Bebelusi de sept-oct 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nici eu!!!! Sunt spume pe ei!

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Auzi, oare sa fi gasit ceva contrafacut... orice e posibil la noi. ma gandesc ca nici nu i-ai luat in punga, nu? Parca asa ai zis la inceput.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu. Pentru ca mai am cativa din aia vechi, dar nu suficienti pana sambata, am luat 12 bucati, la bucata, dar de la farmacie.

Cristina si Alexandra(30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Dragelor, multumesc mult pentru raspunsurile voastre si pentru incurajari.

Da, Alexia a mancat bine chiar si cu biberonul pana am ajuns sa pasez toate legumele si pireul a devenit probabil cam gros ( cineva spunea de lapte batut - cred ca e buna comparatia )
Intr-adevar trage de 2 ori din biberon si incepe sa urle.
I-am intrerupt ieri pireul si voi incerca din nou sambata.
Astazi i-a dat mama o lingurita de mar ras ( pulpa cu suc ) si a mancat cu placere. Cantitatea dintr-o lingurita i-a impartit-o in doua si la a doua lingurita a deschis singurica gurita si a primit cu placere alimentul.

voi vedea ce se intampla sambata.

apropo de greutate si eu mai am de dat jos o burtica si 7 kg. Acum am 58 kg.

va pup si multumesc

Cristina mamica de Alexuta - Morcovuta

Mergi la inceput

Cristina, dupa cum zicea si Mihaela, poate se enerveaza ca nu ii curge din biberon. Pana sa ii pui si legumele pasate ii curgea mult mai repede din biberon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Salut!
Aissa si io folosesc Pampers (made in germany) si am surprize nu rareori ca ba i iese kk sau pipi ... acuma sa nu mi spuneti ca nu i pun bine pampersu sau ca l tin prea mult ca nu i cazu ... da m-am obisnuit ca doar spala masina de spalat.
Ieri intrebam referitor la constipatie da vaz ca nimeni nu s -a confruntat cu probl asta sau poate nu a avut chef sa mi raspunda .
Folositi ceva calmante pt gingii? Ieri i am cerut pediatrului sa mi dea ceva si mi a zis ca ori cu ori fara tot va plange asa ca nu mi a dat nimic . Io as incerca Dentinox are cineva experienta cu el ?

mari

Mergi la inceput

Mari, eu pentru constipatie ii dau ceai de musetel si multe sucuri (mar cu portocala). Incerc sa elimin in ziua respectiva toate alimentle care strang la burtica, gen: banana, mar ras, carne si chiar si cartoful care baloneaza. De asemeni intrerup si cerealele cu mar sau banane.
Daca nu face deloc in ziua respectiva si se screme fara rezultat, atunci o sitimulez cu un supozitor.

I-am mai pus si in mancare cate 2 lingurite de Humana lactoza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns timea spune:

Salutare!

Noi la fel adica mergem cu constipatia inainte:( Ea face cu scremete, scancete cate un bob de cafea... mai o ajut cu supozitor de glicerina... Voi ce stiti, da dependenta?
Am inceput sa-i dau ceai de colici, altfel nu-mi bea nici un lichid. Problema mea este ca aproape s-a terminat, am luat plantele dar parca nu are acelasi gust si nu-i place. Cine are ceai de colici de la Plafar sa-mi scrie compzitia ca-s disperata.

In rest stam tot mai bine in fundic, pe burta nici gand, cum o pun e pe spate. In permanenta zgarti toate obiectele pe care le poate atinge, cred ca-i modul ei de a face cunostinata:)

Numai bine,

Timea si Mara 10 sept. 2004
http://community.webshots.com/user/timea2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nature spune:

Dragele mele, dati-mi voie sa va vand un pont de milioane: am incercat sa folosesc Pampers, Huggies si Happy.Ei bine, Happy au fost cele mai bune scutece.Nu miros a medicament ( asa cum mi se pare mie ca miros scutecele Pampers), absorb FOARTE bine tot, ILinca e uscata tot timpul si e foarte multumita.In plus, un pachet de 98 de bucati costa cam 470.000 lei, fata de Pampers care e mult peste 600.000.IN COra au destul de des promotie la Happy, si se intampla sa iau bax-ul de 98 buc cu doar 400.000!!!!!!!

Ar trebui sa-mi dea procent din vanzari, astia de la Happy, ca l-am recomandat tuturor prietenelor cu bebei!!!De exemplu, toate mamicile de la noi din parc foloseau inainte Pampers si toate folosesc acum Happy si sunt foarte multumite.Mergeti pe mana mea si incercati-le.

Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Timea, compozitia ceaiului de colici de la plafar este (copii de pe cutie):
Chamomillae Flors - floare de musetel
Menthae Herba - iarba de menta
Coriandri Fructus - fruct de coriandru
Foeniculi Fructus - fruct de fenicul
nu scrie in ce raport sunt in amestec...

fetele mele

Mergi la inceput