Fibrom uterin (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

MadaS l-a intrebat pe dr. Tutunaru care zice ca orice progesteron, sintetic ori natural, inhiba ovulatia si este incompatibil cu obtinerea unei sarcini. Eu am decis sa intrerup tratamentul pt fibrom, am ales ce este prioritar pt mine. Acum voi faceti cum credeti in functie de ce vreti sa reglati mai intai...

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Kim

Multumesc de sfat, asat incearca si sotul sa ma faca sa gandesc, sa-l las in pace sa nu-l mai bag in seamasi sa ne vedem noi de treaba noastra adica sa incercal la bb. Cateodata ii dau dreptate, adica cand nu e plecat de acasa, iar cand e dus atunci ma gandesc si eu mai mult la mine si implicit la bolovan, cum ii spui tu.
Astazi i-am dat vestea si mamei mele,( nu am vrut sa-i spun dar probabil a simtit ceva ca tare insistenta a fost cu intrebarea: Da tu cum esti, esti sanatoasa?) care a ramas socata si nu a zis decat sa ma duc acasa ca are ea grija de mine. Cum zic? Te duc la operatie si dupa aceea te grijesc eu sa te faci bine... Draga de ea. I-am spus ca doctirita mi-a dat sanse si incurajari sa am un copil asa ca acum nu ramane dacat ... prestarea. S-a bucurat mai ales ca cumnata-mea a avut si ea fibrom si a facut bebe care acum are 18 luni. O sa o sun si pe ea sa aflu si info de la ea. Stiu ca a stat pe perioada sarcini foarte mult in pat.
Mi-a spus sa pun comprese cu bitter suedez ca stie ea ca face bine si cu atata convingere ma incuraja ca pe cuvant am prins o ura pe bolovan ca am zis in gandul meu: te distrug eu ininte sa ma distrugi tu. Bineanteles ca nu ajunge numai bitterul o sa beau ceai de coada soricelului si ceai de galbenele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Kim,
Corectez, raspunsul dr Tutunaru era adresat unei alte paciente cu fibrom, nu eu am pus intrebarea aceea, dar ea se afla cam in aceasi situatie cu noi. Eu o sa merg la el abia peste cateva spatamani, in functie de rezultatul unei viitoare eco, si atunci voi incerca sa-l intreb inca o data daca tratamentele naturiste axate pe progesteron natural pot inhiba ovulatia.
Stiu ca in Ro se aplica metoda monitorizarii foliculului, prin eco mai multe zile la rand in perioada pre-ovulatorie, asa se stie sigur daca are loc ovulatia sau nu. Nu stiu daca sistemul de sanatate din Canada permite usor asta, dar se pare ca e unul din ultimii pasi atunci cand lucrurile nu se desfasoara normal... natural.In felul acest se stie exact si data buna pt Actiune-Motor! , ca sa nu ratezi momentul (asta pt cazurile in care nu s-ar produce fix in ziua a 14-a)
Mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Fetele, n-am disparut, dar am citit printre picaturi cand am reusit sa intru, nu am avut destul timp la dispozitie ca sa si scriu.

Ultima noutate: ma tamponez cu tinctura (diluata cum scrie in prospect)de marul lupului (adusa din Ro) pe zona uterului si pe sani, sper ca o sa fie bine. Mi-a dat prietena mea (cea care e bolnava), am citit amandoua pe internet ca e bun la multe boli rele, sper sa nu-mi faca rau, daca bine nu...

Si eu stiu de bitterul suedez ca e bun, dar trebuie pielea unsa in prealabil cu crema de galbenele, ca sa nu se arda de la bitter.

Fug la munca acum, va pup si sanatate ca-i mai buna de cat toate, parol!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Gabela si eu am auzit de marul lupului ca este f. bun in stoparea tumorilor. Am citit prima data despre Nicolae Pop de la Cluj, in Formula As, ca s-a vindecat de cancer la colon, dupa ce suferise doua operatii.
Eu auzit o discutie despre cineva chiar aici in Toronto care avea nu stiu ce probleme ginecologice si era programata pentru operatie, si pana la operatie mai avea 3 saptamani timp in care a inceput sa faca bai si spalaturi cu marul lupului. Inaintea operatiei medicii au mai consultat-o din nou si au constatat ca nu mai aveau ce opera, dar nu stiu despre ce era vorba, ce avea femeia respectiva.
Multa sanatate prietenei tale, trebuie sa nu se lase invinsa sa lupte si sa aibe credinta si tina un regim alimentar.
Eu cunosc ceva persoane care au supravietuit acestei boli, asa ca sa nu se lase invinsa.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Gabela

Ai dreptate ca trebuie sa te ungi cu alifie de galbenele inainte de a pune compresa. M-ai am inca ceva din Ro, facuta de mama mea si o folosesc. Eu am inceput sa beau ceai de coada soricelului, cam 3 cani pe zi sa vad cum o sa ma simt. Ce pot sa va spun ca atunci cand imi pun compresa cu bitter, dupa cateva minute simt ceva care incepe sa ma intepe acolo in zona fibromului, si parca se misca. Doamne ce-o mai fi si asta nu stiu. Probabil ca nu ii place si incepe sa urle ca poate il arde bitterul. Lasa sa-l arda ca cine l-a pus sa se gazduiasca in burta mea.
Eu mai iau si cate o lingura de bitter seara si dimineata, dar nu stiu daca are vreun efect asupra embrionului in cazul in care in aceasta perioada voi ramane gravida (ce vise imi fac, dar eu sper si simt ca o sa raman luna asta). Sa nu radeti dar imi doresc mult, desi mi-e cam frica.

