Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Cata, din cate vad eu asa este. Trebuie insa sa vedem care sunt temperaturile in zilele urmatoare si ...sper sa fi fost azi. Tu nu ai cum sa te duci la o echo?

Hai ca totul va fi bine!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaishappy spune:

Buna fetelor!
Desi va urmaresc de multa vreme abia acum am avut curajul sa va intreb si eu cate ceva.Am si eu aceasta mare dorinta pe care cu toate o impartasim La mine s-a intamplat aceasta minune acum doi ani dar am pierdut sarcina.Dupa un alt an de incercari m-am decis sa merg la medic.Am facut aici in orasul meu analize pentru mine ,respectiv toxoplasmoza,rubella,CMV,VHS,chlamydia iar pentru sotul meu spermograma.Toate au iesit OK.
Am venit si la Bucuresti si m-am internat la Polizu unde profesorul Banceanu mi-a facut o serie de investigatii printre care si o histeroscopie in urma careia a decretat ostii tubare libere, apoi o HSG cu proba Cotte pozitiva.Deci trompe permeabile, totusi stanga mai buna un pic decat dreapta .Ca urmare a acestui fapt si in urma unor monitorizari facute acasa timp de 2 luni s-a ajuns la concluzia ca am nevoie de stimulare ovariana.Am facut simulare timp de trei luni cu tratamentul clasic vad,toate fetele l-au facut, cu clomifen si pregnyl dupa care am intrerupt si am facut o pauza.Acum doctorul mi-a spus ca nu ar mai fii nevoie de tratament in virtutea faptului ca monitorizarile arata ca totul e OK temperatura ,pe care mi-o iau cu rabdare de un an incoace ,arata ca am ovulatie deci sa facem cat mai des in perioada fertila.
Acum tot citindu-va pe voi si vazandu-va temperaturile ma gandesc sa va intreb ceva si de masuratorile mele de luna aceasta .Eu am avut un cm de 25 de zile pana in momentul stimularii dupa care a mai variat in cate o luna cu o zi adica 26 de zile exact, asa a fost si luna trecuta.
Deci
ziua a 8 a-36,5
ziua a 9 a-36,6
ziua a 10a-36,3
ziua a 11a-36,4
ziua a 12a-36,5
ziua a 13a-36,5
ziua a 14a-36,75
ziua a 15a-36,8
ziua a 16a-36,85
In ziua a 12 a, testul de ovulatie a iesit pozitiv dar a doua linie un pic mai palida.Nici despre testele astea nu stiu prea multe decat ce am citit pe forum.Oricum au fost doua linii.De cand nu mai fac stimulare adica din luna octombrie a anului trecut ,am luat in fiecare luna progesteron incepand cu ziua a14a.Citind insa despre ceaiul de napraznic am inceput cura cu el si cu cel de cretisoara cam de la jumatatea lunii trecute si am renuntat luna asta la utrogestan.Vreau sa vad cam ce temperaturi reusesc de aici in colo.
Si as mai vrea sa va intreb ceva ! Mie, medicul meu niciodata nu mi-a spus nimic la monitorizare despre endometru.Am aici linga mine toate fotografiile in care am date despre foliculii ,dar masurarea endometrului nu stiu daca exista.Oare daca nu am vorbit despre asta pana acum o fii din cauza ca totul e bine sau poate nu a dat nici o atentie si acestiu aspect atat de important!
Va multumesc la toate pentru ceea ce faceti si pentru faptul ca ne sustineti in permanenta moralul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

laurici de ce spui ca daca intrazie e vreo dereglare?daca e un ?Ti-ai facut vreun test?

Mergi la inceput

Coralia, test o sa fac numai daca intarzie prea mult. Dereglare se numeste atunci cand intarzie si testul este negativ insa io n-am facut alt test. Nu cred ca are rost acum. Mai vedem...maine poimaine deca chiar intarzie.
pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Hai ca m-ati dat pe spate cu mesajele!

Laurici, fa-ti un test! test! test! hai! N-ai mai fost in ziua 30 de mult...

Ale, imi pare rau pentru mama ta, o sa fie bine, ti-am retras bila, iti dau una alba! habar nu ai cat iti tin pumnii!

Mimi, adica ai un test pozitiv? Te rog repeta-l , dar nu Femina! Wow, ce bine ar fi! Felicitarile, cand e sigur...

Roxee, fa-ti test! test! test! Hai! Durerile spre axila sunt bune tare de tot!

Chi, de ce esti bramburita? In ce zi esti?

Cata, graficul e cum a zis Ale, nu arata cert ovulatia, ai avut crestere mare, dar nu stiu daca peste coverline! Maine se va decide, zic eu...

mirelai, bine ai venit! Cred ca ai ovulat in ziua 13! tinem pumnii...

fetelor, vreau si eu macar 3 teste pozitive, altfel nu ma justific, inseamna ca nu v-am molipsit, macar 3-4!

Laurici si Roxee, oricum zarurile au fost aruncate, la ora asta e decis, nu ramane decta sa aflati!

Mergi la inceput

Fetelor azi de dimineatza m-am simtit mai rau..am zis ca o fi vremea sau ceva(ma doare pe la ovarul drept)...am o senzatie de ud si cand am mers la baie am vazut o chestie apoasa..ce poate sa fie?de racit nu cred ca m-am racit ca am fost grijulie zilele astea...uf...daca erau semnele astea prin ziua 14-15-16 speram sa fie ceva legat de ovulatie dar azi e abia ziua 10..ieri temperatura aia nasoala 36.1,azi alta nebuneala...Cred ca v-am innebunit.

Mergi la inceput

Tonnia, io de facut o sa fac dar numai maine daca nu vin rushii! Mai astept.

Coralia, multzam pentru flori . In a cata zi esti?
pup

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Cora draga, chestia aia apoasa e perfecta, inseamna ca te pregatesti de perioada cea mai fertila, care probabil va fi peste vreo 3-4 zile !
Dupa aceea vor creste si temperaturile ... Esti pe drumul cel bun, iti tin pumnii !

Mergi la inceput

Mercic Maria sa dea Domnul sa fie asa!
Ce imi creste mie moralul cand aud vesti din astea.Maria I'm still curious la ce doctorita ai mers pana la urma?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Scuze, m-am zapacit si am uitat sa raspund: da, am fost la Polisano, la doctorita de care iti spuneam ieri...
Fara programare si fara coada. Super, nu?

Mergi la inceput