Mamici de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

'Neatza burtici,
Katink,si mie imi curge sange din nas destul de des,cica este normal la 16-17-18 saptamani,dar se opreste la un moment dat
Fetelor,am auzit ieri la un post de radio ca cercetatorii americani au descoperit ca bebeii nascuti de femei insarcinate care au consumat mult peste in timpul sarcinii sunt mult mai inteligenti decat cei care n-au primit acelasi tratament ! Deci,la peste inainte !!!
Si inca o chestie : intrati pe www.reclama.ro . Gasiti acolo ce face bebeul vostru in burtica in fiecare saptamana.Pe mine m-a amuzat teribil cand a citit,de ex.,ca in saptamana 16,are unghiutele formate si sughite !.Manca-l-ar mama !

Va pup pe burtici!

Cocoloasha,mamica de cocolosh 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peca spune:

neata fetele!

la alimente nici eu nu ma retin...manan ce imi este pofta....am intrebat pe dr. daca este ceva ce NU am voie sa mananc....s-au uitat surprins la mine "de ce NU...voie"? i-am explicat eu asa in mare..mi-a zambit si mi-a spus: sarcina nu este o boala...la care trebuie sa tii dieta....este o placere....poti sa faci si sa mananci tot ce iti face placere....atata timp cat te simti bine si iti cade bine....
la sport/miscare la fel: daca am chef sa fug sa fug, daca am chef de bicicleta atunci sa.....dar in orice fac.....sa nu imi epuizez la limita corpul....

sangerari? cu nasul pana acum nu am avut probleme...doar cu gingiile....in schimb de 3 nopti am alta problema....nu stiu daca ar avea legatura cu sarcina.....da mi se pare ciudat:

ma prind in somn carceii la picioare....asta a fost a 3-a nopate consecutiva....si nu am facut peste zi nimic care sa pot spune m-a obosit(ca umblat mult/sau stat in picoare)....culmea e ca eu daca ii amintesc sa ma fi "prins carceii" in toata viata mea de 5 ori e mult....iar acum...!

s-a mai intamplat asa ceva cuiva? stiti vre-o explicatie logica?

eu va doresc o zi buna!

peca

_
http://community.webshots.com/user/peclitza

Mergi la inceput

Site-ul este "reclama".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orca spune:

Apropo de gingiile care sangereaza eu am rezolvat (aproape de tot) problema folosind periuta de dinti soft, pasta de dinti cu fluor (Sensodyne) si guma de mestecat (Orbit cu granule).

La Iosup la Diagnosis nu a inregistrat nimeni, nu se poate inregistra? ca eu numai acolo am reusit sa-mi fac programarea...

Mergi la inceput

Imi pare rau ca nu va pot spune site-ul.....si imi cer scuze daca am facut ceva ce nu trebuia....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna dimineata!!!

Cocoloasha,
multumim, dar eu nu vad unde scrie de gravide? Intra o pagina ziare.ro ...

Pentru cele care inca nu au descoperit, exista si aici "Odiseea sarcinii in 40 de saptamani", aici: http://www.desprecopii.com/info.asp?id=135

Peca,
am citit eu ceva de carcei, dar din pacate nu stiu sa iti explic de ce, doar ca poti sa ai carcei in sarcina... o sa ma mai uit si daca regasesc unde am citit iti scriu.

O zi buna,
Katink sapt.18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Buna dimineata burtici si bebici!
Pisi Ella, noi am inregistrat-o pe Daria pe caseta vreo 23 de minute cat a durat eco, dar a venit tati cu camera video si ......a filmat monitorul si tot ce zicea nenea dr.Iosup, deci daca ai o camera video sau poti imprumuta una..nu zice nimeni nimic...poti filma gratis (ca sa zic asa).
Cinpe mine eco de 1 trimestru adica de saptamana 13+1 zi m-a costat la Diagnosis 1.670.000, desi cand m-am programat mi-au zis ca e 1.250.000, asta la Iosup. La Pop habar n-am dar am inteles c-ar fi chiar mai scump! Eco de trim 2 o s-o fac pe 5 aprilie, tot la Iosup;asta am inteles c-ar fi vreo 2 milioane.....dar precis o sa ma duc cu cel putin 500.000 in plus la mine...ca .....nu se stie, poate se schimba preturile!

16+2 si Daria

Irda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Nici o grija Cocoloasha, nu te mai scuza atata, multumim ca te-ai gandit si la noi

Numai bine,
Katink sapt.18

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

Buna dimineata!

noi am fost aseara la Iosup la Diagnosis eco morfologica 22 saptamani, tati a inregistra cu o camera video imprumutata si ne-a costat 1.840.000 cu reducere de 10% pt ca am card diagnosis.
Dl dr a fost tacut pe tot parcursul consultatiei fapt care pe mine m-a stresat ingrozitor...concluzie: avem un baietel sanatos de 18cm si 481+-71 gr; aveam intentia sa va scriu toate observatiile scrise de Iosup dar am uitat foaia acasa (ca sa putem compara masuratorile facute etc).

O zi excelenta!

22 saptamani

Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

peca si eu am patit de cateva ori chestia cu carceii la picioare...pana nu ma dau jos din pat nu-mi trece durerea!!
ce o fi si asta???

Gia

Mergi la inceput