Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

In primul rand Buna Dimineta fete frumoase

Cata, cred ca Tonnia are dreptate. Cu toate ca nu stiu ce ai facut luna trecuta as vrea sa stiu ce temperaturi ai avut luna asta. Cresterea de la 36,5 la 36,8 cred ca demostreaza ovulatia. In ori ce caz trebuie sa fie 3 zile de temperatura ridicata ca sa poti fi sigura ca a fost ovulatia sau poti sa faci o monitorizare unde se vede lichidul pentru confirmare. Daca ai prestat dimineata sper sa fi prins momentul!!! Hai sa auzim de bine!

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Laurici tu ce mai faci?Nu te-am mai prea vazut ultimele zile pe forum,sper ca esti bine..Am mai postat eu un mesaj ieri ca am vazut ceva de genul ca te retragi de pe forum?Sper ca totul e Ok.Pupici si
Tania,Maria pe unde sunteti fetelor?Haideti si voi cu vesti!
la mine temperatura azi era 36.3,ieri 36.1..astept zilele "critice" sa vad daca creste.
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Buna dimineata !
Am fost azi la medic, cum spuneam... Sunt tare incantata de noua mea "descoperire", mi-a placut tare mult doctorita , ne-am inteles bine, eu plus piticii mei de pe creier si cu ea.
Mi-a pus ordine in idei, grafice, analize, simptome, acum am capul tare mare, dar o sa incerc sa ma adun, sa vad ce-am invatat si o sa va spun si voua neaparat!
Anexita nu e asa de grava, o s-o tratez bland, cu ceai si caldurica pana la sfarsitul lunii cand vedem ce am realizat.
Altfel, prolactina e mult prea mare (a iesit de doua ori 50 si ceva, fata de un max. de 19), si mi-a recomandat Bromcriptina... Ma gandesc sa merg la endo, mai intai.
Tania, iti calc pe urme, se pare. Tu cum te-ai acomodat cu tratamentul ?
Aaa, si mi-a mai spus ... ca am un col frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna dimineata fetelor frumoaselor!
Ca de obicei, eu ma trezesc mai tarziu, Cora, vad ca tu tii fruntea sus plutonului din Sibiu.

Cata si eu sunt de parere ca, daca nu a mers dupa sfaturi, s-ar putea sa merga dupa intuitie, si apoi, cateva diminetzi romantice cui strica?

roxee sper sa fie ce cred eu, ca taaaare mult mai astept o gravidutza luna asta. Cred ca zilele dinanintea rushilor sunt cele mai groaznice: eu, cel putin, sunt ca un radar ultraperformant, incercand sa prind orice semnal al corpului pe care l-as putea interpeta, bineinteles, pozitiv!

Laurici bine ai revenit! Vreo veste luna asta?

Despre mine nu prea am noutati: din ziua 15, azi fiind ziua 20, ma mentin la temperaturi de 36.8-36.9, NICI UN ALT SEMN (sini, spate etc, NIMIC!). Si pana in 10 martie mai e atat de mult!!!

Pupici

Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Tania, aici sunt pui dar nu am noutati. Astept...

coralia76, aici sunt pui. Am stat si m-am gandit ca nu pot sa las o gramada mare de fete frumoase pentru o singura neantzelegere. A trecut!

pup

"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Buna dimineata, fetelor.
Io am lipsit cu motivare, da? S-a operat mama de tiroida si am stat numai pe la spital. Asa ca nu mai dati cu bile , va rog io frumos.

Dar azi de dimineata am citit tot ce ati scris si ma bag si io ca musca-n lapte:

In primul rind, ii sint datoare lui Felicity, pentru ca m-a incurajat si sper sa aiba gura aurita si sa nu semene doau sarcini intre ele. Caci, luind in considerare precedentul, eu astept luna de luna durerile si singerarea de implantare si sanii explozivi. Dar daca ea zice ca sa nu tre' sa fie mereu la fel, incep sa-mi fac si eu sperante... Oricum, sint in ziua 27, fertlity friend zice ca voi avea un ciclu de 30 de zile, caci am ovulat ceva mai tarziu si nici un simptom. Ma doare pirlitu' asta de cap si atit. Vom vedea.

utocatalina, m-a surpins foarte mult progesteronu' tau anemic. Tu ai o lungime a fazei luteale buna si temperaturi destul de maricele... Parerea mea este sa-ti refaci analiza, se poate ca in luna in care ai facut-o sa se intimplat ceva, cine stie... Dr. nu ti-a recomandat nimic pt sustinerea progesteronului? Duphaston, utrogestan, ceva? Dupa parerea mea, asa ar fi trebuit. Daca asta e problema ta si tu nu faci nimic s-o corectezi?
M-am uitat si pe grafic si sint mai multe posibilitati: daca temperatura va creste de maine, e posibil sa fi ovulat ieri, nu astazi. Daca maine e tot 36.8 sau mai mica si de abia de poimanine creste, o sa ovulezi maine. O sa vedem, ca acum nu pot sa-ti spun mai multe.

Bun venit noilor venite (ma, rog, nou venite de cind n-am mai aparut io [rusinat]) si noilor gravidute. Si nu uitati ca tre' sa ne facem norma de bebei. Deci, la munca!

_
Toate lucrurile se intampla cu un scop | Infertilitate cauze necunoscute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Ura!Asa te vreau Laurici!Uite din partea mea.

Mariace ma bucur ca ai gasit o doctorita ca lumea in sibiul asta.Si felicitari pentru colul tau frumos.Si pentru tine.sa-mi spui amanunte de doamna doctor..E cea de la Polisano?
tania,welcome si daca ai temperaturi ridicate e de bine .O sa aiba sibiencele gravidutze pe forum curand.
Pupilici pentru toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Laurici daca nu vine...cand mai faci un test? Azi este in ziua 29, nu? Cand am facut stimulare, lungimea CM nu a fost modificata, era tot 27-28 zile. Eu nu am facut Pregnyl din simplul motiv ca la nici o stimulare ( din trei) nu m-a monitorizat, si pe atunci nu stiam sa-i cer asa ceva.

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Laurici temp mele lun asta au fost urmatoarele:
ziua a4-a.....36.8
ziua a5-a.....36.7
ziua a6-a.....36.6
ziua a7-a.......36.6
ziua a8-a......36.7
ziua a9-a......36.8
ziua a10-a.....36.7
ziua a11-a.....36.6
ziua a12-a.....36.6
ziua a13-a.....36.5
ziua a14-a..azi...36.8

Dupa cum vezi azi a fost sigura data cind a crescut cu peste 0,2..de fapt chiar 0.3 de la 36.5 la 36.8...am ovulat azi?

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Thea, azi sunt in ziua 30. Eu am normal CM la 29 zile sau cel putzin asa-l calculesc io.
Adica 29 din prima zi a CM si in ziua 30 vine sigur. Acum sunt in asteptate. Sanii nu ma mai dor deci...astept rushii. In cazul in care intarzie inseamna ca am o dereglare ceea ce inseamna alta belea.

pup

-Theodore Roosevelt

laurici

Mergi la inceput