Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16

Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16 | Autor: Roxee

Link direct la acest mesaj

Buna dimineata, fetele!
Bun venit la un nou capitol .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Da Laurici asa sa faci..poate reusim sa ne dam seama ce este cu progesteronul mic ca eu nu prea imi dau seama ce este...nici nu am crezut ca am probleme pina nu am vazut rezultatul analizelor..acum trebuie sa vad ce se poate face de acum incolo...de luna viitoare..Antonia eu chiar nu pricep de ce nu sunt chemata si dupa ovulatie la monitorizare..nici nu mai stiu cum sa fac...ma mai gindesc ...pina atunci prestez..poate ..poate..Coralia76..eu stiu ce este semn bun daca scade in ziua a 9-a sau a 10-a dupa ovulatie dar dupa aia creste iar..iti tin pumnii...Roxee scumpa tu cum stai? Daca citesti ai sa vezi ca eu am avut parte de niste surprize neplacute la cabinet...Taniasi la mine a oscilat luna trecuta dupa ovulatie asa ca nu stiu ce sa-ti mai zic..poate te ajuta alte fete mai intelepte!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

quote:
Originally posted by tania-z

Uf, mai fetelor, iar am ajuns tarziu, cand voi deja ati umplut
2 pagini! Laurici cred ca a si ajuns la Fagaras pana am ajuns eu la birou.
Cata - cel putin la Sibiu, baba ta e superba: soare, cer senin si o zapada stralucitoare!

Vin si eu cu o alta nelamurire, ca toate incepatoarele care, vorba Mariei, va asteapta mesajele cu sufletul la gura:
Sunt in ziua 19, se pare ca ovulatie a fost pe 15. De atunci (sunt 4 zile), numai temperaturi crescute: 36.8-36.9. Ce sa insemna asta, voi ca parere avetzi?
Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Tania, evolutia asta indica faptul ca a existat cu siguranta ovulatie, daca cresterea de temperatura din ziua 15 a fost cel putin semnificativa: asa cum spuneam ieri, de la 2 pana la 4 liniute si mai mult.

Si pe la Mures baba Catalinei e faina.
Cata draga, am citit...ti-am si raspuns .

La mine e ziua 26, temperatura 37.11. Vineri o fi, n-o fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Oauuu Roxee ce veste buna mi-ai dat!!!!
Intr-adevar, in ziua 15 a crescut cu 4 liniutze.

Pupici multi, multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Am trecut si eu la nou capitol.Catanu sunt in a 9 zi dupa ovulatie sunt in a 9 zi a ciclului(rusii au venit in 22 februarie)..si m-am trezit cu temperatura asta mica ca pana acum era 36.4,36.6.
Taniaai un PM de la mine.
Din cate spuneti voi nu ar trebui sa ma ingrijorez ca mi-a scazut temperatura nu?Ca sa fie de bine in urmatoarele zile ar trebui sa creasca?
Pupilici.

Mergi la inceput

Tania, sa dea Doamne-Doamne sa fie de bine si sa ti se-arate ceva luna asta...un bb .
Coralia, la un cm de 28 de zile ar trebui sa inregistrezi acea crestere de temp in jurul zilei 14- ca o fi 12,13, ca o fi 14,15 ...asta depinde deja de organismul tau si numa' de el!
Cat despre intervalul in care trebuie sa se incadreze cresterea de temp care sa confirme ca ovulatia a fost, ei bine...despre asta i-am scris Taniei inainte...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_dumy spune:

Buna fetelor,
sunt si eu noua pe aici si am nevoie de o parere, e prima luna in care imi iau temperatura si am citit la voi ca dupa ovulatie ar tb sa creasca temp cu minim 2 liniute, dar la mine am observat aceasta crestere abia in ziua 21 :
ziua 6=36.5
ziua 7=36.5
ziua 8=36.5
ziua 9=36.5
ziua 10=36.6
ziua 11=36.5
ziua 12=36.6
ziua 13=36.6
ziua 14=36.7
ziua 15=36.8
ziua 16=36.9
ziua 17=36.9
ziua 18=36.9
ziua 19=36.8
ziua 20=36.7
ziua 21=36.9
ziua 22=37.0

azi e ziua a 22 de la CM (9 feb) care vine cam la 28 de zile.
de la sfarsitul lui octombrie am oprit anticonceptionalele-marvelon pe care le-am luat timp de 4 ani.
din ziua 11 tot am dureri de burta ca inainte de CM.
voi in ce zi credeti ca am avut ovulatia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Multumesc roxee de amanunte.O sa monitorizez in continuare sa vad ce se intampla cu temperatura mea ca pana acum mi-a dat prima.
Laurici am vazut acum un mesaj de al tau din 28 de pe aspirante optimiste si ziceai ca te retragi de pe forum??Si am tot cautat sa vad cine a dat mesajul ala cu "gravide la cap" si nu am gasit...Eu zic ca avem mare nevoie una de alta,o incurajare la momentul potrivit face mai mult decat orice.Sper ca am vazut eu aiurea si ca voi mai vedea mesaje de la tine pe forum.De la minesi multi.
Pentru toate fetele pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Coralia76...daca esti in ziua a9-a de cm...nu ai de ce sa-ti faci probleme si eu am patit la fel..a scazut in ultimile zile de la 36.8 la 36.6...36.6...si azi 36.5...in ziua a 13-a...principalul este sa creasca cu cel putin 0,2 ca sa aiba loc ovulatia...dupa care sa se mentina ridicata...

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Antonia iti doresc numa' lucruri bune . Si sa ai o sarcina usoara. Tu ai greturi? Cum se manifesta sarcina ta la 6 sapt si ceva? Ai vreodata de cand ai ramas insarcinata? Si cand ti-ai facut testul? Ai asteptat sa-ti intarzie ciclul, banuiesc.
Tu, scuze ca te zapacesc cu atatea intrebari, eu sper sa ma molipsesc de la tine si sa te "copiez" . Eu mai am emotii azi, maine si poimaine. Poate ca si sambata, desi mie daca e sa-mi vina cm, imi vine la 28 de zile fix. Temperatura e buna... Cand ma gandesc ca azi dimineata le spuneam fetelor ca-s linistita, ca n-am emotii... iaca, au trecut abia cateva ceasuri de atunci si deja inregistrez modificari majore, deja sunt agitata ca un .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Roxee, draga, poate faci si tu o iesire din oras sa te racoresti. Iti inteleg tensiunea, ca si eu cred ca as trepida ca o sina stricata. Cum ai rezistat sa nu faci testul?????
Tania

Mergi la inceput