Mamici de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

hop si eu la listuta!

junior , um -10 noiembrie , dpn -24 aug 2005 cluj

apropo de miscari eu sunt la a doua burtica si cu prima am simtit doar la 20 sapt si ...se simte perfect diferenta fata de ceea ce simtim de obicei.
Acum la 16 sapt deja simt dar nu stiu ce este si am dureri de burtica pe linga ca mi-e frica .... pentru ca am administrat la inceput ampicilina din cauza unei viroze urate care sper sa-mi ajute Doamne Doamne sa nu-l fi afectat pe junior.
Cand ati facut triplu test ? In ce consta ? luminati-ma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Monica merci de raspuns! Unde este magazinul Victoria? Prin ce zona? ca sa stiu sa explic acolo.

Pupici.

Ioana
21 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

cocoloasho,

oare am inteles bine, tu stii deja ca ai baietel ?
suntem apropiate ca varsta a sarcinii dar mie nu mi-a spus inca nimic, chiar si data nasterii mi se pare prost calculata
deoarece eu mi-am calculat 17 aug si dr a spus 24 aug. Ce sa mai cred?

Apropo de haine, chiar ieri am cumparat o salopeta draguta , reglabila si m-am simtit ca in puf in ea. dar... sunt in Cluj .

Sarcina usoara tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Un magazin de este la piata Sf. Gheorghe, pe langa magazinul Cocor, unde intorc tramvaiele (21). E dragutel, iar hainutele chiar se potrivesc; pantalonii sunt largi doar la burta, nu si in jos pe picior.

Magazinul Victoria se afla pe Calea Victoriei, intre Piata Universitatii si Piata Natiunilor Unite.

Cat despre intalnire, poate ar fi bine sa stabilim de pe acum o data, ca sa prinda de veste si burticutele care intra mai rar pe forum. Am auzit ca peste inca o saptamana se incalzeste. Ce ziceti de we 19-20?
Oricum ar fi prima din mai multe intalniri, nu?

Am o rugamite, care s-a mai exprimat aici. Scrieti-va de fiecare data varsta sarcinii. Sau macar atunci cand povestiti de anumite simptome noi. Ne ajuta pe cele care citim sa intelegem mai bine ce vi se intampla.

Andy si 18 sapt.+

Mergi la inceput

Merci Andreea deci este chiar in Calea Victoriei. Sper sa ajung acolo atunci.

Ioana
21 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Ioana este intre Casa de moda Venus si Cecul mare mai precis.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Multumesc Monica, sper sa ajung la acest magazin si sa-mi iau si eu ceva dragut.

Ioana
21 S

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Salutare fetelor!
Ajutati-ma si pe mine cu un sfat. De cateva zile nu stiu ce sa mai mananc din cauza arsurilor. Aseara de exemplu am mancat pilaf si de-abia am adormit din cauza arsurilor. Voi ce mancati?

acusor 15 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Co. spune:

Mie imi trec arsurile cu popcorn, pe care mi-l fac acasa si nu pun multa sare...

Ioana & Co.

Dariuselul mititelul 1 anisor & bb mic din burtic 22s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Acusor...incearca cu lapte....laptele calmeaza arsurile...Eu la prima sarcina aveam arsuri tot timpul, indiferent ce mancam! Cu lapte imi mai treceau...Doamne ajuta, la sarcina asta pana acum m-a ferit Dumnezeu!

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/album/137335800njwMrx

Mergi la inceput