Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica
Raspunsuri - Pagina 16
vmariejeane spune:
Stiu ca atunci cand iti faci un tratament la fata tb sa il faci cel putin cu o saptamana inainte de eveniment, ca sa nu ai nici o surpriza. Acum depinde fffff mult unde te duci. Eu am patit-o o data, dar acum ma duc la o tipa care e super.Asa ca ai grija unde te duci, sau mai bine zis la cine!!!
PS: eu am stat cu crema de galbenele pe fata 3 zile....asta insemanand un strat fff gros, ca sa imi treaca bubele.
Moira spune:
Miresicilor,
As vrea sa ma duc la o tipa de la o mare firma din Bucuresti sa ma machieze dar mi-a spus ca folosescte aceleasi periute/ustensile pentru fiecare clienta pe care o machiaza, dar ca le sterge cu un cleanser. Mie nu prea mi s-a parut igienic, mai ales ca am probleme cu ochii. Voi ce parere aveti?
Miresica Moira
pisu_miau spune:
moira, chiar nu are cum sa le schimbe dupa fiecare clienta din cauza ca o trusa de pensule profi, din acelea cu par de veverita, costa ff mult, asa ca ar insemna sa dea sute de euro dupa fiecare clienta .
Pisu_Miau
flafi spune:
quote:
Originally posted by Hirondella
Buna fetele! Si-a facut vreuna dintre voi curatirea fetzei la un cabinet cosmetic ? Gomaj parca se numeste chestia asta ...m-ar interesa mult scoaterea punctelor negre si vreau sa stiu daca functioneaza si nu ma aleg pe urma cu fatza gaurita si plina de bube.In general am tenul destul de uniform dar mai am puncte negre...nu e grav dar as vrea sa fiu perfecta.Si daca e o idee buna , cam cu cat timp inainte ar trebui sa ma duc ? Eu ajung in tara saptamana viitoare si o sa mai am fix o luna pana la nunta.Please help!
Daniela
http://hirondella.cabanova.ro/
http://community.webshots.com/user/hirondella
Daca vrei sa nu ai probleme poti face operatiunea in 2 transe, cu o luna inainte si apoi cu o saptaman inainte ca sa ai o super fetisoara. Niciodata sa nu mergi la cosmetica cu mai putin de 3 zile inainte de un eveniment major, ca nu ti se reface fata, mai ales daca ai avut si interventii mai agresive.
Eu imi caut pe cineva care sa ma macheze super profi si sa vina la mine acasa nu sa o alerg eu prin bucuresti. As vrea sa ma pot intalni cu acea persona pt un demo si eventual sa imi pot cumpara si eu toate smacolinele cu care vrea sa ma faca in caz de vreun retus in acea seara.
"So if you tried to understand me
Would you crucify or damn me
Or stand by me
Like smoke around the flame" Vaya con Dios
http://community.webshots.com/user/flafi1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/3;0;131;1;0/c/0/t/-4/k/bd7e/weight.png
dilaural spune:
Dragele mele miresici,
am si eu nevoie de un sfat... o idee...
acum vreo luna de zile (poate si mai mult) am fost la peste - deci pe balta. Nu am stat in soare, am stat sub umbrela si chiar m-am dat cu spray Nivea cu FP 20. Cu toate astea am un frumos model de maieu pe umeri... Si nu-mi mai trece o data. Adica nu se ia oricat as freca eu cu buretele...
Ce sa fac??? ca peste o luna jumate am nunta si chiar n-as vrea sa fiu ca tractoristii...
Nu sunt adepta solarului dar daca trebe... cam cat ar trebui??? Numai pe umeri si decolteu as vrea ... ca sa reduc "efectul de maieu".
La plaja normala mi-e frica ca ma ard la soarele asta si nici nu prea am timp sa ma duc.
Ce ma sfatuiti... pleaseeee ?!/?!
Dilaural
niste chestii...
nushulica spune:
si eu am fost la peste acu vreo luna si aveam niste urme de sutien ca eu am stat la plaja cu sutien dar am rezolvat problema am fost la plaja (la purcica nu stiu cum se cheama la voi in bucuresti sau daca exista asa ceva e separat femei si barbati si se poate face nudism)si m-am bronzat uniform frumos si nici nu se mai cunoaste urma de bretele mai am urma de chilotei dar asta nu se vede
nunta
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
si eu am fost la peste acu vreo luna si aveam niste urme de sutien
mai am urma de chilotei dar asta nu se vede
nunta
Si eu am fost la peste dar nu am putut sa ma dezbrac - m-am bronzat cat nu acoperit costumsul(sport), adica ca si tractoristii
Trebuie sa merg si eu sa "repar", adica sa ma bronzez cum trebuie.
Cum nu se vede ma Nushulica? Dar cu mirele ce faci?
La inceput am vrut solar dar am ajuns la concluzia ca e mai sanatos soarele.
idei nunta
eri_ka spune:
dragele mele, stiiti careva vreu hair stilist & make up stilist bun in brasov? daca da, spuneti-mi si mie, prego!