Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

La Multi Ani

George Cosmin
Lara-Diane
Tudor (bindiu)
Ana
Jo-elle

Si mai ales scumpului
Tudor (Codritu), care a implinit un anisor!!!

Sa fiti toti sanatosi si cuminti si sa aveti parte de tot ce e mai bun pe lume.

Iar voua, Claudia si Elena, va dorim muuulta fericire alaturi de sotiorii vostri si de puiutii vostri. Sa fiti fericiti si sa va iubiti la fel de mult ca acum si peste 80 de ani!!! 2 ani, ziceti... hehe... noi suntem casatoriti de 8 ani!!! Si impreuna cu al meu sot sunt de 13 ani! Sunt multi ani dar eu de cand sunt cu el il iubesc tot mai mult pe zi ce trece, chiar si acuma... asa ca va doresc si voua acelasi lucru!

Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

La Multi Ani fetelor sa fiti fericite si iubite!

Claudelu sa inteleg ca in seara asta urmeaza .....distractia....o s-o tineti pana dimineata?

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Mirinda sa-ti traiasca fetita,sa aibe parte doar de bucurii,sa fii o mamica fericita si implinita!
Jo-Elle sa cresti frumoasa si fericita ,,ce fetite fericite ,o sa le serbeze o lume intreaga!!

Haideti la cafeluta fetelor ca e fierbinte de abia acum o beau fii-mea mi-a facut o bucurie de 8 Martie si a stat treaza de la 2.30 la 5 si sunt zombi,asa ca cine se inscrie la cafea?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Fetelor ,mai ales cele din Bucuresti ,suntem in impas cu petrecerea pentru ca s-au anuntat doar Ela ,Ruprich,Mickyyy,eu,Diana,Mirinda,haideti care mai sunteti spuneti clar daca vreti sau nu ,fara suparare macar sa stim ca ati luat cunostinta
Bindiu,Denis,Soleil,Mama_luiAndrei,Oake,Irinac,ce spuneti fetelor,veniti,stie cineva daca mai sunt active pe forum?

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

LA MULTI ANI, mamici si bebelici!
Daca n-ar fi frig, chiar ai zice ca e 8 Martie afara...E, lasa ca am auzit eu ca vine si primvara pina la urma...

Eu, desi am citit, am omis unele noutati, ajutati-ma si pe mine:
1. Cum i-a interpretat dr. analizele Malinei?
2. E bine Tudor?
3. Trimitem sau nu cadouri? Si daca da, cum se procedeaza? Curier rapid? La ce adresa?
Si inca o curiozitate: a fost malina cu danutz la alergolog, ca nu am mai auzit nimic...
Ioana doarme, a avut o perioada de mofturi la mincare la greu, tocmai acum cind hotarisem s-o indop...Parca de ieri maninca mai bine. Oricum, iata ce am descoperit: cind n-are chef deloc de mincare (eu oricum n-o fortez), ii dau supa cu paiul!!! Ca biberonul e o necunoscuta pt ea, un fel de jucarie, baga tetina pe la masele. Am un furtunel de plastic si i-l dau ei in gurita si celalat capat in pahar si se distreaza de minune sa manince asa. Nu mult, ca se plictiseste la un moment dat, dar oricum, decit nimic...

Gabi si Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Fetelor, multumim mult de urari!!! hohoho Simo, inca 80 de ani?? nu, atat nu vreau

Oana, imi place, ai pus punctu pe I Uite eu am vorbit cu mama_lui_andrei si ea ar veni dar asteapta sa-i spuna si ei cineva...ea a fost banata de pe DC, dar totusi ar dori sa se vada cu voi...Ela, faci un pustiu de bine si vorbesti si tu cu ea??

Gabi, ma bucur ca snteti mai bine! Daca mai ai cafelutza as vrea si eu cu/fara lapte, fara zahar !

Fetelor, trebuie sa fug la Raul, nu mai vrea sa doarma decat cu mine

PS:Veve, multam fain de mail! ca de obicei esti o scumpa!

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Sigur Claudelu dar sa vedem daca iese ceva pana la urma,contam si pe ea.
Veve vreau si eu mail!

Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si la multi ani tuturor sarbatoritilor din ultimele zile. Eu am fost tare lenesa la scris, de fapt am postat duminica vreo 3 mesaje, m-am enervat ca nu mergea forumul, intr-un final am priceput si eu ce s-a intamplat da' parca n-am avut nici un chef de scris.

Roxana, daca citesti, esti binevenita la orice intalnire .

gabi, s-ar putea ca analiza aia sa fi fost gresita, pentru ca si pediatra ei si medicul la care am mai fost la control mi-au spus acelasi lucru, e un copil sanatos. In caz ca nu e gresita indica probleme la ficat (dar ea nu avea ficatul amrit la control), eventual suspect de hepaptita. Oricum am fost sfatuiti sa repetam analizele peste 3-6 luni.

Mickyyy (26 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by Mickyyy

Roxana, daca citesti, esti binevenita la orice intalnire .

Mickyyy (26 saptamani) si Malina Ioana (31.03.2004)

Mickyyy, din pacate Roxana nu ne poate nici macar citi si de aceea i-am cerut ajutorul Elei, ca ele mai vorbesc la telefon...a zis Roxana ca nu vrea sa vina neinvitata , ca se gandeste ca nu e binevenita
Asa daca tot de organizeaza ceva spuneti-ne si noua cam cat sa fie valoarea cadoului (daca va exista asa ceva)

Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004

Mergi la inceput

Hai ca am facut treba astazi,am trimis mail si PM cu invitatie la petrecere fetelor din Bucuresti,nu ca celelalte nu ati fi binevenite,si iata ce stim pana acum
Vin:
Cosmy
Ela
Diana
Mirinda
Eu
Mickyyy
Roxana?
Ruprich
Cine se mai inscrie?

Martie-Aprilie