maritat tot ma marit...

Giova... asa il alinti tu? "Colacelul de la burtica"? S-ar putea sa mearga si cu bicicleta...important e sa transpiri foarte mult...am vazut foarte multe fete la sala care isi pusesera la nivelul abdomenului o folie de plastic...in felul acesta cred ca transpiri mai mult...si asa poti sa faci si la bicicleta si la banda sau poti sa alergi prin parc. Daca faci la bicicleta sa nu faci pe un nivel foarte greu (asta e doar pentru cazul in care vrei sa faci masa musculara). Potriveste bicicleta pe un nivel mai usor si pedaleaza un timp mai indelungat...si...foarte important consuma multe lichide...de preferat apa plata (asta in timp ce faci miscare)

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Salutare miresici!! am si eu aceeasi problema in legatura cu felul cum voi arata in ziua cea mare..creca cel mai bine e sa ne punem toate pe regim si sala daca vrem sa aratam in acea zi . E super un bronz usor pe ten (contrastul)e fain tare...asa ca ce sa mai discutam la treaba daca vrem sa fim frumusele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi IOANA. cred ca pana la urma voi cumpara o bicicleta si voi pedala pe ea in timp ce ma voi uita la Tv.
sa stii ca am inceput sa nu mai beau nimic acidulat, mai ales Coca Cola. am trecut pe apa plata si sucuri naturale(cat de naturale pot fi nu stiu: santal, cappy-nectar, etc)

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

eu o sa-mi fac un tratament cosmetic saptamana asta, mai fac unul in aprilie si unul in mai, ca sa am un ten superrrrrrr....
si vreau sa ma duc si la solar
da' cure de ingrasat nu stiti ? io una, ar cam trebui sa mai pun vreo 3 kile pe mine...

mai fetelor, io inca n-am rezolvat treaba cu machiatu' si coafatu'
heeellllpppp.......

toma_lly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

giova, dar de ce nu iei mai bine un kg de portocale naturale?

Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katie spune:

roxygeo, imi spui si mie te rog ce saloane stii tu unde se face drenaj? Ca electrostimulare am gasit, dar drenaj nu prea. Daca stii si nr. de telefon, poti sa-mi scrii pe PM. Multumesc...
Si pt giova, parerea mea si nu numai este ca bicicleta statica nu prea e buna decat pt a te mentine, in nici un caz pt a slabi. Iar de colacel nici nu poate fi vorba. Sa fie dat jos asa.
Din pacate, trebuie abdomene din greu , si sunt o multime de moduri in care pot fi facute acestea si neaparat regim.
Asta e, ce sa faci; eu trebuie sa includ in cheltuielile cu nunta si partea cu slabitul (eu ii zic renovare). Si pt asta trebuie analize, tratamente la salon, regim, miscare...
Va pup pe toate si multa bafta in tot ce faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns musca tzetze spune:

quote:
Originally posted by toma_lly
da' cure de ingrasat nu stiti ? io una, ar cam trebui sa mai pun vreo 3 kile pe mine...

esti o dragutza, n-am ce zice. Mai cunosc eu pe una care vrea sa se ingrase pt nunta... Stiu cat e de frusrant, cand peste tot gasesti cure de slabire si alte regimuri pt cele mai plinutze, dar nimeni nu stie sa te sfatuiasca cum sa te ingrasi.

Vezi ca s-a discutat subictul aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33603&whichpage=1
Dupa cum am zis si acolo, nu cred ca niste "grasime" in plus ar rezolva problema. Exista riscul de a se depune in locuri nedorite... Solutia mea e fitness pt dezvoltarea masei musculare. Dar ai grija, nici cu asta nu e de exagerat, se poate ajunge sa se vada urat (prea masculin) muschii. Ideea e sa stii cand sa te opresti.

In loc de consolare: las` ca-i mai bine asa, slabanoage, sa putem papa oricat, in special ciocalata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

azi e a 2-a zi de cura de slabire si de aseara am intrat pe abdomene. nunta e la anul, dar ma pregatesc din timp. mai ales ca a venit caldura si mai dam jos hainele. sper sa reusesc sa tin aceasta cura.

http://community.webshots.com/user/ioananemes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Am fost la cosmetica fetelor. Mai ma duc cu 1 saptamana inainte de nunta ca sa fiu fresh. Oricum super! Se vede diferenta.
Iar de saptamana viitoare ma voi duce la sala, ma apuc de aerobic si de fitness. Tb sa fac miscare ca altfel voi deveni o leguma.

Coafeza am, una super buna...de 3 ani ma duc la ea si sunt super incantata. De fapt e stilista, iar preturile nu sunt scumpe.
Make-up artist am. Am vb cu ea ieri si mi-a zis sa o sun cu o luna inainte de nunta ca sa ma programeze.
Asa ca....nunta sa vina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna ziua miresici!

Katie eu am gasit pe internet niste saloane de infrumusetare - inca nu m-am dus la nici unul, despre cel care vorbeam eu e pe la Piata Victoriei, m-am hotarit sa merg la el pentru ca imi este aproape de serviciu. Saptamina viitoare sunt hotarita sa ma duc asa ca mai multe detalii atunci.

Pupici!

Fetele voi la ce sala v-ati hotarit sa va duceti?????

roxygeo

Mergi la inceput