Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16
Raspunsuri - Pagina 7
mimi_dumy spune:
Tonnia , dupa ce ti-am citit mesajul, am dat fuga la farmacie si am cumparat un test ClearBlue, l-am facut si a aparut si a doua liniuta albastra, dar nu este asa bine conturata.
Eu cred ca sunt
, voi ce ziceti?
Abia maine imi fac testul beta HCG , sa fiu sigura.
rucsi spune:
Catalina, nu stiu daca ai mai citit ce-am scris dar eu am ramas gravida ultima data cu un folicul de 7 si un folicul de 14. Monitorizare facuta la Niculescu, asa ca totul este posibil.Iti tin pumnii ! A, era sa uit . De mult vroiam sa-ti spun .M-am uitat la albumul tau si tare esti frumusica !
Tonniacred ca voi mai astepta , asa cum spui si tu !Sa vedem ce-o fi. Tu cum te simti ?
pineapple spune:
Tonnia, multumesc de raspuns!
Da, Am facut pregnylul in ziua 16 la folicul de 26mm, sper sa nu fie prea tarziu. Si tot nu inteleg, asa se face si la voi pregnylul sau ar fi bine sa-mi caut la alt doctor? La un folicul de 18 e normal sa nu faca inca nimic inca? Si please, daca imi poate da cineva link-uri sau orice e binevenit despre dezvoltarea foliculilor, la cat se sparg, de ce nu se sparg, de ce unul si nu mai multi etc....
coralia76 spune:
Roxee tu pe unde esti?ti-ai facut vreun test?Ai vreo veste buna pentru noi?
Tania nici tu n-ai fost prea activa azi...a cata zi esti?
Pupici pentru toate fetele!
utocatalina spune:
Rucsi merci mult fata faina
...si eu sper sa fi fost o greseala..si stii de ce? Pentru ca eu aveam endometru de 7 la folicul de peste 17 mm , cel putin asa au fost in ultimile 2 luni...si ma gindesc daca totusi era mai mare foliculul decit a zis ea? Oricum vorba lui Ale si Antonia...sa am rabdare sa vad daca maine este de 37.8 sau peste ori scade sub temp. de azi. Ma bucur ca am apucat sa prestez de dimineata, pentru linistea mea, pentru ca maine seara si duminica am sarcina de la doctorita!![]()
Si apropo din pozele noastre lipseste numai un ursulet mic, un bebe strumf, dar poate in curind se uita Domnul si spre mine...
Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata
mirelaishappy spune:
Pineapple,
Eu stiu,din ceea ce am vorbit cu prof. de la Polizu,ca pregnyl-ul se face atunci cand un folicul ajunge la 22-23.Cel putin asa mi-a recomandat mie sa-l fac si cam la aceste dimensiuni mi l-am facut.Nu cred ca trebuie sa-ti faci griji .
mirelaishappy spune:
Dragutelor toate, si la propriu, ca m-am uitat la toate care aveti albume
Multumesc ca m-ati primit la voi
Ce parere aveti? Am prestat inainte de ovulatie destul de consecvent si dupa doar odata .Ar mai fii trebuit sa
macar inca o data pe zi dupa ovulatie si chiar si urmatoarea zi .Dar sotul a trebuit sa plece din oras si am ramas singura cu aceasta povara pe suflet.Noroc ca va gasesc pe voi la orice ora si parca imi este mai usor!
tania-z spune:
Fetelelor chiar ca am nevoie de o doza MARE de optimism!!

Sunt in oala rau de tot, oare sa fie astenia de primavara? Nu ca as avea motive serioase, de fapt traiesc cu anxietatea pe care mi-o da mintea mea. Imi interzic sa ma gandesc la sansa de a fi acum
, pentru ca mi-e o groaza teribila de dezamagirea "liniutzei singuratice". Am privit si eu teste de mi s-au incrucisat ochii, le-am purtat in geanta doar, doar, cu naiba facem sa scapam de chinul asta?
... oare am fost coerenta?
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937