GRADINITE CRESTINE TIMISOARA
Raspunsuri - Pagina 2

Banti spune:
Lavi, nimeni nu poate converti pe cineva cu forta. Sa nu confundam neo-protestantii crestini cu mormonii, martorii lui Iehova, care practica astfel de excursii de prozelitism. Crestinii trebuie sa vorbeasca despre Dumnezeu cu ceilalti crestini, ca doar toti zicem ca sintem crestini indiferent de biserica locala unde mergem, nu?
Cit despre chestia cu ajutoarele din America...
Eu zic ca cei care vor sa-si duca copiii la o astfel de gradinita trebuie sa mearga o data sa vada cum e in aceste biserici, ce se intimpla acolo, sa nu traiasca cu impresii gresite, culese din auzite, care de obicei sint distorsionate. Spun asta pentru ca si eu auzisem multe de acest gen, dar la fata locului mi-am dat saeama ca sint exagerari fara rost.
Ioana

Elena spune:
quote:
Originally posted by Banti
Lavi, nimeni nu poate converti pe cineva cu forta. Sa nu confundam neo-protestantii crestini cu mormonii, martorii lui Iehova, care practica astfel de excursii de prozelitism. Crestinii trebuie sa vorbeasca despre Dumnezeu cu ceilalti crestini, ca doar toti zicem ca sintem crestini indiferent de biserica locala unde mergem, nu?
Cit despre chestia cu ajutoarele din America...
Eu zic ca cei care vor sa-si duca copiii la o astfel de gradinita trebuie sa mearga o data sa vada cum e in aceste biserici, ce se intimpla acolo, sa nu traiasca cu impresii gresite, culese din auzite, care de obicei sint distorsionate. Spun asta pentru ca si eu auzisem multe de acest gen, dar la fata locului mi-am dat saeama ca sint exagerari fara rost.
Ioana
CORECT !!!
Ioana

Elena&Laura

alexa00 spune:
Fetelor, eu nu am nimic impotriva baptistilor.Sotul meu e baptist, eu is ortodoxa si nu avem dispute legate de religie.
Atata timp cat copii sunt bine ingrijiti si educati nu am nimic impotriva cestor gradinite.
Al meu copil are sub 2 ani.De aceea eu sunt mai mult interesata de cresa pe moment.
Numai bine,
Alexa

cgabriela spune:
Fetelor dar ceva prin zona Dacia - sau chiar Aradului- Lipovei stiti?
As duce-o pe Briana pana in septembrie, mai ales ca ea are regim alimentar cu micile ei probleme de sanatate! Si as mai vrea sa stiu programul si pretul!??? sper ca nu cer prea mult, Noi am fost la cresa pana in noiembrie-decembrie unde o duceam la 8 dar cel mult pana la 17 si costa pana in 700.000 lei Am fost multumite dar au inceput problemele de sanatate si am avut o 'tanti Rodica' care preaca pe 1.04 in Canada si totusi nu as incurca-o cu alta'tanti' mai ales ca a mai fost in colectivitatea!
Merci gabi
albumul nostru:
http://community.webshots.com/user/cgabriela

mcm spune:
quote:
Sotul meu e baptist, eu is ortodoxa si nu avem dispute legate de religie.
Alexa, putem sa ne luam de mana.
Avertismentul de a fi atent in cazul in care vrei sa-ti duci copilul la o gradinita crestina mi se pare nelalocul lui intrucat nu vad nimic rau ce ar putea invata acolo, din contra.

Cristina, Christian si bebe Alexia Maria (DN 02.10.2004)

cami28 spune:
Cred ca toata discutia asta despre prozelitism la copii este total inutila atata timp cat cultele neoprotestante nu accepta prin statutele lor memebrii minori. Pentru noi ortodocsii acest lucru e greu de inteles ca noi suntem in urma cu democratia si libertatea de a decide - pentru noi decid altii: parintii, nasii, preotii sau politicienii. Avand in vedere faptul ca suntem antrenati pentru a fi manipulati de mici e usor sa intelegem de ce avem aceste prejudecati si suspiciuni totusi as vrea si eu sa aud aici o victima adevarata care se plange ca a fost convertita de gradinitele crestine sau ca asta s-a intamplat cu copilul ei la gradinita :-) Haideti sa fim serioase si sa analizam inainte de a ne da cu parerea.
cami

Banti spune:
quote:
Originally posted by cami28
Cred ca toata discutia asta despre prozelitism la copii este total inutila atata timp cat cultele neoprotestante nu accepta prin statutele lor memebrii minori. Pentru noi ortodocsii acest lucru e greu de inteles ca noi suntem in urma cu democratia si libertatea de a decide - pentru noi decid altii: parintii, nasii, preotii sau politicienii. Avand in vedere faptul ca suntem antrenati pentru a fi manipulati de mici e usor sa intelegem de ce avem aceste prejudecati si suspiciuni totusi as vrea si eu sa aud aici o victima adevarata care se plange ca a fost convertita de gradinitele crestine sau ca asta s-a intamplat cu copilul ei la gradinita :-) Haideti sa fim serioase si sa analizam inainte de a ne da cu parerea.
cami
Da, Cami, ai perfecta dreptate.
Ioana

adriana spune:
Of of... nu am vrut sa va supar fetelor .
Daca voi considerati ca puteti sa va lasati comorile cele mai de pret, sa fie educate in alt spirit decat al vostru, nu aveti decat sa-i duceti la gradinitele acelea. Eu una nu mi-as da copii la o gradinita de religie diferita de a mea.
Atat am vrut sa spun.. nu ca una e mai breaza ca alta, sau altceva Doamne fereste
--------------------------------------------------------------------------------------------
Adriana, mamica lui www.earpower.com/bebei/copii" target="_blank">Codrin(19 aprilie 2002) si a www.earpower.com/bebei/olguta" target="_blank">Olgutei
(6 decembrie 2003)

Banti spune:
Pai religia nu e diferita ca tot crestina este. E o alta denominatiune crestina,dar esenta credintei e la fel. Tot in Tatal, Fiul si Duhul Sfint cred, numai ca se pune accentul pe Biblie si nu pe traditii.
Ioana

lavi02 spune:
Nici eu n-am vrut sa va supar si respect toate religiile. Eu vreau sa reformulez un pic ce a zis Adriana:
Daca pe voi nu va deranjeaza ca ,,, copiii vostri sa fie educati in spiritul altei confesiuni religioase, foarte bine, duceti-i unde credeti ca e mai bine.
Daca sunteti de religia respectiva sau nu sunteti convertiti dar simpatizati cu ea, cu atat mai bine.
Eu nu mi-as duce copilul la o gradinita neo-protestanta. Punct. Dar nu vreau sa ma cert din cauza asta si nici nu ma consider in urma cu democratia, libertatea si dreptul de a decide.