Mamici de iulie-august 2005 (16)
Raspunsuri - Pagina 11
blackpanterro spune:
Ar fi ceva-
hihi...dar daca baietelul meu va fi ca si tatal lui va sta in burtica mult si bine.Ti-am spus el a intarziat asa de mult ca doctorii a trebuit sa o induca pe soacra mea ![]()
Oricum sper sa fie bine, sa se nasca dupa 38sapt si sa fie sanatos, asta este tot ce imi doresc![]()
Adriana si Aidan 22sapt+3zile
peca spune:
cris.ana si daneza13 bine ati venit .Sa auzim numai de bine !
ieri am fost si mi-am cumparat pantaloni de gravide
....nu au burta aceea imensa din material....ci sunt oarecum ovali...sa vina sub burta.....dar am ramas tare demoralizata....ca nu am din ce alege...
desi talia nu mi-a crescut decat cu 10 cm...iar burtica abia se vede...pantalonii care ii am nu ma mai cuprind bine sau ma strag putin...
mai ca mi-au dat lacrimile uitandu-ma la pantalonii aia.....nu stiu cine i-a creat...dar parca si-a batut joc de noi....oricum abia asteot sa vina caldura....si ma dau pe fuste....cu toate ca nu prea imi plac....caci alea pot sa fie cele normale elastice...si le purtam sub burta!
voi cum stati la capitolul imbracaminte?
peca 
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
brianamica spune:
Stiu ca s-a mai intrebat pe aici, si imi pare tare rau ca nu am dat atentie
, insa am si eu nevoie de un pic de ajutor. Cum pot sa merg la Dr Herghelegiu la ecografie?? Unde poate fi gasit, la ce policilinica ...
Uite ieri mi-a sugerat doctora ca prin iunie sa fac eco neaparat la Dl Herghelegiu .....
Multumesc frumos de informatii.![]()
Briana
si 
cocoloasha spune:
Cris_ana si daneza13 bine ati venit !

Mai fetelor, a avut cineva probleme cu rinichii inainte de sarcina? Pentru ca eu am avut si acum ma cam supara unul.....stiti vreun remediu permis in sarcina?
Pentru bucurestence - am auzit ca in magazinul Vitan e un raion(sau mai multe) cu hainute pentru gravidutze,dar mai ales,am auzit de niscai salopete reglabile,care la o adica, pot fi purtate in toate lunile de sarcina si dupa ! 
Voi ce stiti de baile in cada ? Sunt permise sau nu? Eu stiu ca sunt,dar nu fiebinti....
Cocoloasha,mamica de cocolosh 17+
corbioana spune:
Buna dimineata!!! 
Peca si eu am ceva batai de cap cu hainele, inca nu am gasit nimic special sa-mi cumpar asa ca port ce am (ce-mi vine de fapt...) adica am o singura pereche de pantaloni stretc cu talia joasa care inca ma mai incap si mai iau raiatii cu talia joasa numai ca-i inchei putin si pun la nasture un elastic de par si evident pun o bluza mai lunga...ce sa facem...Eu una aici oricum nu gagsesc haine de mamici. Sper ca sapt viitoare sa gasesc ceva la Bucuresti, dar oricum nu mai are sens de-acum sa mai bag banii decat in ceva mai subtire, de primavara. Pana atunci ne descurcam cu ce avem prin dulap...greu...dar asta e...
Cocoloasha pt. baie cel mai bine e sa-ti consulti medicul. Mie de ex., pt ca am avut probleme, mi-a spus clar dr. mea ca nu am voie sa fac decat dus si nu fierbinte! Trebuie sa vezi, dar in tot cazul sa nu faci fierbinte!
O zi buna!
Ioana
21 S
anis spune:
'Neata burtici,
Despre magazine, da si la Mag. Titan, dar la Victoriei am vazut eu lucruri dragutze.Ca de ex, ala de pe Dorobantii...niste uratenii....
Baia in cada stiu ca la cele fara probleme e permisa, sa nu fie fierbinte si sa nu sa stea mult.
Daca citesc din carte, ei zic ca nu sunt permise...eu una fac dus oricum, ca sa nu ma doara capul.
AniS
si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
mitub spune:
Anis am vazut ca ieri a incercat o fata sa puna un link si i-a aparut ca reclama, deci asta a fost motivul pentru care am dat copy paste.
Oricum, era de pe site-ul Eva...articol scris de dr. Tutunaru...am vazut ca el e foarte relaxat in privinta kilogramelor...
Bebbe al meu e tot mai activ, iar eu ma simt mai linishtita. Burtica ma mai doare, am observat ca daca ma enervez la servici e chiar nasol...Am vorbit cu seful sa imi reduc programul la 6 ore zilnic, deci voi sta o zi pe saptamana acasa.
Eu am hotarat ca pana ce intram bine in primavara nu imi mai iau nimic de imbracat, incap fara probleme in blugisorii de graviduta inca vreo doua luni (acum depinde si cat o sa ma fac) plus in cei normali cu un nasture descheiat. Si mai am o rochie de blugi care banui ca mi-ar veni...stau cumintica deci pana se baga marfa ;).
Pupicim,
Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 18 saptamani + (DPN 1 august)
anis spune:
Da..Mitub asa e.Tu unde stai? Am senzatia ca ne stim de pe undeva..nu stiu de ce...
Vorbea cineva de intalnire...eu zic ,sa se incalzeasca si sa facem adunarea!
AniS
si bebelina mea dulce 17+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Fetelor din Bucuresti, sapt. viitoare voi trage si eu o fuga prin capitala cu sotul meu. Imi spuneti si mie unde gasesc sigur ceva nu prea scump dar dragut de imbracat pt. primavara, ma refer la haine de gravidute evident, niste sarafane ceva colorat, nu vreau lucruri seriose, sau de babe
dar nici nu vreau sa arunc banii pe lucruri care le folosesc doar o luna.
A fost careva recent prin Carrefour? Ca noi mereu facem o tura de cheltuieli pe acolo cand ajungem in Bucuresti. Se gaseste oare ceva si pe acolo? Dar in Mall? sau acolo sunt scumpe rau?
Va multumesc de ajutor! 

Ioana
21 S
Monica-Elena spune:
Briana pe dr Herghelegiu il gasesti la clinina medsana(www.medsana.ro) si la clinica Sanador.
Ioana eu nu am vazut nimic dragut de gravide nici la Carrefour si nici la Cora.Incearca la magazinul Victoria unde zic fetele.
Delia buna idee cu intalnirea dar sa se faca cald afara.
Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.