Copilasi de oct-noi-dec 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Si FELICITARI! pentru progresele Alexandrei!

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Intereseaza pe cineva o intalneala in Bucuresti sambata pe la 10 - 11 daca vremea e ok? Noi venim de vineri pana duminica si il luam si pe Luca. tare as vrea sa ne vedem... Ce zona va convine? Noi bantuim prin Dristor, Colentina, Obor...

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ne-am gandit serios sa plecam din tara dar din ce ne-am documentat nu primesc copii cu SD sau care sa necesite mai multi bani din partea statului pt. educare, crestere, medicamentatie.... am trimis si la ambasada memoriu si nu vreau sa-ti spun ce raspuns am primit ca ti-ai schimba parerea despre tara ta actuala. Acum incerc sa trec de socul tragediei si poate cu un contract de munca sau o minune va fi si pt. Alexandra noastra un viitor mai roz. Am cunostinte in Canada si sunt foarte multumite dar nu cu copii SD.
Multumim din suflet pt. tot.
Paula

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Pentru a nu stiu cata oara mi se blocheaza calculatorul exact cand vreau sa trimit mesajul. Scrisesem si o gramadaMai incerc o data, dar incerc sa fac un rezumat al ultimelor 4 mesaje ce nu le-am putut trimite!

Ileana, imi pare rau ca nu pot veni la intalnire, dar maine plecam la munte la schi si ne intoarcem duminica seara!

Paula, am inteles de la tine ca Alexandra e pe urmele noastre.Felicitari!!!

supermami, gandurile tale despre adoptie sun absolut minunate! Eu una nu cred ca as putea sa infies un copil decat daca nu am putea sa-i avem pe ai nostri! Felicitari pentru finuta! Avem si noi de luni un finut de 4kg!

Leo si Luca sunt bine sanatosi, fiecare cu preocuparile varstei lui. Impotant este ca se iubesc TARE MULT!

Luca nu pot spune ca e un mancacios, dar bea 900ml lapte pe zi, e un carnivor desavarsit si mai papa multe iaurturi si ceva fructe si legume! De spus spune o gramada de cuvinte si incearca sa repete dupa noi aproape tot. In rest e un copil foarte vesel, nu plange aproape deloc si umbla alergand prin toata casa!

Leo e foarte ocuoat cu scoala, engleza si dansuri. Cand mai are timp se mai si joaca iar la sfarsit de saptamana mergem la munte sa schieze! Pentru el e cea mai mare bucurie. Atunci cand eu nu pot merge la munte deoarece Luca e racit sau ma rog a intervenit ceva nici nu vrea sa auda sa plece doar cu taicasu`(adica fara mine si Luca). Il iubeste pe Luca nu ca un tata ci ca o mama!!!

Ghizela, Leo, Luca

http://community.webshots.com/usr/ghizela102

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghizela spune:

Tot eu sunt. Am pus adresa de poze cu o litera lipsa !
deci corect este:

http://community.webshots.com/user/ghizela102Allya, voi ce mai faceti? Nu mai stim nimic de voi!

Ghizela, Leo, Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Deci, Paula, ati incercat sa emigrati in Canada? Ce sa zic, eu ma mir ca faptul ca ai un copil bolnav sa fie un criteriu de selectie, pentru ca asta e discriminare!! . Si nu cred sa riste astia de la Ambasada asa ceva! Noi cand am plecat, lui Matei nu i-au facut nici o analiza, numai pentru noi doi (eu si sotz).
Iar despre tara mea actuala poti sa spui orice, ca nici eu nu am o parere foarte buna despre ea , dar recunosc ca in cazul in care ai un copil mai special, situatia se schimba, adica au mult mai multe conditii decat in Romania, altfel nu te-as fi sfatuit in vecii vecilor sa emigrezi!
Mai intereseaza-te, trebuie sa existe o varianta!
Carmen

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

Ne-a batut gandul in urma celor intamplate cu Alex. si am incercat sa vedem daca nu avem o piedica ca sa nu pierdem bani de inscriere.... pana in finala. Si sa stii ca ne-a lasat un gust foarte amar cand au venit 2 raspunsuri
-ori abandonam copilul -
-ori renuntam la idee-
Tu ce ai fi facut? Si am renuntat la idee, am vazut ce procese au parintii cu statul si nici unul nu a castigat daca a avut un copil cu H. Ti-am spus, poate va avea o ste norocoasa macar ea si va fi totul ok indiferent de tara, mai sper sa se reglementeze si pe la noi treburile ca sa traim decent. In alte state nu ne primesc ca au ei pe ai lor si ...raman unde sunt. Nu as fi vrut sa plec dar ma speria gandul ce va face fetita in Ro. daca esti intreg si esti tratat cum esti. Nu vreau sa comentez si poate e mai bine. A, mi-am amintit, o fam de ro. plecati cu 2 copii sanatosi si nu primise inca viza definitiva, au nascut un copil cu sd, au fost trimisi in tara ca nu sunt cetateni Ca. Ce spui de asta. Sotul inca mai viseaza dar sper sa-i iasa din cap ca nu avem bani de pierdut si nici colaci in coada nu ne asteapta.
Sper sa ma fi inteles.
Pupici
Paula

paula2003 & alexandra
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alexa13tinta/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Revenim, dupa ce ne trece

Alina si Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
poze cu Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Bey, ce naiba e cu forumul asta?
Sau calculatorul meu e bolnav???

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

venera, lasa-ti calculatoru' in pace ca forumu' e de vina. s-au pierdut 3 zile din viata DC da' noi mergem inainte!
io mi-am facut de cap aseara, am fost la metropolis la pavel stratan. a fost surprinzator de fain. adica nu ma asteptam...

Andreea & Majestatea Sa Tudor (9 dec 2003)
primul anisor :)
noutati!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=42234" target="_blank">fiti parte din viata lui mihaita!

Mergi la inceput