Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16
Raspunsuri - Pagina 8
maria_alexia spune:
Draga Tania, iti inteleg perfect starea . Si eu ma intreb daca nu cumva a doua liniuta e numai o pacaleala sa tot cumperi testele alea, caci de vazut eu n-am vazut-o niciodata. Si ma astept ca in "luna cea mare" sa am stari speciale, sa stiu din primul moment ca de data asta a venit momentul. Cu fiecare luna depresia se adanceste, Craciunul si Revelionul au trecut cel mai greu, apoi am mai inaintat un an in varsta si am picat si mai jos. La fiecare inceput de luna o iau de la capat, incerc sa ma organizez, sa fac tot ce-mi mai pot imagina si n-am bifat inca...
Iar ultimele 2 sapt. din luna... sunt exact cum spui si tu: teama de liniuta singuratica si incordare la cele mai mici simptome de... orice.
Sincer, nici nu stiu cum mai rezist.
Dar totusi, ceva imi spune ca va fi bine. Cum vrea Doamne-Doamne cu noi, dar eu sper din tot sufletul ca pana la urma va veni si momentul nostru. Si o vom stii la timpul potrivit
.
lauricipani spune:
Hai mai Tania, linishtestete, nu esti singura. Daca ai sti de cate ori am cautat si io liniutza si de multe ori am gasit-o

dar in fapt nu era nimik 

!!!
Si prin geanta si prin buzunar si....he,he,he!
Si asta boala nu se trateaza![]()
![]()
![]()
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
laurici
Roxee spune:
Coralia
, aici sunt
. Sambata sau duminica imi fac test.
Tania, cheer-up
, doar e primavara! Da-le-ncolo de ganduri, ca nici alea nu fac bine.
Apropo, ti-am vazut pozele.
! Esti tare dragutica!
Laurici, cu riscul ca ma repet, am sa-ti spun ce ti-am mai scris la aspirante atunci cand ai inceput stimularea hormonala: cand am fost eu stimulata cu closty, cm a intarziat cu atatea zile cu cate pastile am luat in luna respectiva.
-ul meu mi-a spus ca, pe perioada stimularii, e normal ca cm sa fie "dereglat" in sensul asta, pentru ca acele tablete prelungesc practic faza luteala.
Bineinteles ca e posibil ca organismul tau sa nu reactioneze la fel cu al meu. Astea cu hormonii sunt chestii de "finesse".
Te
si iti doresc sa fii
!
rucsi spune:
Catalina, am o presimtire.Curand se va adauga o poza in albumul tau,cea cu tine gravidutza.Pe urma inca una cu bebe.Totul este sa ai speranta !Te pup
Tonniain cate saptamani esti ? Abia astept sa ne spui ce este: fata sau baiat, desi eu cred ca este baiat.
tania-z spune:
Maria, Coralia, Laurici, Roxee ce m-as face eu fara voi???
Roxee, multumesc de aprecieri, sa stii ca luni la prima ora voi fii pe DC, poate-mi gasesc motivele de veselie cu rezultatul la testul tau. Oricum stai bine cu nervii, daca poti sa astpti pana luni.
Laurici, da sunt nebuna nu numai cu testele, dar stii ce am facut azi o ora si ceva??? M-am plimbat prin graficele de pe fertility, pe la cele de gravidutze, doar-doar unul seamana cu al meu.
A, nu, asa nu mai merge! Fetelor, o sa ma calmez incepand de acum, prea dau amploare la o chestie care e "in parametrii normali" Daca o tin asa, unde ajung peste 6-7 luni? Maria, sa nu faci ca mine, please!
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
maria_alexia spune:
Tania, eu zic ca e foarte bine ca te-ai uitat la graficele alea ! Si eu am facut la fel in weekend, poate subconstientul o sa priceapa in sfarsit apropo-ul si o sa ne molipsim amandoua, ce zici ? ![]()
Spui de luni ... tu in a cata zi esti oare acum?
tania-z spune:
Eu sint in ziua 20 si de 5 zile stau cu temperatura in varful dealului 36.8-36.9. La mine ciclul e de 26 de zile. Azi a mai aparut si un mucus, cred ca pe fertility e tipul "sticky".
Cand vorbeam de luni, m-am referit la testul lui Roxee.(tzinem pumnii)
Eu mai am de asteptat, cam pana joi.
Pupici
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937
Tonnia spune:
Hai fetelor, curaj!
Pana atunci, ce spuneti de mimi care are un test pozitiv? a spus fata acum vreo 2 pagini.
Rucsi, azi sunt in 7. In ce zi mai esti tu? Stii ca am ce am cu tine!
coralia76 spune:
Tania zici ca nu mai ai stare si te uiti la grafice..stii ce am facut eu..m-am apucat sa citesc tot ceea ce au scris fetele care au reusit si mi-au dat lacrimile,se cam uitau colegele de birou mai ciudat la mine..dar credeti ca mie mi-a pasat?Nicidecum!
Acum dupa ce am citit,parca plutesc..ma gandesc ca pana la urma vom fi si noi ca ele si le vom impartasi "urmatoarelor aspirante" din experientele noastre.
Roxee sper ca nu se arhiveaza iar mesajele de pe weekend si cand ajung eu luni iar sa nu mai prin discutiile din weekend(si vestile bune bineinteles).
Pentru toate fetele,haideti sa nu ne lasam pana nu reusim!Ce ziceti?
sa fim tari ca ne va fi si noua bine!