Endometru, ovulatie, temperaturi - monitorizare 16

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Tania, eu nu-mi fac testul daca nu-mi intarzie cm cel putin doua zile. Am la activ o gramada de dezamagiri cauzate de vederea testelor negative. Asa ca m-am "autoeducat" in sensul asta. Daca va fi sa fie - - primul test am sa-l fac luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Roxee..fa-ti testul...eu as fugi cu viteza luminii.Deci o sa avem gravidutze si luna asta.hai ca vedeti voi fetelor ca pana la urma plecam toate de aici.M-ati mai linsitit ca nu e de rau ca mi-a scazut temperatura sa brusc...acum astept urmatoarele zile sa vad cum evolueaza.
Tania nici tu nu mai ai mult pana la test.Vezi ca mai ai un PM.
Maria tu cum esti?
Cata thx pentru ca m-ai lamurit.
Pupilici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Suna extrem de rational ceea ce spui, doar ca eu sunt o nebuna - si eu cu dezamagiri la activ - care, probabil, va avea nevoie de toate argumentele din lume inainte de CM pentru a NU-SI FACE testul!
E bine ca te tii pe pozitii, doamne da sa se lase cu burtici!!!

Tania
http://community.webshots.com/album/284896936zAybVu?937

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxee spune:

Tania... Coralia esti o draguta!
Si totusi, am s-astept pana luni... daca nu m-oi razgandi, ca voi chiar ma bagati in priza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Mimi, bine ai venit! Cred ca ai avut ovulatie cam prin zilele 13-14! Parerea mea. Arata foarte bine temperaturile! Bafta!

Roxee, mie mi-a iesit pozitiv incredibil de repede, cam in a 25-a zi de la UM, de la ovulatie nu stiu cate zile au fost! Cam cu 4-5 zile inainte de data la care ar fi trebuit sa vina! nu am greturi inca! Ma simt bine in general! Mai facusem un test cu 2 zile inainte si a fost negativ! Bafta multa! iti tin pumnii stransi!

Chiiii si Aleeeee si Rucsiiiii, unde sunteti????!!!!??!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am rezultatul la PAP...este CII cu o flora cu o formula leucocitara pe care o tratam cu ovulele pe care mi le-a dat doctorita...ura...am scapat de o grija!!!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Bravo Cata bine ca totul e OK.Deci tu acum esti in ziua 13?La tine cam cate zile are ciclul?
Bun venit Mimi..cat despre temperaturi..si eu sunt noua in domeniul asta..lasa ca o sa te lamureasca fetele mai cu experienta in domeniu.
Maria unde ai disparut?
Tonniaai avut ceva semne speciale care te-au determinat sa faci testul asa repede?temperatura ta cum a evoluat in luna cand ai ramas gravidutza?
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Dar ati scris ceva, nu gluma, cat am umblat eu dupa doctori !
Mimi, si eu as spune ca si Tonnia: prin ziua 13 a avut loc. Asa zice si teoria: ultima zi dinainte de cresterea temperaturii, care crestere sa fie sustinuta pe parcursul mai multor zile. Plus experienta nepretuita a Tonniei .

Eu, pe doctora n-am mai prins-o azi , maine sper sa fiu mai pe faza. Intre timp, sunt incordata ca un arc la cea mai mica intepatura si n-am presimtiri prea bune...
Voi stiti un antiinflamator "safe" pe care l-as putea lua pana atunci, avant in vedere ca azi e ziua 19, si daca cumva ... ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Coralia76...ciclu meu are 27 de zile...si in general am ovulat prin ziua 12 sau 13...acum sunt in ziua a13-a, dar nu cred ca voi ovula pina vineri...oricum o sa o ascult pe Antonia si o sa prestez pentru linistea mea...tu ai tot ciclu regulat?? Maria Alexia nu stiu, nu ma pricep, poate sunt fete mai care te pot ajuta!

Sa nu depunem armele si vom reusi! Cata

Mergi la inceput

Cataal meu ciclu are 30 de zile(variaza intre 30-32,dar ultimele 3 luni a venit la 30)...teoretic la mine ar trebui sa fie ovulatia prin ziua 15,16 dupa calculele mele...Am incercat sa fac rost de ceva teste de ovulatie ,dar la noi in Sibiu la Sensiblu nu au inca,iar la alte farmacii n-am intrebat ca banuiesc ca nu au...Fiind prima luna cu termometrul ma agit pentru fiecare chestie..probabil dupa ce o sa "prind" experienta...nu o sa mai reactionez asa.
Va pe toate.

Mergi la inceput