GRADINITE CRESTINE TIMISOARA

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Fetelor eu am 'cerut' niste mici detalii, dar vad ca a-ti sarit la alt subiect... Oare ingrijitoarele, educatoarele, asistentele de la cresele, gradinitele, scolile normale au AFISATA sau facuta publica - RELIGIA ! DECI.......
Totusi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Niciodata nu am inetels ce vad unii rau in a-ti educa copilul in spirit crestin.Voi chiar v-ati gandit ce inseamna asta?? Sa va spun eu ce inseamna : sa fii cinstit, sa spui totdeauna adevarul, sa nu furi, sa fii bun cu ceilalti, sa ajuti, sa iubesti pe cel de langa tine si multe altele asemanatoare. Ce e rau in asta?? Si in ce fel ii afecteaza negativ pe copil aceste lucruri? Iar daca il invata sa se roage , iarasi ce rau face?? Nu stiu si nu ineteleg care sunt lucrurile rele de care vreit sa-l feriti pe copilul vostru.
Adica e mai bine pentru el la o scoala unde se fumeaza, se bea, se consuma droguri si alte minuni??? Eu chiar nu pricep, si nu inteleg de ce suneteti atat de inversunate contra crestinilor. Nu fac nimic rau, iar faza cu atrasul adeptilor de partea lor....mi se pare deplasata. Pai ce avantaj au ei , fetelor, din toata treaba asta?? Ati auzit voi ca r primi ceva bani pentru numarul de oameni convertiti sau ceva avantaje? Eu una nu am auzit si nici nu exista asa ceva.
Iar in nici o gradi sau scoala care e patronata de o alta religie nu-si impune doctrinele in fatza copiilor. Nimeni nu e obligat sa devina ca ei, nici sa faca ca ei. Diferenta e cea pe care au spus-o si fetele,acolo exsita mult simt al raspunderii, nu ti se cer plocoane iar copiii sunt tratati excelent.
Tot respectul si admiratia pentru astfel de oameni. Mie imi pare rau ca nu sunt mai multe astfel de institutii.

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
www.freewebs.com/bbianfeb2004" target="_blank"> Bebelusi de ianuarie-februarie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo78 spune:

Pentru cele interesate adaug inca o gradinita crestina pe lista celor deja mentionate, gadinita "GOOD SHEPHERD" din localitatea Ghiroda, str. Sinaia nr. 45. Daca va temeti ca micutul vostru va fi "convertit" la cine stie ce religie, ma faceti sa ma amuz....Prozelitismul este interzis in gradinite si scoli, iar educatia religioasa face parte din programa scolara si prescolara deci...nu aveti de ce va teme..... Iar diferenta dintre gradinitele crestine si celelalte este tocmai aceasta, personalul care este angajat trebuie sa dea dovada de un inalt nivel de morala si etica...de aceea in aceste gradinite copiii nu sunt injurati sau neglijati ci li se acorda toata atentia cuvenita.....Deci , cercetati inainte de a emite judecati preconcepute....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretchen spune:

Exista aceasta prejudecata a noastra, a ortodocsilor, fata de neoprotestanti. Ni se trage de la comunistii care ne-au indoctrinat bine de tot impotriva lor. Si vad ca asta persista si dupa 20 de ani. Comunistii au tolerat cultele vechi (ortodocsi, catolici, protestanti) pentru ca nu prea aveau incotro - oricate biserici ar fi daramat nu puteau sa invinga credinta - insa neoprotestantii, curent religios care venea dinspre America - au fost combatuti sistematic de catre comunisti. N-au fost interzisi in mod fatis, ci doar sicanati, amenintati voalat, marginalizati, si asa mai departe. Ar fi cazul sa iesim de sub influenta comunistilor si sa acceptam aceste culte asa cum acceptam catolicismul si celelalte culte crestine traditionale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

pentru cine este interesat:

http://www.basilica.ro/ro/stiri/gradinita_ortodoxa_la_timisoara.html

Mergi la inceput