Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica
Raspunsuri - Pagina 6
ralu_trancu spune:
eu am gasit o sala pe Goga aproape de Camera de Comert. si mai am una in intersectie, dar nu am ajuns sa vad preturile. ma duc sambata
Fa-ti timp sa iubesti, fa-ti timp sa vorbesti, fa-ti timp sa impartasesti
gandurile pretioase pe care le ai. Octavian Paler
ciciep spune:
'Neata fetelor!
Aseara am inceput "operatiunea": am fost la aerobic... M-au chinuit fetele alea intr-un ritm infernal, incat dupa vreo un sfer de ora eram lata ...iar sedinta dureaza o ora!!! Azi nu cred ca exista vreun muschiulet care sa nu ma doara... deh, "baba la frumusete sufera"!
Va pupic si bafta la infrumusetat!
lucia-mihaela spune:
draga Katie, eu mai am 6 luni pana la nunta. De azi ma duc la un centru de infrumusetare si voi face un tratament de electrostimulare pt. inceput. Cred ca au si ce te intereseaza pe tine, dar stiam ca drenajul limfatic e dureros. Ai putea sa faci, in locul drenajului, sedinte de termoterapie, care sunt super misto. Eu dupa ce termin cu sedintele de electrostimulare, voi face termoterapie, asa vreau. Termoterapia e un fel de sauna locala; se face pe zonele cu probleme, dupa care te unge cu nu stiu cate creme, deci, zic eu, mai misto.
Daca te intereseaza numele salonului, spune-mi.
Ce nu ti-am zis: preturile sunt ok.(nici eu n-am bani de cheltuit aiurea)
pupici
roxy79ro spune:
Fetelor, de maine incep shi eu sa merg la sala.Chiar acum vorbeam cu o prietena detaliile.Abia ashtept .O sa va povestesc cum a fost prima zi,ca tot timpul asta e mai grea.Pana te urneshti din loc.Dar cum motivatzia e mare - sa fiu o super miresica,merita efortul.
pupicei
http://community.webshots.com/user/roxy79ro
AngeliquedeS spune:
Si eu am inceput sala de saptamana asta si am mai gasit o noua metoda de a face miscare: ma duc la patinoar. Si cand se mai incalzeste incep cu rolele. Si fac in fiecare seara abdomene. Problema e fetelor ca ar trebui sa ne tinem de asta si dupa nunta, nu sa devenim lenese dupa aia...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
nushulica spune:
salutare miresici!
mai fetelor lamuriti-ma si pe mine intr-o problema
explica-ti va rog care e treaba cu jartiera???
ca eu habar nu am doar am auzit cate ceva dar nu stiu cand se pune cand se scoate ce semnifica ...tot asa
va multumesc si sper sa nu radeti de mine dar chiar nu stiu
pupici
cadina spune:
Si eu ma duc la sala, deocamdata la aerobic. Am inteles ca intai se slabeste la aerobic si pe urma este indicat fitness-ul. Dupa o ora de aerobic, am facut si eu febra musculara peste tot... Cica pentru abdomen tb sa faci exercitii din doua in doua zile, cel putin 3 reprize a cate 15 abdomene. Iar exercitiile pt abdomen (ca acolo se topesc mai greu grasimile) tb combinate, atat pt muschii din partea inferioara a abdomenului cat si cei din partea superioara. Complicat si transpiricios, dar... oricum eu mi-am luat rochita de mireasa cu un nr. mai mic...
lucia-mihaela spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salutare miresici!
ca eu habar nu am doar am auzit cate ceva dar nu stiu cand se pune cand se scoate ce semnifica ...tot asa
pupici
nushulica, hai ca-ti zic eu.Jarteluta se pune atunci cand te imbraci in miresica si se da jos de catre viitorul tau sot, in acel moment actualul tau sot. Imediat dupa ce se arunca buchetul de catre tine fetelor, sotul tau iti da jarteluta jos, in fata tuturor, si o arunca, cu spatele, baietilor necasatoriti. Asta e tot. Si iti zic eu, ca am vazut la cateva nunti, e super misto momentul.
pupici
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by nushulica
salutare miresici!
pupici
Nushulica, hai sa iti spun. Jartiera completeaza tinuta miresei, poate avea toate culorile, dar eu o sa imi iau albastra ca sa scap de grija lui "ceva albastru". Deci iti pui jartiera in momentul in care te imbraci mireasa. Dupa miezul noptii, dupa momentul in care arunci buchetul, sotul iti scoate jartiera CU DINTII si o arunca burlacilor si cine o prinde, ala se insoara primul. Este echvalentul prinsului buchetului miresei de catre fete
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
nushulica spune:
angeliquedes m-ai scos din ceata ...dar totusi care e faza cu ceva albastru?!hai ca stiu ca sunt mai multe chestii pe care eu nu le stiu in legatura cu nunta dar tre sa fiu si eu o mireasa moderna ,nu?
eu stiam de ceva mov...sau ceva nou ceva vechi si ceva furat...e acelasi lucru???
pupici