Ce faceti pentru a fi cea mai frumoasa miresica

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi am fost la coafor si mi-am facut un tratament pt par. Am de gand sa merg saptamanal pana la nunta. Vreau sa merg sa fac si tratament facial....dar mai intai sa gasesc o cosmeticiana buna

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Eu mai am pana la nunta....asha ca nu stiu inca ce shi cum fac cu cosmetica...cu cat timp inainte.....daca solar sau soare natural...dar ...am alta problema Mie mi se face din cand in cand herpes Ce ma fac daca apare fix la nunta? Mai are cineva problema asta? Stiti daca se poate preveni cumva....Pls

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisu_miau spune:

quote:
Originally posted by BlueEyes

Eu mai am pana la nunta....asha ca nu stiu inca ce shi cum fac cu cosmetica...cu cat timp inainte.....daca solar sau soare natural...dar ...am alta problema Mie mi se face din cand in cand herpes Ce ma fac daca apare fix la nunta? Mai are cineva problema asta? Stiti daca se poate preveni cumva....Pls

Nunta noastra
Logo

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Eu am terminat cu bronzatul si acum am culoarea pe care mi-o doresc- un bronz ultralight si uniform realizat din combinatia: soare-solar .
Inainte cu o saptamana ma dau si cu autobronzantul ala de care va ziceam, de la herbagen .
Am terminat si cu tratamentele pt ten, le mai am pe cele saptamanale pentru par, vopsitul, tunsul, si cele doua probe de coafura .
Daca vreti unghii tari la nunta, dati cu lamaie pe sub unghiute de doua ori pe zi, chestia asta chiar face minuni pentru unghiile casante.
Sunt foarte foarte emotionata si nu stiu daca exista ceva foarte important pe care am uitat sa-l fac (referitor la nunta) .
Va pup,
"Mai am trei saptamani"

Pisu_Miau
Mai am trei saptamani pana la nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Dragelor, ajutati-ma si pe mine ca sunt disperata...
Mi-a aparut un herpes pe buza de sus. Probabil din cauza stresului si a oboselii nu mi-a picat ceva bine din ceea ce am mancat...
Ce ma fac, ca sambata sunt MIRESICA...?!??!?!

Ajutati-ma cu un sfat, un leac, un medicament... incerc orice!

Va pup dulce

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Dragelor, ajutati-ma si pe mine ca sunt disperata...
Mi-a aparut un herpes pe buza de sus. Probabil din cauza stresului si a oboselii nu mi-a picat ceva bine din ceea ce am mancat...
Ce ma fac, ca sambata sunt MIRESICA...?!??!?!

Ajutati-ma cu un sfat, un leac, un medicament... incerc orice!

Va pup dulce

Dilaural

niste chestii...
mai am...

Zovirax...asta stiam ca e cel mai bun...

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

zovirax am folosit si eu parca nu mai stiu exact dar stiu ca era foarte bun si iti trece in max 2 zilebafta

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Sa dea D-zeu sa-mi treaca cat mai repede ca asta imi mai trebuia...
Aaaa... am uitat... mai trebuie sa mi se mai rupa si o unghie ca gata... le am pe toate!

Pup si merci mult!

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by dilaural

Sa dea D-zeu sa-mi treaca cat mai repede ca asta imi mai trebuia...
Aaaa... am uitat... mai trebuie sa mi se mai rupa si o unghie ca gata... le am pe toate!

Pup si merci mult!

niste chestii...
mai am...

nu ti se rupe fata nici o unghie...termina nu mai fi asa prapastioasa ca ma bagi si pe mine in boala si am nunta sambata viitoare dupa tine
gata....de acum nu ti se mai intampla decat lucruri frumoase herpesul iti trece pana vineri maxim si chiar daca mai ramane un semn mic ti-la coperi cu fond de ten...ok????????ia de aici niste floricele frumusele si gata

nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0

Mergi la inceput

Gata... gata... temin...
Da' sa-ti mai spun una si gata: sunt si pe stop! hihihi
Dar trece si ala pana vineri, asa-i?
Las' ca vezi tu saptamana viitoare pe vremea asta ce-o sa fie la fundu' tau...!!!
Te pup si io mult!

niste chestii...
mai am...

Mergi la inceput