Dragi mamici, tatici, bunici, bone, etc.
Noi asteptam serbarea de 8 Martie cu mare nerabdare.
Dar eu sunt suparatica pt. ca nu le-a cerut educatoarea costume speciale. As fi vrut sa fie ghiocei, branduse, mai stiu eu ce, dar sa se vada ca e serbare. Si la Craciun tot asa a fost, fara costume. Fiecare s-a imbracat cum a vrut. Eu i-am facut o rochita alba f. frumoasa si i-am spus ca e printesa. Dar asta am zis eu, nici vorba de ceva personaj din poveste.
Acum la fel. Fiecare sa se imbrace cu ce are. Eu tin minte ca in urma cu 30 si ceva de ani eram buburuza si eram tare incantata ca mi-a facut mama costumas. N-o sa uit niciodata. Andrada nici nu stie de personaje, desi la toamna merge grupa pregatitoare. Are o poezie despre mama si cantecele si atat. Nu stiu poate am nimerit eu la o gradinita mai slaba??? sunt dezamagita rau!
Eu inteleg ca sunt cheltuieli cu costumasele, dar copilaria copiilor nostri trebuie sa fie o amintire frumoasa.
Antonela & Andrada
Te inteleg intr-un fel ca esti suparata. Dar pe de alta parte nu toti parintii au timp sa faca tot felul de costumase pentru copiii lor.
Eu chiar m-am bucurat cind la serbarea de Mos Craciun lui Vlad nu a trebuit sa-i facem costumas. Eu nu sunt talentata sa croiesc, nici nu am croitoreasa pt. mine ca imi cumpar totul gata facut..ar fi fost o mare bataie de cap sa trebuiasca sa ii fac costumas.
Ma gindesc ca poate de asta educatoarea fetitei tale nu v-a cerut costumase la serbare.
Lasa supararea deoparte si bucura-te de serbare si de fetita ta:-)
Anca
Nu fi suparta ca mai aveti timp. Uite nepotelul meu a avut serbare cu costumase doar cand a terminat gradinita. Pana atunci nu, iar educatoare le explica paintilor ca sunt prea mici.
Apoi la scoala in fiecare an a avut serbare cu costumase.
Eu zic sa mai astepti. pana va termina si clasa a IV-a o sa tot faci costumase
tnicoleta
cum adica prea mici...maria are 2 ani si 3 luni si la serbare acum va fi floricica. De costume s-a ocupat gradinita, nici nu l-am vazut (doar am cotizat)