Mamici de iulie-august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 6
AC spune:
Irina iau vitamine prescrise pentru burtici, cred ca au fier...nu stiu de au Ca!? O sa ma uit. De ce, e bine sau rau Ca?
Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005
blackpanterro spune:
Andreea sunt sigura ca nu vitaminele sunt problema.Vitaminele pe care le iau eu contin si calciu 200mg ce reprezinta 15% si pana acum nu am avut nici o problema(am luat vitamine de la inceput cand am aflat ca sunt insarcinata - 6sapt).Bebe e sanatos si creste normal.Doctorul mi-a spus ca totul este normal.
Sunt sigura ca se va redresa, continua sa mananci normal si sa iei vitaminele si totul va fi bine.
Adriana si Aidan 22sapt+3zile
blackpanterro spune:
Nici o problema Andreea.... stii in cartea mea -"What to expect when you're expecting"-spune ca cele mai multe probleme in sarcina sunt create de propriile noastre griji, frici.Tot ce trebuie sa facem este sa nu ne stresam mai mult decat trebuie :).Pentru asta eu mi-am comandat un dvd cu yoga si unul cu prenatal pilates - ma voi relaxa si tonifica hihi
Am vazut ca amandoua avem baieti si se vor naste pe 4 iulie.Adevarati patrioti sa se nasca de ziua independentei - hehe
AC spune:
Era si un film Born on the 4-th of July? Dar habar n-am despre ce era vorba in el.
Adriana... am mai trait o nastre prematura si...nu mai vreau. Da las ca poate fiind baietel o fi mai rabdator, nu?
Andreea si galusca si ghemotocul asteptat pe 4 iulie 2005
blackpanterro spune:
Soacra mea a avut 6 copii, baietii au fost tarzii amandoi, a trebuit doctorul sa ii induca.Asa spun toti ca baietii sunt mai lenesi ca fetele.Oricum parerea mea este ca nu marimea bebelui determina nasterea prematura.Eu zic sa nu iti faci griji ca mai mult rau iti faci.Fi linistita, va fi bine.
pisi_ella spune:
Buna, mamici cu burtici!
A propos de echo la dr. Pop si de inregistrarea pe caseta video...Am facut eu la prima sarcina (acum 2 ani si un pic)...Am platit 50.000 lei in plus, parca! M-am dus cu o caseta video obisnuita. Mai, nu va asteptati la cine stie ce! Eu ma gandeam ca o sa se vada ca la televizor ....Hm! Da' de unde! Se vede mai bine ca la o echo obisnuita, insa nu e nici pe departe ce ma asteptam! Sau poate acum o fi aparatura mai performanta....cine stie?!
Deci numai dr Pop inregistreaza pe caseta?? Eu sunt programata la Iosup...Da' de ce oare??? Ce nasol!!!!!! Vroiam sa-l am si pe bb 2 pe caseta!!!!! Uufff!!!!
Mie nu-mi curge sange din nas, in schimb imi sangereaza RAAAUUU gingiile cand ma spal pe dinti!!! Sotzu' meu rade de mine cand ma vede scuipand spuma sau apa din gura si ma intreaba de unde mi-am cumparat pasta de dinti ROSIE , ca e tare misto!!!! Gingiile mele sunt mereu rosii si iritate...Cum mananc ceva mai tare....un mar, de exemplu...imediat incepe sa-mi curga sange!! Si la prima sarcina am avut problema asta, insa doar in primele 3-4 luni...
AC, multa sanatate, tie si la bb! Stai linistita, bb e ok! O sa vezi!
In rest.....burta mea creste si tot creste!!! O sa pun in curand poze pe site cu burta mea, sa vedeti daca nu vi se pare enorma!!! De la o zi la alta creste!! Abia astept sa ma duc si eu la echo morfologica, peste o luna! Sa vad cam cat cantareste! Asta ma intereseaza pe mine!
In legatura cu alimentele "interzise"....Eu mananc numai produse lactate pasteurizate, si tot mi-a iesit listeria la analize!!! Maine sau poimaine ma duc sa repet analiza. De la ce oare??? Stiti, am mai mancat pateuri cu branza de la patiserie....Se poate sa fi fost ceva in neregula cu branza aia?? Ca alta explicatie nu gasesc...
Va pupam,
_Ella, Emma & din burtica
http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx
cin spune:
Neata burticute..ce mai faceti?
Delia si Monica...cat va costa eco la Diagnosis? Difera pretul intre dr. Pop si dr Iosup?? aveti idee...difera si ecograful fata de cel de la CMU???
Pisi_Ella...si eu am problema cu sangeratul gingiilor de mult...si vad ca nu da semne sa se potoleasca...din nas nu mi-a curs niciodata
Aseara ne-am jucat cu bebe...si tati a fost tare fericit ca l-a simtit pe bebe...l-a mai simtit el o sigura data acum vreo 2 sapt, dar de atunci numa' mami l-a simtit...abia astept sa merg maine la medic...mi-e atat de dor de bebe...abia astept sa-l vad...ma tot uit la poza de la 12 sapt. si mi se face si mai dor ...
Tia spune:
quote:
Originally posted by pisi_ella
Deci numai dr Pop inregistreaza pe caseta?? Eu sunt programata la Iosup...Da' de ce oare??? Ce nasol!!!!!! Vroiam sa-l am si pe bb 2 pe caseta!!!!! Uufff!!!!
poti inregistra pe bb pe caseta la Iosup, la CMU
19+