Mamici de iulie-august 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Saru'mana de raspuns fetelor. Sa inteleg ca dupa ce mananc sa ma "dreg" cu o cana de lapte ca sa-mi treaca arsurile? Mi-e cam greu sa mananc doar cartofi care cica n-ar produce arsuri. Pana la urma le suport si p-astea atata timp cat e bebe sanatos.

acusor 15sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocoloasha spune:

Buna Ella2000 si bine ai venit printre noi!
La mine UM este 02.11.04 si DPN 09.08.05; eu zic ca tu ti-ai calculat bine si a gresit doctorul data,deh, se mai intampla si la ei....tu sa fii sanatoasa !
Stiu ca este baietzel,am facut eco la 14 saptamani,dar mi-au spus colegii sa nu ma bazez prea tare pe asta,om vedea ce-o fi,sanatos sa fie !
Tu inca n-ai facut eco?

Cocoloasha,mamica de cocolosh 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

Ella 2000, sarcina si nastere usoara.
Fetele, am si eu o intrebare cam rusinoasa: pot face clisma acasa, singura? Ce-mi trebuie?
Aici nu se face clisma in spital si poate deveni rusinos daca nu o faci...., asa ca am decis sa o fac eu acasa.
Am idee ce este clisma si cum se face dar .......cu ce? Pot acasa?Poate fi facuta cu....irigatorul?
Multumesc
K15

Kulta graviduta si BB Daniela (15,04,2004)

Poze cu noi
"Lucrurile bune li se intimpla celor care stiu sa astepte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

Acusor, pt arsuri sunt f bune migdalele, nu stiu ce contin, dar mie mi-a recomandat o farmacista si chiar mi se par bune.
Kulta, te referi la clisma de inainte de nastere ( aia am inteles ca se face, doar trebuie sa spui la asistenta imediat ce ajungi)? sau in general? sunt locuri unde se face si clisma, se cheama coloni-puhdistus, dar cred ca cel mai bine iei de la farmacie MICROLAX- e recomnadat si pt gravide si pt copii, tubulete mititele cu canula o minuscula, se aplica rectal si te eliberezi in citeva minute. nu am folosit personal, dar am citit in farmacopeea finlandeza.
pupici
M 16s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Ella2000 bine ai venit printre noi...sa auzim numai de bine de tine si de burtica ta

Kulta eu l-am intrebat pe doctorul meu de clisma si mi-a spus ca nu trebuie facuta si ca cei mai multi doctori de aici nu o cer.Mi-a spus ca cel mai bine este sa nu mananc nimic in ziua aia cand voi naste si totul va fi ok.
Parerea mea este sa nu faci clisma acasa mai ales daca nu ai nici un fel de pregatire medicala, eventual cum a spus mamini poti lua un laxativ pt gravide.

Adriana si Aidan 22sapt+4zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Kulta daca te referi la clisma dinainte de nastere cel mai bine este sa nu mananci. Aici in spital; asa se practica. Daca acum pe parcursul sarcinii vrei sa faci clisma eu am inteles ca nu se face in sarcina sub nici o forma.

Monica si bb la purtator
Esentele tari se tin in sticlute mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

quote:
Originally posted by andre_ea
Cat despre intalnire, poate ar fi bine sa stabilim de pe acum o data, ca sa prinda de veste si burticutele care intra mai rar pe forum. Am auzit ca peste inca o saptamana se incalzeste. Ce ziceti de we 19-20?
Oricum ar fi prima din mai multe intalniri, nu?

Andy si 18 sapt.+

Eu sunt total de acord, suuper, mai ramane sa stabilim si locul.
Asteptam propuneri!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Fetelor sa fie intr-o sambata ptr ca eu ma deplasez mai greu si nu pot sta mult in picioare. Si nici Anis probabil. Cerclajul e de vina.

Am uitat sa va spun ceva interesant. Azi a nascut (prin cezariana) o vara la Polizu cu Conf. Poiana si mi-a cazut fata cand am aflat tariful. Tineti-va bine 500 euro i-a cerut domnul dr. Iar sarcina a fost fara probleme la fel si nasterea, bebe are 3,400kg doar ca era mica in bazin si nu putea naste normal. Asa ca daca sunte-ti cumva la minunatul domn dr fugiti pana nu e prea tarziu.

Monica si bb la purtator

Mergi la inceput

Eu pentru nastere am optat pentru supozitorul cu glicerina si nu am mancat nimic cu o zi inainte, a fost OK.
Dupa aceea insa n-am facut nimic 2 zile (ca nu aveam) si am tras o spaima ca m-am constipat...dar toate trec.
Despre asrsuri: la mine treceau cu morcovi cruzi (cand treceau), din pacate cu nimic altceva...
Am avut perioade, ca si acum de altfel, vin si trec, in general, putintica rabdare fetelor, ca la greturi...
Va pup dulce!

Delia si Codrin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monica-Elena

Fetelor sa fie intr-o sambata ptr ca eu ma deplasez mai greu si nu pot sta mult in picioare. Si nici Anis probabil. Cerclajul e de vina.

Monica si bb la purtator

Atunci voi fetelutele noastre cu un picut de problemutze vorbiti intre voi si stabili un loc unde v-ar fi mai comod la amandoua si noi vom veni cu placere, dar vorba lui Andy sa fie mai repede ca sa apuce si celelalte care intra mai rara sa vada.
Pupicei si abia astept!

Delia si Codrin

Mergi la inceput