Bebelusi si copilasi de martie aprilie 2004 (46)
Raspunsuri - Pagina 4
Claudelu spune:
Darius Gabriel Sa cresti mare si voinic!!! si si celor care azi fac 11 luni: George, Lara si Tudor
Oana, eu chiar n-am timp de nimic, Raul asta mic si prapadit imi toaca nervi, nu mai sta 2 min intrun loc, trebuie sa umblu numai dupa curu lui Oricum eu "vizionez" DC doar noaptea
Laura, succes maine la gradi! Sa ne povestesti cum a fost!
Fetelor, spuneti-mi si mie cum ramane cu petrecerea ca merg saptamana asta la cumparaturi si vreau sa stiu dc iau ceva sau nu...va rog daca se poate sa ne anuntati si pe noi mai din timp!
Claudia si Raul (01.04.2004)
Martie Aprilie 2004
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI !
Maine e ziua noastra ! E cazul sa fim felicitate, iubite si alintate mai mult ca oricand ! Acum e randul meu !
Sa fiti sanatoase, iubite, frumoase, destepte, descurcarete (si desculcarete) ! Sa va iubeasca si va alinte sotii ! Sa va acopere cu flori si vorbe frumoase ! Copii sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatosi si destepti, norocosi si frumosi ! Sa vada lumea ce pietre nestemate suntem si sa ne pretuiasca ca atare !
LA MULTI ANI !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
georgescu oana spune:
Saiti dau o mana de ajutor ,Claudelu,spune-mi si fac ,zau!
Eu vreau petrecere!!!!!
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie
georgescu oana spune:
quote:
Originally posted by LauraFlo
LA MULTI ANI !
Maine e ziua noastra ! E cazul sa fim felicitate, iubite si alintate mai mult ca oricand ! Acum e randul meu !
Sa fiti sanatoase, iubite, frumoase, destepte, descurcarete (si desculcarete) ! Sa va iubeasca si va alinte sotii ! Sa va acopere cu flori si vorbe frumoase ! Copii sa va aduca numai bucurii, sa fie sanatosi si destepti, norocosi si frumosi ! Sa vada lumea ce pietre nestemate suntem si sa ne pretuiasca ca atare !
LA MULTI ANI !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
AMIN!
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by georgescu oana
Saiti dau o mana de ajutor ,Claudelu,spune-mi si fac ,zau!
Eu vreau petrecere!!!!!
Martie-Aprilie
Sa inteleg ca v-ati hotarat?? perfect! Si de cat ma refer la pret, sa ne incadram?? serios vorbesc, vreau sa trimit si eu un cadou!!!
Laura, multumim la fel! EU trebuie, de fapt voi fi de 2 ori alintata (si Elena la fel), noi facem maine 2 ani de casnicie, asa ca trai pe vatrai
Ce va ziceam eu de Raul?? acum sta si ma traege de pantaloni si striga mama...hai pa ca nu m-ai rezist cu el
Martie Aprilie 2004
georgescu oana spune:
Claudelu cred ca la ora asta petreci doi,am deptateSa ai parte de o casnicie trainica cu mule multe bucurii de acum incolo!!
Martie-Aprilie
Claudelu spune:
Oana, multam fain! Inca nu petrecem, asteptam ziua de maine
Raul ne-a mai facut o bucurie, dintzocu cu numaru 3
Martie Aprilie 2004
alona spune:
ELENA
Sa fii fericita si iubita si tot ce vrei tu sa ti se implineasca!
Anca,Vlad si Thea
Claudelu spune:
LENUTZOOOO
Ana
Jo-elle
pentru implinirea frumoasei varste de 11 luni
Martie Aprilie 2004