Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns guapa spune:

Buna!!!!!!
Am si eu o intrebare: maine ar trebui sa-mi vina CM. Dar de saptamana trecuta, de vineri mai curand, am niste usoare dureri care s-au pronuntat intre timp si niste scurgeri maronii. Voi ce credeti? E normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Mimi !
Sa fiti sanatosi si tu si bb si sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Felicitari , Mimi pentru cele doua liniute, si ai grija de tine si de puiut !

Si multumiri, Tonnia, ca ne aduci aminte sa ne mai si bucuram

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Tania am vazut si eu pozele tale..esti faina..

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rucsi spune:

Tonnia,hai sa intru in jocul tau ! Sunt in ziua 7 . Stau foarte bine , nu ? Dar cine se mai gandeste la asta ? Sincer, chiar mi-am luat gandul de la o eventuala sarcina ! Chiar mai devreme ma uitam la baietelul meu si ma gandeam ce repede a trecut timpul. Parca ieri avea 2 luni si ii cumparam hainute, jucarii, biberoane si altele. Iar acum astept luna septembrie sa mergem la scoala !Ce mult mi-as mai dori sa mai trec prin fazele alea.Dar daca asa a vrut Doamne-Doamne, faca-se voia lui ! Tu oricum esti o draguta . Ma mai intrebi si tu cate ceva, de complezenta , ca sa nu ma simt in plus pe aici .Apreciez gestul !Zi-mi sincer ceva ! Tu vrei fata sau baiat ?

Mimi iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Felicity spune:

fetele frumoasele si la noile venite
n-am mai scris pt ca nu stiu ce sa spun, nu stiu nimic despre pregnyl sau stimulari.

mimi, felicitari si multa sanatate tie si la bebe!!! o sarcina usoara!!

si la mine durerea la axila a fost singurul semn ca as fi insarcinata. nu asteptati alte semne ca puteti naste si sa nu aveti altele.

guapa nu vreau sa te speriu dar nu cred ca e prea normal, dureri si pete maronii pot insemna si sarcina extrauterina. imi cer scuze daca te sperii degeaba, dar ar trebui sa vezi un doctor pt linistea ta.

maria_alexia toate am trecut prin exact ce descrii tu, disperare luna de luna si nereusita. dar important este sa te gandesti si sa nu neglijezi lucrurile care te inconjoara si acest inceput de primavara. timpul trece asa de repede si noi ne concentram prea mult pe nereusitele noastre decat pe reusite. gandeste pozitiv si fii increzatoare in tine!

rucsi draga mea, stii cand astepti cel mai putin, ca atunci se intampla minunea. ai sa mai fii din nou mamica!! nu iti pierde speranta.

si mie mi se pare ciudat sa fie faza luteala normala dar progesteron mic. eu as da o singura explicatie, poate ovulul din luna asta nu a fost viabil si atunci nici corpul galben nu produce progesteron suficient ca stie nu ca are cum sustine o sarcina a carui ovul a fost neviabil. poate fi o chestie de o luna doar. ar trebui urmarit cateva luni progesteronul. e doar parerea mea.

Ale, si mama a facut operatie de tiroida cand eram noi mici, si nu au fost deloc complicatii. Insa e bine sa iti verifici si tu tiroida, pt ca e genetic. si e si motiv de infertilitate.
chiar citeam intr-o carte americana de gravide ca trebuie verificata tiroida la femeile insarcinate care au avut probleme cu tiroida, sau au in familie persoane care au avut, pt ca se pot intampla dereglari care trec neobservate dar care dauneaza sanatatii.

Tonnia chiar ce doresti? fetitza sau baietzel? si eu cred ca e baietel. ca prea n-ai greturi.

Chi tu ce mai faci??? si ariadna? cred ca e tristuca ariadna de nu ne mai spune nimic despre ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna Felicity !
Ce draguta esti tu cu noi, cu toatele, iar noi... disparem de-aici tocmai cand poti si tu sa intrii... Of-offf, rushinica sa ne fie.

Multumim pentru gandurile tale bune, multa sanatate si tie si lui bebe mic din burtic ! E tare tonica prezenta voastra, dragi gravidute, printre noi - de-abia asteptam sa ne molipsim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Citesc de o gramada de vreme si vad ca ati scris, nu v-ati jucat... sunt putin ... ametita, vad aici o multime de fete noi, e de bine daca se simt bine printre noi, le pup pe toate si le urez sa fie gravidute cat mai curand (ca doar asta-si doresc si ele cu ardoare)! . Mimi, sarcina usoara!

Laurici, cred ca ne pregatesti o surpriza!

Felicity, ca de obicei, tu cand scrii mie imi dau lacrimile, nu stiu de ce... cred ca am o defectiune pe undeva... o sa ma mai caut...

Fetelor, sa nu va suparati pe mine, dar eu noutati nu prea am, nu ca as fi secretoasa din caleafara, dar in afara de temperatura nu am ce sa va mai comunic. Mi se pare acum atat de ireal faptul ca am fost insarcinata vreodata, ca nu stiu ce sa mai zic ... Dar citesc totul si va tin pumnii la fiecare. Si ma opresc aici, ca nu vreau sa devin siropoasa .

Mergi la inceput