Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Claudelu,am trimis si Roxanei invitatie pe mail asa ca e totul oficial,corect?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Daca cineva poate sa ia legatura cu denis,bindiu,roxana,va rog sa le anuntti voi de invitatie pentru ca mailul trimis de mine nu a ajuns

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmy spune:

La multi ani si pupici tuturor mamicilor!
Draga Micky, citind mesajele tale din octombrie, mi-am dat seama cat sunt de egoista(toata lumea imi spune sa mai fac un bebe acum cat inca am rabdare, iar eu le raspund ca abia peste vreo 3,4 ani pentru ca nu are cine sa ma ajute si mi-ar fi pre greu).
Draga mea, te felicit din tot sufletul pentru curaj si-ti doresc multa, multa sanatate!!!
In privinta intalnirii, astept detalii......din pacate noi nu putem veni decat sambata sau duminica pt ca eu am inceput serviciul de aproape 2 luni.
Cosmina&Cristiana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Oana, eu am o lista mai veche facuta de Ela, cu numere de telefon si adresa de mail...pe aia o ai si tu?? am gasit numarul de telefon al lui Denis, Bindiu...cu roxana e mai simplu, o intreb adresa de mail si ca invitatie sa nu fie facuta tot de mine, va rog pe una dintre voi sa-i scrieti Si ziceam de numerele de telefon, trimit si eu niste sms, daca vreti!
M-am mai gandit si la Inaioana, care stiu ca merge destul de des prin Bucuresti si probabil ca ar vrea si ea sa participe!

Cosmy, bine ai revenit!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Oana, n-am mai apucat sa scriu aseara ca m-am uitat la poza in care mananca Maria (tu parca ii zici Alex?). Vai, cat e de frumoasa si de scumpa!!! Papusa vie!!! Tare draguta!!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Codruta, cum e Tudor? Ati ajuns la medic? Iti raspunsesem si eu atunci cand nu a mers forumul ca n-ar strica sa mergeti. Sper din suflet ca e bine Tudor. Da-ne un semn sa stim ca sunteti bine. Sper ca nu a bolit saracutul si de ziua lui.

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Simo ,multumim frumos,frumoasa si terorista in ultimul timp.
Si eu ma intrebam ce e cu baietelul nostru dar daca e bolnavior nu are chef sa mai intre mami si pe forum

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Chiar asa, oare ce o fi cu baietelu nostru bolnavior??
Dar cu sarbatorita noastra??

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Claudelule, sa aveti o viata lunga si fericita si sa va iubiti tot asa si de-acum incolo.

Azi e si ziua mamicii mele asa ca nu va suparati ca ii zic un
La multi ani! aici.

Lumi, e superba invitatia, multumesc mult de tot.Pupici lui David pentru "pupicii" de 8 Martie.

La multi ani Ana!
La multi ani Jo-Elle!
Sa cresteti mari si cuminti si sa aveti o viata frumoasa.

Codritu, ce face Tudor? Sper ca sinteti bine, intra si da-ne un semn.
Kata tu nu mai vii pe la noi?
Elena sarbatoresti din plin?

Anca,Vlad si Thea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

mii de multumiri,dragele mele!!
Imi cer scuze ca apar atit de tirziu sa va multumesc,dar am sarbatorit la greu,am avut o petrecere de milioane!!
Clauditzo,ai fost o scumpete,cu anuntul de le Evenimentele comunitatii,ahhhhhhhh,ce as vrea sa te pup!!
veverico,cadoul de la tine a fost grozav,desi mi-au cam curs,uoffffffff,ce pantofiori!!
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am pierdut zilele astea,sa va traiasca fetelor,sa aveti parte numai de bucurii alaturi de familie!!
Si un cadouash de la mine,citeva imagini cu orasul Göteborg,ca sa aveti o mica idee de unde va scrie Rayu.
Pupici inca o data!

Elena si pisicutza Amelie

Mergi la inceput