Copilasi de oct-noi-dec 2003 (53)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Io nu ma mai joc cu tine! Asa de mult as fi vrut sa-l vad pe Stratan, ca-mi place tipu', da mi-a fost groaza s-o chem pe tanti sa stea cu Markus , ca vrem s-o chemam si maine seara, si sa nu........abuzam

Fetelor, eu mai rarutz de-acum pe forum, ca am alte ocupatii, care imi acapareaza orice moment liber....
Va povestesc alta data!
Dar de citit va citesc zilnic!

Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
Poze - si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ven, si io credeam ca s-a tampit PCul meu, da' se vede treaba ca nu. :))

Avem poze noi din weekend!!! La a doua adresa de poze de la semnatura. Va invitam sa ne vedeti. :))

Ileana, lui Luca(2 octombrie 2003)

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Vizionat pozele, Ileana, si m-am distrat ca Luca si Matei pot sa se ia de mana .... au cam la fel suncutzele pe picioare .

Mey, pai cum s-au pierdut 3 zile ??? Adica eu am scris degeaba il weekend? ... asa nu ma mai joc!!

Ven, scrie-ne si noua cu ce iti ocupi mai nou timpul, m-ai facut curioasa .

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zeeva spune:

Bun re-gasit dragelor,

Dupa muuuulte zile...
Eu m-am resemnat, ii dau lapte Maiei nopatea daca imi cere. Asta e ! Va renunta ea singura mai tarziu. Papa ceva mai binisor acum, peste zi vorbesc. Ii plac mancarurile de "om mare", a papat cu placere piftie de pui (cu usturoi) si salta de beof (cu piept de pui). Evident astea nu fac parte din meniul ei obisnuit. Cum spunea si Adriana despre Iulia, si Maia papa cu placere muraturi. Cate un pic desigur.
M-am uitat la pozici sa vedem cat ati mai crescut. Bravo Ileana pentru voinicul tau frumos, se vede ca e sef de grupa...Puneti poze noi dragi mamici.
Paula2003, felicitari pentru progresele fetitei si Doamne Ajuta. Cat despre Canada, ai mare dreptate. Daca esti cetatean al tarii sigur ca beneficiezi de ceea ce legal se ofera aici. Am prieteni romani care au venit fiindca baiatul cel mic are o deficienta de mers (merge cu picioarele sucite spre exterior, defect din nastere); a primit intrare la fizioterapie copilul abia la 1,5 ani de la venire. Cat priveste sistemul nostru medical si de sanatate am mari critici de facut.
Ce mai dati sa pape la copilasi?
Maia e argint viu. Stau cu ochii cat cepele la scari.
pupici,
Z.
http://community.webshots.com/user/lmureseanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Zeeva, pai gates nu ai puse la scari? Ca si Matei e la fel .. adica numai pe scari ar lua-o ... daca nu ma uit la el un pic. Mai nou a invatat sa deschida usa de la intrare si daca nu o incui .. ma trezesc ca fuge de acasa .

Matei

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Carmen, si Luca ar fugi de acasa daca nu as incuia usa de la intrare. :)) Ochii pe ei ca pe butelie.

Chiar, Ven, ce preocupari ai mama, cama facusi si pe mine corioasa?

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic: pt prima oara azi fi-miu ne-a strigat: pe mine "ma" sau "a-ma" si pe tac-su "ta-ta-ta". Va dati seama ca m-am topit toata de emotie si de bucurie...

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

va dorim 'la multi ani' de 8 martie, sa fiti sanatoase si sa aveti parte de multa liniste sufleteasca si noroc in viata!

pe unde umblati?

pozele noastre

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

8 martie fericit la cele mai frumoase mamici!!!Ehei fetele de acasa simt ca e sarbatoare, aici abia acum se face asa "propganada" la tv sa le invete si pe ele. Dar amicele mele stiu si le place dar nu prea simt sarbatoarea ca la noi. Mai tre sa treaca ceva timp. I-am spus sotzlui de 3 zile sa nu cumva sa uite sa-mi ia flori azi! Asta e tre sa-l invatAm fost cu Aldo la frizeor, alea acolo l-au tuns in citeva minute asa rapid ca eu singura acasa nu aveam nici o sansa. plus ca era totul nou si a stat minutele alea foarte captivat. Da zulufii aia tot in toate directiile stau dar ma rog, macar e mai scurtut acum parul.Biberonarii cam cum se prezinta? Sunt curioasa daca au mai depasit fitele la mincare si ai vostri. Noi papam bucatele, ok numai borcanele din alea pt 12 luni, mincarea mea inca nu vrea sa o vada. Musa piine, bucatele de mozzarela, mar, banana. E ok cit de cit cum minca, bine ca tot mare fitzos...! A avut vreo 3 zile cind mi-a refuzat mincarea cu bucatele dar am zis nu..... nu ma intorc sub nici o forma iar la borcanele pt bebelusi. Si l-am luat de la masa si nu i-am dat nimic la cina, direct laptic seara si vad ca a mers metoda.Ven in caz de inca mai cumparati borcanele din germania, sa stii ca poti incerca cu incredere si alte firme care-s si mai ieftine un pic, nestle, bebivita, melisan, sunt ok.Paula multe mai ai de tras cu sistemul de aici...! M-a impresionat articolul din ziar. Dar sa stii ca si eu sper intr-o schimbare in bine si a sistemului medical si a societatii. Eu un cred ca si in 10-15 ani oamenii or sa fie la fel de inchisi la minte si salbatici. Scuze fetele dar stiti si voi la ce ma refer. Da mare pacata cu nu sunteti intr-o tara in care protectia copilului functioneaza altfel. Eu am vazut aici multi copii cu SD, dar drept sa-ti spun de multe ori nici nu prea-ti dadeai seama. Sunt integrati in societate foarte bine. Chiar m-a durut sufletul pt puii mici din Ro care nu au atitea sanse.Si felicitari pt Alexandra ca recupereaza si are o evolutie asa de buna! Mii de felicitari!Vikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

scuze fetelor am scris haotic, sunt pe mare fuga, scuze inca odataVikinga& micul viking Aldo(15noi2003)

Mergi la inceput