Fibrom uterin (6)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Of, Kim, m-ai desumflat si pe mine Ce pot sa-ti spun, decat "TOT INAINTE" cu curaj ca o sa-i dai de hac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

Pana la urma daca iau tincturi , urmez un tratament naturist se regleaza si organismul sau decat inceteaza hemoragia si la intreruperea acestora organismul o ia de la capat?Adica exista sanse de izbanda cu tratament naturist pt fibrom subseros?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadaS spune:

Mioritaus,
Daca un organism se regleaza, asa cum spui tu, atunci e logic ca nu mai e dereglat, deci nu mai produce mutatii prin celule si organe.
Normal ar fi ca o data reglat, sa-si urmeze cursul bun si sa nu mai apara nimic in neregula. De obicei, tratatemtele naturiste sunt considerate tratamente substitutive (aduc organismului acele substante, hormoni, minerale care-i lipsesc)iar suplinind combat efectele aparute.
Se pare ca modalitatea de a regla definitiv organismul o detine numai homeopatia, ea sustine ca introduce in organism o informatie pe care acesta a pierdut-o pe parcurs din motive diferite (socuri emotionale, stress, etc)
Deci, ideal ar fi o combinare intre cele doua.

Mergi la inceput

MadaS , da este logic ca daca este reglat numai este dereglat.....ce prostii discutam.....stiu ca ziceai ca unii stau mai prost cu logica.....dar nu la asta m-am referit sau poate asta se intelege din ce am vrut sa spun, nu stiu ce sa mai zic sa ma fac inteleasa cum trebuie pentru ca eu chiar sunt speriata si probabil ca din cauza asta nu ma pot concentra sa iau o hotarare in legatura cu tratamentul corect (tu stii prin ce am trecut) si apelez la ajutorul vostru pentru explicatii.Loma m-a sfatuit sa iau tincturi si eram nedumerita daca ele se refera strict la oprirea hemoragiei in perioada in care ea intervine dupa care, daca nu ii mai dau tincturi revine la loc sau pur si simplu tincturile respective regleaza organismul pe o perioada mai lunga pana la aparitia altor cauze de imbolnavire?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Mioritaus linisteste-te mama, nu mai fi speriata.

Ce ar fi sa-ti schimbi atitudinea, sa-ti recapeti increderea si sa gandesti ca mai rau nu mai are ce sa ti se intample, si pe buna dreptate daca incepi sa faci un tratament naturist, lucrurile incep sa se reaseze.
Insa tratamentele naturiste sunt de durata, si dupa tratament poti sa continui pentru intretinere, eu zic ca nu-i greu deloc.

Tincturile pe care iti spusesem eu poti sa le iei tot timpul, coada soricelului si traista ciobanului sunt f. bune ptr. aparatul genital al femeii, nu iti fac rau si nici nu dau vreun efect secundar, insa atunci cand ai hemoragii iei dozele date de mine.

Sigur ca pe langa tincturi trebuie sa mai iei ceva, probabil si spalaturi vaginale cu un ceai corespunzator, eventual sa tii si un regim alimentar. Daca ai incredere mergi si vezi un homeopat, sau un doctor naturist si el iti va da un tratament adecvat. Sau incearca tratamentul Liviei pentru fibrom.
Noi suntem aici sa ne sustinem si sa ne impartasim experientele si cunostintele.

Numai bine
Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Kim ce sa-ti spun, imi pare rau.... dar daca il prind pe barzoi..... ii jumulesc penele na

Si eu tot m-am visat cateva nopti,... o sa vina cand vrea cel de sus.
Pana atunci genunchiul la podea.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by kim
inca n-a sosit vremea vestilor bune...

KIM

Dar va veni! Doar ti-am trimis virusul, trebuie sa ajunga.

Eu am fost la ginecolog. Fibromul e tot praevia si uterul sus, la nivelul buricului. Mai sangerez incetutz, dar cred ca e pe gata, nu mai am cheaguri si nici dureri de burta.
Sunt OPTIMISTA!
Domnul m-a ajutat pana acum, de acum nu mi se mai poate intampla nimic rau, mi-am predat viata in mana lui. Dr mi-a dat ceva tratament, stiu ca o sa fie bine.
Bebe a zambit, acum rade cu gurita pana la urechi, isi arata gingiile. Tati e in extaz cand ii zambeste. E de inteles. Nu cred ca am vazut tatic mai incantat de bebelul lui.
Am mai pus poze.
Va pup.

POZICI:
Omuletul_meu_drag

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

quote:
Originally posted by rachel owen

Bebe a zambit, acum rade cu gurita pana la urechi, isi arata gingiile. Tati e in extaz cand ii zambeste. E de inteles. Nu cred ca am vazut tatic mai incantat de bebelul lui.
Am mai pus poze.

Hai ca m-a binedispus voinicul tau, Rici. Deja e un sportiv, da din manutze, din picioruse, face tot felul de mutritze, zici ca si gangureste... Stiu ca va veni si vremea mea pana la urma.

Fetelor, batalia continua, nu lasam armele jos, mergem inainte.
Daca nu e sa fie acum, va fi mai incolo, cand va vrea bunul Dumnezeu.
Deci...ziua 25, musafiri n-au sosit, omul negru n-a venit... o licarire de speranta tot mai am luna asta pana nu vine CM...

Mi-am luat de la acelasi magazin naturist pastile de muguri de zmeur, de fapt scrie ca e din frunze de rubus idaeus, ce ziceti sunt bune? sa iau in locul tincturii?

KIM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Kim, eu iau pastilute de zmeur la serviciu, inainte de pranz, ca mi-e frica sa iau tinctura cand sunt la munca, fiindca miroase a alcool!!!

Mergi la inceput

Loma, Multumesc pentru incurajari si lui <MadaS deasemenea> ca imi impartasiti din cunostiintele voastre.Am sa ma duc la un dr homeopat nu stiu la care deocamdata, astept sugestii din partea voastra. Intradevar stiu ca trebuie si un regim alimentar, probabil ca tot homeopatii mi l vor spune.Deocamdata am sa continui cu Utrogestanul, Mastodynonul, Vit E forte si Tandiferonul folic.Nu am ce sa fac, pana ma hotarasc la un homeopat .Acum alta problema ......sa gasim un homeopat in care voi aveti incredere , care a dat rezultate pe care le-ati simtit pe pielea voastra.Am mare incredere in voi ca voi reusi cu ajutorul vostru.
Va multumesc.
Mioara

Mergi la inceput