Multa sanatate prietenei tale, am auzit ca exista un regim bazat pe fructe, legume si peste ( nu paine, nu fainoase ), legumele foarte usor gatite si pestele putin fiert, este un regim foarte foarte greu, , dar cine mi-a spus zicea ca respectiva doamna s-a vindecat de boala desi i s-a depistat in mai multe parti ale corpului. Dumnezeu sa-i scoata in cale persoane care sa o ajute si sa o indrume spre tratamentul care sa-i potriveasca si sa o ajute.

Florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Florinini, sa stii ca ai fost simpatica cum ai povestit, chiar am ras ca mi s-a parut amuzant cum ai descris tu razboiul cu dusmanul "de clasa"! Hai fetelor sa sarim pe dusmanii astia sa le facem de petrecanie, sa-i ardem cu bitter si sa-i inecam in tincturi!

Fetele, multumesc pentru gandurile voastre pentru prietena mea. Da, tine regim, a fost aici la un medic naturopat, face sedinte de bioenergie la un aparat special, i-a dat si niste tincturi dar nu stie din ce sunt facute, acum ia si marul lupului. Prietena mea e destul de invarsta (cu toate ca e de o seama cu mama, e prietena mea cea mai buna, foarte inteleapta si cu un suflet deosebit) si din pacate "chestia" a avansat destul de rapid, dar ea e o luptatoare si incearca ce poate, nu pentru a trai mai mult, ci pentru a invinge durerile. Cam asta, e trist si imi pare rau ca v-am intristat si pe voi scriind despre aceste lucruri si gata, de acum ne gandim numai la lucruri frumoase si la cum vom invinge noi toate relele si bolile si vom fi mamici. OK? Va pupicesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Fetele atotstiutoare in domeniul hormonal, va roooog, ajutati-ma si pe mine!!
Am terminat cu sangerarea (de vineri), am deja 8 saptamani si (vai) trebuie sa imi reiau viata sexuala. Ce ma fac? O sarcina nedorita mi-ar pune 100% viata in pericol, nu se poate face nici macar avort cu colul si uterul meu. Si sunt si impotriva. Ce metoda sa aplic? Ce anticonceptionale sa folosesc?
Plizzz!!!!

(Ps: pt admiratorele Bebelusului meu, am mai pus poze la ultimele 2 albume). Sa va mai zic una buna. Ieri am iesit singura cu caruciorul in oras(nu stiu ce-o fi fost in capul meu - eu ies cu bebe in marsupiu) si pt ca vroiam sa probez un trening, vanzatoatea m-a poftit inauntru cu tot cu carucior. Era insarcinata in 6 luni si mi-a cerut voie sa se mire la el sa iasa si al ei asa frumos :))

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Rici, si celelalte fete care vor sa obtina efectul invers celui cerut de ea,
... te rog foloseste PM pentru detalii, multumesc... progesteronul natural poate inhiba ovulatia, asa ca Rici il ia pe post de contraceptiv, iar celelalte aspirante il scot din meniu, sau cel putin il iau doar dupa ziua a 14, atunci cand trebuie suplinita productia naturala de progesteron a organismului.
Atentie, nu e verificat!Trebuie discutat si cu alti medici, nu stim niciodata cu ce nivel natural de progesteron pleaca fiecare in lupta cu mutantul si cat retine organismul din cel adus prin ceaiuri si tincturi.Dar, e de tinut minte. Si eu intentionez luna asta sa-mi fac o dozare in ziua 21, ar fi interesant sa facem iar o "prezentare" a fiecareia, ce valori avem, ca cea cu greutatea si istoricul estrogenilor razvratiti prin sani si uter
Mada
[navy]Lucia :: Bucuresti :: (Miercuri, 09 Martie 2005, 15:17)
Intrebare: V-am scris si ieri, stimate d-le doktor. Mi-a intarziat ciclul cu aprox 6 zile. V-am spus ca am luat napraznic, care cica, ,,contine progesteron natural. Are vreo legatura? Desi v-am precizat ca testul de sarcina a iesit negativ, mi-ati spus ca s-ar putea sa fiu gravida. Ar fi cel mai MINUNAT lucru ptr. mine! Dar, credeti ca este posibil, conform aspectelor pe care tocmai vi le-am enuntat?
Raspuns: ciclul ovarian (si implicit cel menstrual) are o anumita ritmicitate datorita unui pattern al secretiei hormonale. daca dvs luati progesteron (fie el si natural) cum ati dori sa ovulati? progesteronul inhiba ovulatia, din aceasta cauza in sarcina nu mai exista menstruatie. in ceea ce priveste ultima intrebare... sincer? nu mi-e dor deloc de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

continuarea la cap. www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45813" target="_blank">(7)

22+

Mergi la inceput